wall-art.nl- Logo - Beoordelingen

wall-art.nl
Beoordelingen:

749 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.492 beoordelingen in totaal  

4,22
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 sep 2015
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
wall-art.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze hebben bijzonder mooi behang, ander, extravagant behang, dat vind ik zo fantastisch! Het ene foto behang duw je er werkelijk in no time, zó tegenaan, heerlijk, stevig papier, zonder ook maar een enkele kreukels, of naad te zien, maar dan doe je de volgende kamer en dan is het fotobehang weer net papier, dat we gewoon niet goed tegen de muur aan krijgen, veel hobbels en ze sluiten niet aan, de tekening, bedoel ik.... terwijl we toch best veel ervaring hebben..... Gelukkig was het laatste, voor een 3 jarige en zij is er alsnog gek op (want eraf halen en wegdoen is eeuwig zonde natuurlijk) Maar raar, die verschillen. Maar ik blijf toch terug komen, ben weg van hun mooie behang!

de meest kritische beoordeling

3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betere comunicatie. Ik had geen email over de bestelde goederen ontvangen en taste in het duister wanneerdeze zouden aankomen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wall-art.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
AR
A.W. R.
Maarssen
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige hexacons
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi en werkt goed
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
PP
Prive P.
Privé
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
SM
Suzanne M.
Voorschoten
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden