Dimehouse

15.019 reviews in totaal

15.019 reviews since 4 sep 2023

Veel klanten zijn positief over de snelle levertijd, de goede kwaliteit van de producten en de zorgvuldige verpakking waardoor bestellingen onbeschadigd aankomen. Ook wordt het oplossingsgerichte handelen bij problemen, zoals snelle vervanging of terugbetaling, gewaardeerd. De prijs-kwaliteitverhouding wordt door velen als goed ervaren en de montage verloopt meestal eenvoudig. Daarnaast wordt de duidelijke en snelle communicatie vaak genoemd als pluspunt, net als de behulpzame en snelle klantenservice. Toch ervaren sommige klanten vertragingen in de levertijd of vinden ze de wachttijd te lang. Er zijn klachten over tegenvallende of slechte productkwaliteit en sommigen vinden de prijs niet in verhouding staan tot wat ze ontvangen. De klantenservice wordt soms als slecht bereikbaar of traag ervaren en de afhandeling van problemen kan in bepaalde gevallen lang duren. Daarnaast zijn er opmerkingen over onduidelijke communicatie of een gebrek aan updates. Bij de montage komen af en toe problemen voor, zoals ontbrekende onderdelen of onduidelijke instructies.

ReviewsDimehouse

Half februari besteld, eind augustus geleverd. Levertijd 8+ weken is wel een heel erg optimistische verwachte levertijd. Verder geen enkele communicatie. Op mijn vraag half juni naar de verwachte levertijd enkel een korte mail dat levertijd 8+ weken was. Telefonisch niet bereikbaar. Na levering eind augustus slechts 3 ringetjes/plaatjes voor de lange schroeven, maar de korte schroeven voor de rugleuning hebben ook plaatjes/ringen nodig omdat de schroefkopppen te klein zijn voor de openingen in het metalen frame. Ook missen in een zakje met schroeven de borgringetjes. Stoelen waren prima verpakt en bevallen verder prima maar het schroefmateriaal is onvoldoende.
Fijn dat jullie aangaven wanneer de stoelen ongeveer geleverd gaan worden. Jammer dat er geen overleg is wanneer de stoelen echt bezorgd gaan worden. De stoelen werden nu bezorgd in mijn vakantie. Gelukkig waren mijn buren bereid om deze grote/zware dozen aan te nemen. Maar niet zoals het hoort. DPD gaf bovendien in mail aan dat ze op mijn adres waren geleverd, ik mocht zelf uitzoeken waar ze waren. Bij de stoelen ontbraken ook nog 5 zwarte ringetjes om de zittingen met schroeven vast te zetten.
Makkelijke website en echt super snel geleverd. In een mum van tijd in elkaar gezet. Het was echt heel goed ingepakt dat ik denk dat de inpakker stiekem liever de verpleging in had gewild want het was bijna alsof het was gezwachteld. Dus je spullen komen onbeschadigd aan en het staat ook nog heel leuk.
Zeer slechte communicatie en maandenlang wachten op duidelijkheid Op 20 maart een bestelling geplaatst van een dressoir en boekenkast uit dezelfde serie. Het dressoir had destijds een levertijd van 8 à 9 weken. Die termijn werd ruimschoots overschreden. Ondanks meerdere keren contact opnemen en vragen om duidelijkheid, kreeg ik geen concrete informatie over de levering. Uiteindelijk heb ik een formele ingebrekestelling gestuurd. Daarop kwam geen inhoudelijke reactie en er volgde ook geen levering. Vervolgens heb ik de overeenkomst formeel ontbonden. Ook daarop kwam aanvankelijk geen inhoudelijke reactie. Na herhaaldelijk aangeven dat ik vasthield aan de volledige ontbinding kwam er uiteindelijk wel een reactie. Daarin werd een aantal alternatieve meubels aangeboden. Die waren echter geen daadwerkelijk alternatief voor het oorspronkelijke dressoir en bovendien had ik inmiddels, gezien het hele verloop en de gebrekkige communicatie, geen enkel vertrouwen meer in een verdere bestelling. Pas nadat ik had aangegeven dat ik een chargebackprocedure via mijn creditcardmaatschappij had gestart, kwam er daadwerkelijk beweging in de financiële afwikkeling. Het bedrag van het niet-geleverde dressoir is inmiddels terugbetaald. Een product kan natuurlijk onverhoopt niet meer leverbaar zijn. Dat kan gebeuren. Wat ik echter bijzonder slecht vind, is dat je als klant maandenlang zelf achter informatie aan moet, formele correspondentie onbeantwoord blijft en er pas echt beweging komt nadat je verdere stappen aankondigt. Voor mij is dit vooral een kwestie van vertrouwen. Op basis van deze ervaring zou ik hier niet opnieuw bestellen.

Antwoord van Dimehouse

Hallo Chris, Dat was inderdaad heel slecht. Helemaal mee eens. Wat je niet vermeld en dat is jammer, dat we nog een speciale productlijst hebben laten opmaken vanuit de fabriek in dezelfde stijl en dat aangeboden deze onze kostprijs. Helaas zat ook daar niks tussen. Maar inderdaad, dit was niet fraai. Team Dimehouse
Ik heb tafel en stoelen gekocht , de tafel heb ik al maar stoelen komen later . Ik ben super tevreden van mijn bestelling maar chauffeur was een zuur persoon alles was precies tegen zijn zin en als je iets vraagde kreeg je geen antwoord ? Hij heeft wel de tafel mee naar boven gebracht maar als je een vraag stelde draaide hij zijn ogen weg en gaf geen antwoord ????

