Klanten melden meestal positieve ervaringen met babydrogist.nl. Klanten zijn tevreden over de snelle levering, de concurrerende prijzen en de gebruiksvriendelijke website. Ook wordt de kwaliteit van de producten gewaardeerd en ervaren veel klanten de klantenservice als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Problemen worden doorgaans snel en adequaat opgelost, wat vertrouwen geeft in de service.
Toch zijn er enkele klachten over vertragingen of niet nagekomen leveringsbeloften. Sommige klanten vinden de bereikbaarheid van de klantenservice voor verbetering vatbaar en ervaren incidenteel afwijkende of ondeugdelijke producten. Daarnaast missen sommige klanten duidelijke verzendinformatie op de website.
Reviews voor babydrogist.nl
Niet duur
Snelle.levering en niet duur
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je mooie 5-sterren review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering én onze prijzen. Veel plezier met je bestelling!
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden bent! We zijn benieuwd wat we kunnen doen om de volgende keer ook die 5e ster te verdienen. Hopelijk tot een volgende bestelling bij Babydrogist.nl!
Goede prijs voor de pampers. Verzenden duurde vrij lang. Na 4 dagen in huis.
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen. Jammer dat de levering langer duurde dan verwacht, onze excuses daarvoor. We nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren.
💫✨ super blij met jullie!!! 100000%!
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met ons en je bestelling. Daar worden wij ook weer blij van. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer bij Babydrogist.nl!
snelle en correcte levering
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle en correcte levering.
I got exactly same product and received on time
Antwoord van babydrogist.nl
Thank you for your 5-star review! Great to hear that you received exactly the right product and that it arrived on time. Enjoy your purchase!
Veilig babynagelschaartje
Makkelijke site
Snel geleverd
Keurig netjes verpakt
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het babynagelschaartje, de gebruiksvriendelijke website en de snelle levering. Bedankt voor het vertrouwen in Babydrogist en we helpen je graag weer bij een volgende bestelling.
Goede prijs, goede service en goede luiers
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de prijs, service en de luiers.
Het duurde echt heel lang voordat dpd de bestelling heeft afgeleverd
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de levering langer duurde dan verwacht.
We nemen je feedback mee en hopen je de volgende keer een snellere bezorging te kunnen bieden.
Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
makkelijke bestelling
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het bestelproces makkelijk en soepel is verlopen. We doen ons best om het zo eenvoudig mogelijk te maken, dus goed om te weten dat dit zo wordt ervaren. Hopelijk bevalt de rest van je bestelling net zo goed.
Top 👍
Top ervaring zoals altijd 👍
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je fijne review en het vertrouwen dat je steeds weer in ons stelt. Het is goed om te horen dat je opnieuw een positieve ervaring hebt gehad met je bestelling. Daar doen we het voor! We hopen je in de toekomst weer net zo goed van dienst te kunnen zijn.
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer bij Babydrogist.nl!
Snel geholpen door klantenservice
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo snel en goed bent geholpen door onze klantenservice. We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen, dus mooi dat dit zo wordt ervaren.
Volgens me jullie werken heel goed.
Ik ben heel tevreden met Jullie werking.
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je mooie review, dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service.
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer bij Babydrogist.nl!
Antwoord van babydrogist.nl
De dozen waren erg beschadigd. Beter verpakken zou fijn zijn
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de dozen beschadigd zijn aangekomen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen dit mee om onze verzending verder te verbeteren. Mocht er iets met de inhoud zijn geweest, laat het gerust weten, dan kijken we met je mee.