wall-art.nl- Logo - Beoordelingen

wall-art.nl
Beoordelingen:

749 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.492 beoordelingen in totaal  

4,22
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 sep 2015
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
wall-art.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze hebben bijzonder mooi behang, ander, extravagant behang, dat vind ik zo fantastisch! Het ene foto behang duw je er werkelijk in no time, zó tegenaan, heerlijk, stevig papier, zonder ook maar een enkele kreukels, of naad te zien, maar dan doe je de volgende kamer en dan is het fotobehang weer net papier, dat we gewoon niet goed tegen de muur aan krijgen, veel hobbels en ze sluiten niet aan, de tekening, bedoel ik.... terwijl we toch best veel ervaring hebben..... Gelukkig was het laatste, voor een 3 jarige en zij is er alsnog gek op (want eraf halen en wegdoen is eeuwig zonde natuurlijk) Maar raar, die verschillen. Maar ik blijf toch terug komen, ben weg van hun mooie behang!

de meest kritische beoordeling

3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betere comunicatie. Ik had geen email over de bestelde goederen ontvangen en taste in het duister wanneerdeze zouden aankomen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wall-art.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi materiaal. Levering op tijd. Heldere communicatie
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Keurig

Heel goed verpakt blij mee erg tevreden snelle levering
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De prijs naar beneden voor de rest goed en mooie
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie muurstickers. Lijkt goede kwaliteit.
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie glazen plaat en heel snel ontvangen.
Beoordeling melden
HS
h s.
bovensmilde
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product is goed Op tijd bezorgd Prima dus
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig bezorgd. Mooie kwaliteit behang
Beoordeling melden
LD
Leo D.
Wellen
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte prijs en zeer vlugge levering
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig verpakt en goede communicatie
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede levering Mooi behang
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het product was uitstekend ingepakt.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wellicht kan de levering wat sneller
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige wand decoratie en behang.
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en een goede prijs.
Beoordeling melden
MJ
marie-louise j.
ECHT-SUSTEREN
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, snelle verzending
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles naar wens en goed verlopen
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel mooi en sterk papier. Super
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtig goede kwaliteit behang
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering goede qualiteit
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering .
Beoordeling melden