wall-art.nl- Logo - Beoordelingen

wall-art.nl
Beoordelingen:

749 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.492 beoordelingen in totaal  

4,22
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 sep 2015
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
wall-art.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze hebben bijzonder mooi behang, ander, extravagant behang, dat vind ik zo fantastisch! Het ene foto behang duw je er werkelijk in no time, zó tegenaan, heerlijk, stevig papier, zonder ook maar een enkele kreukels, of naad te zien, maar dan doe je de volgende kamer en dan is het fotobehang weer net papier, dat we gewoon niet goed tegen de muur aan krijgen, veel hobbels en ze sluiten niet aan, de tekening, bedoel ik.... terwijl we toch best veel ervaring hebben..... Gelukkig was het laatste, voor een 3 jarige en zij is er alsnog gek op (want eraf halen en wegdoen is eeuwig zonde natuurlijk) Maar raar, die verschillen. Maar ik blijf toch terug komen, ben weg van hun mooie behang!

de meest kritische beoordeling

3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betere comunicatie. Ik had geen email over de bestelde goederen ontvangen en taste in het duister wanneerdeze zouden aankomen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wall-art.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
FV
francis v.
Kortessem
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik had wel een staal behangpapier verwacht en niet een tekeningetje uit een boek.Ik heb betaald voor 3 stalen en heb er maar 1 ontvangen.Daarom heb ik besloten mijn behangpapier in Belgie te kopen.Ik voel mij bedrogen!
Beoordeling melden
Antwoord van wall-art.nl
3 dagen geleden
Neem contact op met onze klantenservice met uw verzoek: info@wall-art.nl . Hartelijk dank. Uw K & L Wall Art Team
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Na aankoop niet thuis

Fijne communicatie voor de aankoop. Daarna tot twee keer toe gemaild met vraag/klacht/opmerking, stilte alom. Ben nu bezig met etrusted om to een soort schikking te komen. Niet fijn dat het zo moet lopen
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De grijze vinyl bleef helemaal niet plakken, hebben helaas de ganse voetballer moeten weggooien. De instructies perfect gevolgd, was niet de eerste keer dat we stickers op de muur kleefde
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Retourkosten Ik heb van mijn totale bestelling 2 rollen behang teruggestuurd. De retourkosten hiervoor bedroegen €10 en dit is een buitenproportioneel hoog bedrag!
Beoordeling melden
Antwoord van wall-art.nl
3 dagen geleden
De retourkosten die wij maken bij het gebruik van ons label kun je zien in de winkel en de prijs staat er ook bij vermeld. Als klant bepaal je zelf hoe je je retourzending terugstuurt, je bent niet verplicht om ons label te gebruiken. Uw K & L Wall Art Team
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Voor een glasschilderij zeer slecht verpakt en verstuurd met dpd werd zo voor de deur neergegooit een reden voor mij om daar nooit meer wat te kopen
Beoordeling melden
IF
Inge F.
Nieuwegein
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling is onvolledig.

Bestelling is onvolledig en op mijn email daarover wordt niet gereageerd.
Beoordeling melden
Antwoord van wall-art.nl
9 dagen geleden
De benodigde haken voor het canvas zijn vorige week per post naar je toegestuurd. Uw K & L Wall Art Team