wall-art.nl- Logo - Beoordelingen

wall-art.nl
Beoordelingen:

749 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.492 beoordelingen in totaal  

4,22
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 sep 2015
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
wall-art.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze hebben bijzonder mooi behang, ander, extravagant behang, dat vind ik zo fantastisch! Het ene foto behang duw je er werkelijk in no time, zó tegenaan, heerlijk, stevig papier, zonder ook maar een enkele kreukels, of naad te zien, maar dan doe je de volgende kamer en dan is het fotobehang weer net papier, dat we gewoon niet goed tegen de muur aan krijgen, veel hobbels en ze sluiten niet aan, de tekening, bedoel ik.... terwijl we toch best veel ervaring hebben..... Gelukkig was het laatste, voor een 3 jarige en zij is er alsnog gek op (want eraf halen en wegdoen is eeuwig zonde natuurlijk) Maar raar, die verschillen. Maar ik blijf toch terug komen, ben weg van hun mooie behang!

de meest kritische beoordeling

3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betere comunicatie. Ik had geen email over de bestelde goederen ontvangen en taste in het duister wanneerdeze zouden aankomen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wall-art.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Wacht nog steeds op mijn geld heb niets ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van wall-art.nl
3 dagen geleden
Je bestelling is op 14 mei bij je afgeleverd. UPS heeft hier ook fotobewijs van geleverd. De rest kun je ophelderen bij de klantenservice. Uw K & L Wall Art Team
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling nooit ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van wall-art.nl
9 dagen geleden
Je hebt je bestelling niet ontvangen omdat deze niet naar ons is verzonden. De bestelling is vervallen, dit gebeurt meestal wanneer het betalingsproces wordt geannuleerd door de klant of niet op tijd is voltooid. Wij hebben hier geen invloed op. Uw K & L Wall Art Team
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
SL
Saskia L.
Hillegom
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Behang en tegelstickers voor de kinderkamer gekocht. Prachtige kwaliteit en zeer snel geleverd. Blij dat ik hier heb besteld, want als ik de reviews op voorhand had gelezen had ik daar nog wel een keer over nagedacht. Behang zit er nog niet op want de kamer is nog niet klaar maar er zit een duidelijke beschrijving bij en de print is prachtig! Tegelstickers in hetzelfde thema wel al gebruikt voor op een kastje.
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De behangcirkel staat prachtig. Is wel echt een klusje om hem mooi strak uit te snijden en op te plakken, maar daarna kan je er lang van genieten. Ook een puntje is dat de levertijd zo een week of 2 is. Daar moet je vanuit gaan ivm persooneelstekort. Laten ze pas na afrekenen weten..
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

50/50 zou het geen 2de keer kopen

Het ziet er leuk uit, maar ziet er ook goedkoop uit. Nu was het ook niet duur, maar beneden de verwachte kwaliteit, ver beneden. Ik heb schade al vanaf verzending die ik niet kan verhalen. En moest extra contact opnemen om de “bouwtekening” op te vragen.
Beoordeling melden
Antwoord van wall-art.nl
2 mei 2024
De instructies hiervoor kunnen voor elke klant direct bij het artikel worden bekeken. Alle klanten hebben een herroepingsrecht van 14 dagen vanaf ontvangst van de goederen als ze niet tevreden zijn. Uw K & L Wall Art Team
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Iets wat rare bezorging -- we waren niet thuis dus moesten we het ophalen -via recu in de bus- maar naar 2x geweest te zijn was het nog niet aanwezig. De derde dag werden alsnog bezorgd aan huis???
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie wall art

Voor de montage is het aanbevolen de instructie video te kijken ,dan is het eenvoudig om het frame en doek in elkaar te zetten. Prima product.
Beoordeling melden
EA
Elizabeth A.
Hellevoetsluis
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Artikelen waren goed verpakt en zijn in goede staat ontvangen. Alleen de verzending ging iet helemaal lekker, jammer!
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ruime keuze en kwalitatief perfect behang.

Sjouwde vroeger allerlei winkels af. Dit is perfect staaltjes bestellen en je kunt in alle rust thuis je keuze maken.
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alles helemaal goed!

Het duurde ruim 2 weken, maar netjes bezorgd en van goed kwaliteit. Al is 1 kleur wel wat minder fel dan afgebeeld.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fantastisch mooi behang! Makkelijk te plakken en goeie dikke kwaliteit. Naden zijn bijna tot niet terug te vinden.
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling en levering ging soepel en makkelijk. Het is een heel mooi en goede kwaliteit behang
Beoordeling melden
PV
Paula v.
Zoelen
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtig behang en veel goedkoper dan bij een andere leverancier die hetzelfde behang had.
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele mooie sticker!! De kleuren zijn heel mooi en de sticker was erg goed te plakken.
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooi behang, maar.....

Mooi behang, maar het is gedeeltelijk gekrompen waardoor een naad is ontstaan.
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en erg kwalitatieve producten Behang en verf gekocht
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super

Goede kwaliteit Goede kleur echtheid Snelle en goede levering
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel en goed ingepakt geleverd en klantenservice ook goed.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi materiaal. Levering op tijd. Heldere communicatie
Beoordeling melden