wall-art.nl

3.838 reviews in totaal   1.341 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn overwegend zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, die vaak als stevig, mooi en beter dan verwacht worden omschreven. De levering wordt vaak als snel en correct ervaren. Klanten zijn blij met de uitstraling van het product en prijzen het eenvoudige aanbrengen van het behang en de duidelijke instructies. Ook wordt het brede assortiment en de ruime keuze gewaardeerd, waardoor het voor iedereen mogelijk is een passend product te vinden. De meerderheid vindt de producten goed verpakt. Toch zijn er ook aandachtspunten: er zijn meerdere klachten over beschadigde of gesplitste zendingen en problemen met bezorgdiensten. Sommige klanten ervaren de communicatie als traag, onduidelijk of afwezig tijdens het bestel- of leverproces. De klantenservice wordt niet altijd als goed bereikbaar of vriendelijk ervaren. Ook benoemen klanten regelmatig dat kleuren en patronen soms afwijken van de foto's op de website en dat de handleidingen voor verbetering vatbaar zijn. Daarnaast zijn er klachten over beschadigde dozen of onvoldoende stevige verpakking.

Reviewswall-art.nl

Jullie doen het uitstekend, heb binnen no time mijn pakketje netjes afgeleverd aanhuis, en top kwaliteit! Ga zo door! ;) ben super tevreden.

Wereldkaart gaaf niet 100% volledig

Sommige eilanden van Indonesië misten bij de wereldkaart. Een soort sjabloon meeleveren, zodat je weet hoeveel afstand tussen de verschillende gebieden moeten zitten. Het is een mooi concept.

Wall•artistiek

De keuze en overzichtelijke site is makkelijk om te shoppen. De levering was snel en correct. Keurig verpakt in stevige dozen. Via email op de hoogte gehouden van de levering. Producten zijn goed van kwaliteit,kleur en vorm.

Ruime keuze en diversiteit

De ruime keuze en diversiteit aan behang is enorm. Melding maken als een type en of kleur waarvan je monster hebt ontvangen er niet meer is.
kan niet anders zeggen geweldig behang ook stevig voor jarenlang genot. de prijs was ook nog eens geweldig.

Makeover

Snelle levering mooie kwaliteit. Was een klein muurtje in de hal,wilde graag iets anders. Tip de gebruiksaanwijzing mag wel groter,moest het met een vergrootglas lezen. Konden ook niet echt terug vinden hoeveel speling/ cm de volgende baan moest zodat stenen goed doorliepen.

De wall-art is echt fantastisch, het afmeten was een dingetje.

De wall-art is echt fantastisch, heel blij mee. Verzending zoals aangekondigd en communicatie ook fijn. Wat een crime was, was om 'm goed op te hangen. We hadden de beschrijving (waar ook nog per mail naar werd verwezen) gelezen, maar daarin stond niet hoe je op de juiste wijze moet afmeten. Dit ging dus mis en we moesten 2 gaten extra boren. Het was een enorm gedoe om 'm op te hangen en ik heb mijn man in tijden niet zo hard horen vloeken..... Maar nogmaals, de wall-art is top. Het ziet er echt gaaf uit.
Slechte communicatie, geen contact te krijgen met dit bedrijf. Pakket wordt in meerdere delen geleverd en 2 weken later. "Ja, we maken het als u besteld". Een indicatie zou fijn zijn. 3x gemaild met, wanneer we iets kunnen verwachten. 1x na vijf dagen eens antwoord gekregen. Ondertussen hebben we het pakket. Product dat we besteld hadden was een cirkel met omtrek van 50cm. was een ovaal die we zelf nog moesten bijknippen. Ook hier geen gehoor meer over. Poster ziet er uiteindelijk mooi uit. Echter wat een gedoe om iets van dit bedrijf te horen. De lijst die er bij besteld is, misten een paar klemmen om de poster op zijn plek te houden. Ik ga niet moeite meer om daar contact over te zoeken. Kansloos. als reactie op jullie antwoord: dit is gedaan via het contactformulier op de website.
De behangcirkel is helemaal geweldig prachtige kleuren en heel gemakkelijk op de muur te bevestigen gr magda
Het fotobehang was kwalitatief super mooi goed verpakt en de juiste beschrijving met snij lat. Ik was positief verbaasd . Het foto behang bestond uit 3 banen. Alles tegen elkaar plakken . Dat ging bij 2 banen echt super mooi. De derde laatste baan heeft mijn mening echter wat doen veranderen. Omdat ik daar de banen over elkaar heb moeten plakken omdat het patroon anders niet klopte. Erg jammer.anders waren het 5 sterren.
Mooi op tijd geleverd. Communicatie tijdens levering is niet goed. Opeens stond PostNL met het behang voor de deur ZONDER track & Trace. Gelukkig waren we thuis.
Erg mooi behang. Chique uitstraling. Staat goed in de eetkamer en hal. Super blij mee.

Mooie producten, snelle verzending.

Mooie producten van goede kwaliteit. Veel keuze en duidelijke omschrijvingen. De montagefilmpjes zijn behulpzaam. Een week na de bestelling was het product binnen. Goed verpakt, dus alles was heel gebleven. Zeker een aanrader.
Privéprofiel
Snel geleverd, netjes verpakt Het zou fijn zijn als op de rollen behang staat hoeveel meter het is.

fijne klantenservice

snel antwoord op de vragen die wij hadden, daarnaast ook een vlotte levering. zijn erg tevreden over de kwaliteit van deze foto
mooie producten, alleen de kleuren komen niet altijd overeen wat je op internet ziet.

Prima

Behang ziet er goed uit. Alleen jammer van de slechte bezorging! Anders 5 sterren!
Net zo mooi als op de foto! Prijs echt 'n meevaller, en in prima verpakking binnen de paar dagen ontvangen, wat wil 'n mens nu nog meer?! Top firma

Mooi Behang

De snelheid waarmee we konden starten met behangen. het was super op tijd. zoals afgesproken. de kwaliteit van het behang is heel goed. We zijn er erg blij mee.
P K
Pieter K.
Op een avond dat het erg stormde is er een doos met behang buiten neergezet zonder het te melden