wall-art.nl

3.731 reviews in totaal   1.385 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de snelheid en betrouwbaarheid van leveringen, de hoge kwaliteit van producten, de stevige en nette verpakking, heldere communicatie, duidelijke instructies en montagefilmpjes, het ruime aanbod en de mogelijkheid om stalen te bestellen. Ook wordt de klantendienst soms als hulpvaardig ervaren. Er zijn echter ook negatieve ervaringen, zoals vertraagde of gefragmenteerde leveringen, drukfouten, kleurverschillen of materiaalproblemen bij producten, beschadigingen door onvoldoende bescherming tijdens transport, gebrekkige of trage terugkoppeling en onduidelijke informatie over status en klachtenafhandeling, moeizame of trage klantendienst, en soms te kleine of onduidelijke handleidingen of het ontbreken van specifieke informatie.

Reviewswall-art.nl

Het fotobehang was kwalitatief super mooi goed verpakt en de juiste beschrijving met snij lat. Ik was positief verbaasd . Het foto behang bestond uit 3 banen. Alles tegen elkaar plakken . Dat ging bij 2 banen echt super mooi. De derde laatste baan heeft mijn mening echter wat doen veranderen. Omdat ik daar de banen over elkaar heb moeten plakken omdat het patroon anders niet klopte. Erg jammer.anders waren het 5 sterren.
Mooi op tijd geleverd. Communicatie tijdens levering is niet goed. Opeens stond PostNL met het behang voor de deur ZONDER track & Trace. Gelukkig waren we thuis.

Mooie producten, snelle verzending.

Mooie producten van goede kwaliteit. Veel keuze en duidelijke omschrijvingen. De montagefilmpjes zijn behulpzaam. Een week na de bestelling was het product binnen. Goed verpakt, dus alles was heel gebleven. Zeker een aanrader.
Net zo mooi als op de foto! Prijs echt 'n meevaller, en in prima verpakking binnen de paar dagen ontvangen, wat wil 'n mens nu nog meer?! Top firma

Mooi Behang

De snelheid waarmee we konden starten met behangen. het was super op tijd. zoals afgesproken. de kwaliteit van het behang is heel goed. We zijn er erg blij mee.
Behang binnen 24 uur geleverd precies zoals het op de site staat ontzettend blij mee kamermuur is gelijk zo mooi geworden zo blij hiermee kan iedereen het aanbevolen hier behang te bestellen 🤩🤩🤩

Fijne website, aanrader!

Fijne website, brede keus en het bestelde voldeed helemaal aan de verwachting. Top! In deze tijd van 'sneller geleverd dan besteld' 🙃 is krap aan twee weken wachten op je bestelling best wel lang, maar goed, een beetje geduld en alles kwam in orde.
Was een probleem met het bezorgen van mijn pakket. Dit is goed opgelost door Marloes en wordt een nieuw pakket opgestuurd. Weet nu niet of ik een nieuwe track en trace code krijg. Is wel handige informatie om te weten. Maar voor de rest heeft ze het goed gedaan en vriendelijk en snel gereageerd. Dank hiervoor

Staaltjes duren heel lang en komen jammer genoeg niet allemaal toe. Rollen komen wel snel toe. Dozen waarin ze toekomen wel niet geschikt voor rollen papier waren helemaal gescheurd. Papier gelukkig niet beschadigd.

Geweldig mooi geworden

Ik wilde al een tijdje wat anders en daarom voor dit mooie fotobehang gekozen. De kleuren zijn echt prachtig. Het plakken ging eigenlijk vrij eenvoudig, patroon loopt mooi door maar het moest stotend aangesloten worden alleen dat is niet helemaal gelukt. Je ziet een klein naadje tussen elke baan dus ik denk toch dat het behang heel iets gekrompen is maar het stoort ons totaal niet.
De meeuwen zien er vantasties uit, miste alleen de plakkers om ze op te hangen. Stukje nanotape loste dat op.
Privéprofiel

Kleur komt niet overeen met foto’s op site

Behang is vrij dun. Kleur komt niet overeen met foto’s op de site. In eerste instantie bleken erj de op 1 na laatste baan allemaal vlekken te zitten. Net of het met de inkt bij het proces niet goed gegaan is. Zonder problemen heb ik de bestelling in zijn geheel opnieuw ontvangen (vandaar toch de 3e ster). Omdat er al zoveel banen op zaten heb ik toch van de nieuwe levering de volgende baan erop geplakt. Ik was me ervan bewust dat er wat kleurverschil kon zijn, maar hoe erg kan het zijn dacht ik. Nou, heel erg. Hoewel op de verpakking dezelfde kleur staat als besteld is het totaal anders. Het lijkt wel of het groen is ipv roze. Nu moet dus inderdaad de hele muur opnieuw, maar omdat ik die ene baan al gebruikt heb, heb ik onvoldoende. En nu moet dus de hele muur inderdaad opnieuw. Wel met behang van een andere leverancier. Helaas.
Prachtige afbeeldingen. Ik kocht 2 ronde muurstickers. Acceptabele levertijd. Duidelijke communicatie.

Behang uitzoeken blijft lastig..

Bij Wall-art is er de mogelijkheid om wat stalen op te laten sturen. Dat is heel fijn. De kwaliteit van de stalen behang, is heel goed, de prijs ook, dus heb je jouw behang gevonden? Ik zou zeggen, doen...
Afhandeling van de order, snel een prima verpakt. Wall paper nog niet geplakt. Maar is van dikke kwaliteit
4 sterren omdat er wat de verzending toch niet alles goed is verlopen. Na wat op en neer mailen is dat uiteindelijk goed gekomen. Waarom kan men alleen mailen met vragen over de vetzending, en biedt men niet de mogelijkheid dat je kun bellen?
Het kan beter in een nog steviger doos verpakt worden. De eerste zending is beschadigd teruggestuurd. De tweede zending was de doos ook weer kapot, bij aankomst. Maar het behang gelukkig niet.
Aankoop ziet er goed en mooi uit. Goed ingepakt ontvangen. Snel geleverd. Wij zij er blij mee.
Snel geleverd ,en ik behang en schilder al 30 jaar als hobby bij me thuis en dit is echt leuk en gemakkelijk behang om te gebruiken.
Heel snel.geleverd. Alleen zou ik een stuk tape of iets dergelijks extra om de doos heen plakken om de doos iets steviger te maken want ik trof 10 losse rollen behang los op de voorstraat aan (en het regende) en de kapotte doos leeg er naast, de chauffeur van UPS heeft dat zo neergelegd omdat de doos kapot was (we waren niet thuis bij aflevering) Maar dat heeft niets te maken met het mooie behang van Wall-art :-)