tevu.nl- Logo - Beoordelingen

tevu.nl
Beoordelingen:

160 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.818 beoordelingen in totaal  

4,46
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Beter : klant zelf laten tekenen. Er was al getekend voordat ik de deur los kon maken. Zag later op de mail dat er getekend was maar niet door ons!!!!
AB
a b.
Twello

Meest relevante negatieve beoordeling

18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikele welke niet op voorraad zijn blijven op de site op voorraad staan. Onduidelijkheid over levertijd, en bij cancelen order moet je maar afwachten wanneer je je geld terug krijgt (dit was een mededeling van een medewerker).
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor tevu.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
24 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed bezig en klantvriendelijk

Als je de mensen van Tevu belt, staan ze direct voor je klaar en denken fantastisch mee. Mocht er iets niet naar wens zijn, dan lossen hun dat in no-time op .... ga zo door !!
Beoordeling melden
BD
Bert D.
Leiderdorp.
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd met eigen vervoer. Vriendelijke chauffeur die het geen probleem vond om het bij de buren af te geven, na mij gebeld te hebben. Ik was namelijk niet thuis.
Beoordeling melden
22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede service en snelle levering met vriendelijke chauffeurs erg persoonlijk als je belt voor een bestelling altijd tijd voor een praatje... ga zo door.
Beoordeling melden
8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Geweldige service en zeer betrouwbaar!

Geweldige service, persoonlijk en zeer correct en keurig een afspraak gemaakt door eigen chauffeur die nog een uur voordat hij arriveerde me belde.
Beoordeling melden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bij vragen wordt er zeer snel een passend antwoord gegeven. Bovendien is het eigen vervoer van Tevu al een enorm pluspunt.
Beoordeling melden
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super goede service

Super goede en uiterst vriendelijke service al is de initiële bezorging wel vertraagd en moest ik daar zelf voor bellen.
Beoordeling melden
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
door ons verkeerd bestelde genummerde CMR's konden zonder probleem omgeruild worden naar ongenummerde CMR's.
Beoordeling melden
13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende communicatie. Het artikel was niet meteen beschikbaar, maar Tevu kwam met een goed alternatief.
Beoordeling melden
30 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verkeerd artikel geleverd en contact gehad en netjes juiste product geleverd gekregen! Snelle service
Beoordeling melden
Antwoord van tevu.nl
3 okt 2023
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij waarderen uw feedback en zijn blij dat we het juiste product op tijd konden leveren. Bij ons bedrijf vinden we het belangrijk om kwaliteitsproducten en een uitstekende klantenservice te bieden. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Man van tevoren belde mij terug na internet bestelling en adviseerde mij een betere brandblusser
Beoordeling melden
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
het is een erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. accuraat stipt en leveren kwaliteit.
Beoordeling melden
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mensen aan de telefoon deskundig en vriendelijk. En de eigen bezorgservice is top.
Beoordeling melden
21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle service. Advies altijd beschikbaar.
Beoordeling melden
21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fantastische samenwerking

Snel, goede communicatie en uitstekende service !
Beoordeling melden
15 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en duidelijke uitleg aan telefoon
Beoordeling melden
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
overzichtelijk, eigen bezorging groot arsortiment
Beoordeling melden
AB
a b.
Twello
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke, snelle levering en alles in huis
Beoordeling melden
5 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Betrouwbaar

Bezorging en facturering zijn altijd correct!
Beoordeling melden
HV
22 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles gaat zo als je hoopt dat het zou gaan
Beoordeling melden
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten voor een betaalbare prijs.
Beoordeling melden