babydrogist.nl- Logo - Reviews

728 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.867 reviews in totaal

babydrogist.nl- Logo - Reviews

babydrogist.nl

728 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.867 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met babydrogist.nl. Klanten zijn tevreden over de snelle levering, de concurrerende prijzen en de gebruiksvriendelijke website. Ook wordt de kwaliteit van de producten gewaardeerd en ervaren veel klanten de klantenservice als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Problemen worden doorgaans snel en adequaat opgelost, wat vertrouwen geeft in de service. Toch zijn er enkele klachten over vertragingen of niet nagekomen leveringsbeloften. Sommige klanten vinden de bereikbaarheid van de klantenservice voor verbetering vatbaar en ervaren incidenteel afwijkende of ondeugdelijke producten. Daarnaast missen sommige klanten duidelijke verzendinformatie op de website.

Reviews voor babydrogist.nl

Antwoord van babydrogist.nl
Dank je wel voor je mooie beoordeling! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en hopen je snel weer terug te zien bij Babydrogist.
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling. We doen ons best om elke keer weer een prettige winkelervaring te bieden.
De doos was helemaal open...
Antwoord van babydrogist.nl
Wat vervelend om te horen dat de doos helemaal open was bij ontvangst. Onze excuses voor het ongemak. Mocht er iets beschadigd of ontbreken, dan horen we dat graag zodat we dit voor je kunnen oplossen.
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling. We waarderen je vertrouwen in Babydrogist enorm.
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling. We stellen je waardering zeer op prijs.
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling. We hopen je snel weer terug te zien op Babydrogist.nl
Alles goed
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen met je bestelling.
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling. We hopen je snel weer terug te zien bij Babydrogist.
Antwoord van babydrogist.nl
Snelle verzending. Goed geprijsd.
Antwoord van babydrogist.nl
Dank je wel voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending en scherpe prijs.
Antwoord van babydrogist.nl
Niet meer met dpd samenwerken. Neerzettoestemming gegeven en de hele dag thuisgezeten en dan een mail ontvangen dat ze me gemist hebben en het pakketje elders opgehaald moet worden. Dat is gewoon luiheid. Ik kan het product niet beoordelen want ik heb geen idee waar het is.
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat de levering via DPD niet goed is verlopen. We hebben inmiddels direct contact met je opgenomen om dit netjes op te lossen.
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling. We doen ons best om iedere bestelling snel en zorgvuldig te verwerken, en het is altijd leuk om te merken dat dit wordt gewaardeerd.

Niks aan te merken

Niks aan te merkte
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je 5 sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is. We waarderen je feedback enorm en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Babydrogist.nl!
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling. We waarderen je feedback enorm!
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling. We doen ons uiterste best om elke bestelling snel, zorgvuldig en met aandacht te verwerken, en het is erg fijn om te merken dat dit wordt gewaardeerd.
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling. We doen ons best om elke bestelling snel en zorgvuldig te verwerken, en het is altijd fijn om te merken dat dit gewaardeerd wordt. We hopen je snel weer terug te zien bij Babydrogist!