Lucardi Juwelier Zoetermeer

1.150 reviews in totaal   227 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen consequent de vriendelijkheid en warme benadering van het personeel. Het personeel wordt als zeer behulpzaam en meedenkend ervaren bij wensen en vragen. Veel klanten waarderen dat medewerkers ruim de tijd nemen voor hun vragen en aankopen. De service wordt als uitstekend ervaren, van advies tot nazorg en bij bijzondere wensen. Klanten zijn tevreden over het duidelijke, eerlijke en persoonlijke advies dat zij ontvangen. Er wordt vaak benoemd dat klanten snel en efficiënt geholpen worden, wat als prettig wordt ervaren. Het geduld van medewerkers, vooral bij kinderen en oudere klanten, wordt zeer gewaardeerd.

ReviewsLucardi Juwelier Zoetermeer

Heel leuk personeel, lekker spontaan en heel goed geholpen
Goed leuke paar oorbellen vekocht vaste kla t
Zeer vriendelijke en vrolijke bediening
Vriendelijk geholpen
Goede en uitgebreide service, neemt de tijd om je als klant te helpen. Verstand van zaken!
De verkoper was vriendelijk en behulpzaam.
I am a customer of Lucardi for a long time , all who work their are friendly & ready to help
Aardige man geholpen met gaatjes schieten. Hij had een paardenstaart en piercings. Nogmaals dank voor de goede zorgen voor mijn dochter
Die mannelijke winkelmedewerker. Hij is superaardig en behulpzaam. Ik geef hem een 10+.
Had nu alleen batterijtje nodig voor horloge ,kreeg nog goede uitleg over armband laten maken,was top!!!
Altijd heel vriendelijk en behulpzame medewerkers die graag met je meedenken 🤩
Na even gewacht te hebben op mijn beurt werd ik prima geholpen.

Winkel zoetermeer

De winkel is leuk ingericht en ook goed en overzichtelijk. Personeel is vriendelijk en behulpzaam alleen jammer dat zij maar met 2 personen stonden op zo'n drukke dag

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Vandaag met verschillende vragen in de winkel geweest Waar de verkoper ook niet direct antwoord ophad Maar de verkoper was heel vriendelijk en ging gelijk bellen En heeft met ook geholpen om via mijn telefoon dingen door te sturen Het filiaal in Zoetermeer is zeer zeker een aanrader
Goed geholpen door vriendelijk personeel.
Leuk geholpen met als uitgangspunt mijn budget. Daarmee een goede keus kunnen maken!

Heel goed advies

Ik had vragen en die zijn duidelijk en goed beantwoord. Heel fijn geholpen.

Lucardi Juwelier Zoetermeer

Winkelcentrum Stadhart Zoetermeer is een leuke plek om te shoppen. Een winkelgebied met veel verschillende soorten winkels. Lucardi is een juweliersketen met een landelijke dekking en altijd een winke...