babydrogist.nl- Logo - Reviews

728 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.867 reviews in totaal

babydrogist.nl- Logo - Reviews

babydrogist.nl

728 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.867 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met babydrogist.nl. Klanten zijn tevreden over de snelle levering, de concurrerende prijzen en de gebruiksvriendelijke website. Ook wordt de kwaliteit van de producten gewaardeerd en ervaren veel klanten de klantenservice als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Problemen worden doorgaans snel en adequaat opgelost, wat vertrouwen geeft in de service. Toch zijn er enkele klachten over vertragingen of niet nagekomen leveringsbeloften. Sommige klanten vinden de bereikbaarheid van de klantenservice voor verbetering vatbaar en ervaren incidenteel afwijkende of ondeugdelijke producten. Daarnaast missen sommige klanten duidelijke verzendinformatie op de website.

Reviews voor babydrogist.nl

Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling.
Antwoord van babydrogist.nl
Snel en netjes geleverd. Mooie deal!
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je 5-sterren review! Geweldig om te horen dat alles snel en netjes geleverd is. We hopen je snel weer terug te zien bij Babydrogist.nl!
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel en makkelijk is verlopen. Daar doen we het voor. Bedankt dat je je ervaring met ons deelt!
Antwoord van babydrogist.nl
Artikel klopt niet met de beschrijving!
Antwoord van babydrogist.nl
Wat jammer om te horen dat het artikel volgens jou niet overeenkomt met de beschrijving. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je ons een e-mail willen sturen met je ordernummer en een korte toelichting? Dan kijken we dit direct voor je na en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Te trage levering

Wij gaan er niet meer bestellen omdat er samengewerkt wordt met DPD. Wat een drama is DPD. Luiers besteld (en nodig!) Uiteindelijk bijna een week later pas de bestelling in huis door geklooi van de bezorger. Inmiddels waren de luiers niet meer nodig want we hebben uiteraard al ergens anders in de tussentijd luiers gekocht.
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. Wat vervelend om te horen dat de levering vertraagd was en dat dit zoveel ongemak heeft veroorzaakt. Dat is natuurlijk niet wat wij willen bieden. We begrijpen dat een snelle levering belangrijk is, zeker bij producten zoals luiers. We zullen jouw ervaring intern bespreken en onder de aandacht brengen bij DPD om dit in de toekomst te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld.
Super fijne site, snel vezoegd en vaak de goedkoopste
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze website, snelle verzending en prijzen. We doen ons best om het shoppen bij Babydrogist.nl zo makkelijk en voordelig mogelijk te maken — fijn dat dit wordt gewaardeerd!
Antwoord van babydrogist.nl
Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling! Wat geweldig om te zien dat je zo tevreden bent. We waarderen het enorm dat je dit met ons deelt en hopen je snel weer terug te zien bij Babydrogist.nl!
Fijne aanbieding
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de aanbieding. We vinden het geweldig dat onze acties goed in de smaak vallen en waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.
Nette afwikkeling klacht en snelle service
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de afhandeling van je klacht en onze snelle service. We vinden het belangrijk dat iedere klant goed geholpen wordt, dus het is fijn om te lezen dat dit zo is ervaren.
Antwoord van babydrogist.nl
Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling! Geweldig om te zien dat je zo tevreden bent. We doen ons best om elke bestelling met zorg en aandacht te verwerken, en het is fijn om te weten dat dit wordt gewaardeerd. Bedankt dat je dit met ons deelt!
Bezorging via dpd veel te traag
Antwoord van babydrogist.nl
Dank je wel voor je review. Wat vervelend om te horen dat de bezorging via DPD als te traag is ervaren, mijn excuses hiervoor. Normaal gesproken verloopt de levering sneller, maar op dit moment kampt DPD helaas met veel vertragingen door winterse omstandigheden. Het duurt helaas even voordat zij deze achterstanden hebben ingehaald. Mocht je hier nog vragen over hebben of willen dat we met je meekijken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling. We doen elke dag ons best om goede service, scherpe prijzen en een snelle levering te bieden, en het betekent veel voor ons dat dit wordt gewaardeerd.
MG
Monique G.
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je 4-sterren review! Leuk om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad. Als je ideeën hebt om ons te helpen die 5 sterren te bereiken, laat het me gerust weten!
Snelle levering, in het verleden ook afgehaald en erg tevreden, zeer vriendelijk personeel
Antwoord van babydrogist.nl
Dank je wel voor je mooie review en de 5 sterren! Geweldig dat je zo tevreden bent, zowel met de levering als met ons team.
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je de prijs-kwaliteitverhouding zo goed vindt. We hopen je snel weer terug te zien bij Babydrogist.nl!
Nog steeds hebben we de bestelling niet ontvangen.
Antwoord van babydrogist.nl
Dat is natuurlijk erg vervelend om te lezen. Onze excuses dat de bestelling nog steeds niet is ontvangen. We begrijpen de frustratie en kijken graag met je mee om te achterhalen waar het pakket is gebleven en dit zo snel mogelijk voor je op te lossen. Neem gerust contact met ons op, dan pakken we dit direct op.

Goede service

Snelle levering, overzichtelijke website, alles prima
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering, goede service en overzichtelijke website. We hopen je snel weer terug te zien bij Babydrogist.nl!