Antwoord van Dimehouse

Beste klant, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw positieve review! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. :) Met vriendelijke groet, Team Dimehouse

Barstoelen

Ik had een paar vragen via mail en kreeg een snelle duidelijke reactie terug wat erg prettig was met een snelle levering en goed verpakt dus geen beschadigingen. Al met al super tevreden 👍🏽
Zeer klantvriendelijk! Mijn 10% korting was er niet af bij de bestelling en na mijn mailtje hierover is er direct geantwoord en is de terugstorting op mijn rekening gebeurd, opgelost! Gisteren mijn tafel ontvangen, doch ik ga ze pas uitpakken na mijn verhuis op 27 mei, hopen maar dat er nergens een beschadiging is….

Antwoord van Dimehouse

Mooi design. Alleen niet zo een stabiele tafel en met een kind opkomst die steun gaat zoeken, kan het nog voor een precaire situatie zorgen. Tip: ervoor zorgen dat het aan beide kanten stabiel is (child proof).

stofstalen opgestuurd

Ik twijfelde over de kleur en de stof. Ik nam contact op met de klantenservice en toen hebben zij mij stofstalen opgestuurd zodat ik makkelijker kon beslissen. Nu heb ik 6 nieuwe mooie eetkamerstoelen en een nieuwe fijne bank. Ik ben helemaal tevreden

levertijd

Het zou fijn zijn als jullie communiceren hoe lang het duurt voordat ik het ontvang, levertijd etc. Verder erg blij met mijn nieuwe meubels. Ze zijn in het echt ook veel mooier!

Antwoord van Dimehouse

Beste Ferry, Dank voor uw review. We hebben toevallig net weer wat updates gedaan omtrent de automatische communicatie. Voor sommige fabrieken was dit inderdaad nog niet top geregeld. Veel plezier met uw meubelstuk. Groet Team Dimehouse
Eettafel gekocht. Op zich prima in elkaar te zetten. Staat stevig en de kleur is erg mooi. Absoluut tevreden. Denk binnenkort ff Japandi stoeeln bij kopen
Duidelijke communicatie en informatie over de levertijd. Pakket wordt compact aangeleverd, montagetekeningen waren duidelijk. Makkelijk in elkaar te zetten en stevig

Antwoord van Dimehouse

Super fijn om te lezen en hartelijk dank voor uw review! :) Leuk ook dat u een foto hebt gedeeld. Team Dimehouse
Hele kwalitatieve producten, waar voor je geld. Hoe de stoelen waren ingepakt was echt perfect, en de extra schroeven die erbij zaten laten zien dat jullie daar ook aandacht aan besteden.

Het heeft even geduurd - maar we zijn tevreden

Het heeft even geduurd, maar na een kleine zes maanden hebben we vier perfecte eettafel stoelen ontvangen.

Industriële draaibare barkruk zit lekker

De communicatie wanneer de industriële Draaibare Barkruk geleverd zou gaan worden. Bekend was dat het even zou duren omdat stoelen niet op voorraad waren, wekelijks werd ik hierover geïnformeerd. We zijn blij met de barkruk, zit prima!

Antwoord van Dimehouse

Bedankt voor uw mooie review en de 5 sterren! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie en de wekelijkse updates tijdens de levertijd. Nog fijner dat de barkruk goed bevalt en lekker zit. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Dimehouse

Echt een aanrader!

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levertijd. De tafel is prachtig, stevig en eenvoudig in elkaar te zetten. Nadat ik negatieve reviews las over kwaliteit en levering heb ik eerlijk gezegd geaarzeld om iets te bestellen, maar ik ben enorm blij dat ik het toch gedaan heb. Echt een aanrader!

Ceiling Lamp

Fantastic and professional service from start to finish. The products are absolutely amazing you certainly get what you pay for. The quality is fabulous. I will definitely be ordering again. Thank you Susan Hinchliffe

Antwoord van Dimehouse

Dear customer, Thank you very much for leaving your positive review! We hope you enjoy your purchase. :) Kind regards, Team Dimehouse
Bij bestelling bleek er toch een onduidelijkheid mbt goederen naar transporteur. Uiteindelijk werd er dubbel geleverd. Door bereidwilligheid chauffeur werd deel retour genomen

Antwoord van Dimehouse

Goede ervaring van de bestelling tot de levering. Zeer tevreden over kwaliteit van de geleverde kast. Voldoet aan de beschrijving in de webshop.

Antwoord van Dimehouse

Snelle levering en stoelen zien en zitten prima voor een hele nette prijs

DIMEHOUSE - DE MOOISTE MEUBELS VOOR EEN VOORDELIG THUIS! Dimehouse is opgericht in 2018 en is sindsdien uitgegroeid tot de voordeligste meubelsite van Nederland. Dit uit zich niet alleen in de prijs ...