Klanten melden meestal positieve ervaringen met babydrogist.nl. Klanten zijn tevreden over de snelle levering, de concurrerende prijzen en de gebruiksvriendelijke website. Ook wordt de kwaliteit van de producten gewaardeerd en ervaren veel klanten de klantenservice als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Problemen worden doorgaans snel en adequaat opgelost, wat vertrouwen geeft in de service.
Toch zijn er enkele klachten over vertragingen of niet nagekomen leveringsbeloften. Sommige klanten vinden de bereikbaarheid van de klantenservice voor verbetering vatbaar en ervaren incidenteel afwijkende of ondeugdelijke producten. Daarnaast missen sommige klanten duidelijke verzendinformatie op de website.
Reviews voor babydrogist.nl
Antwoord van babydrogist.nl
Wat leuk dat je zo tevreden bent!
Dankjewel voor je 5 sterren – dat waarderen we enorm.
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent.
Antwoord van babydrogist.nl
Dank je wel voor je 5-sterrenbeoordeling!
We stellen het enorm op prijs dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen.
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je 5 sterren beoordeling!
We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met Babydrogist.nl te delen. Tot de volgende keer!
Bestelling is nooit aangekomen en er wordt ook niet gereageerd als je een bericht stuurt.
Antwoord van babydrogist.nl
Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent. We hebben je e-mail binnen één werkdag beantwoord en zien in de tracking dat je bestelling inmiddels is afgeleverd. Mocht er toch nog iets niet in orde zijn of heb je de zending niet ontvangen zoals verwacht, laat het dan gerust weten, we helpen je graag verder.
In this case the product I ordered was not delivered due to an issue with DPD, and another delivery could not be arranged due to stock order, so I had to buy from another supplier...so not really the best experience this time, sorry
Antwoord van babydrogist.nl
Thank you for your message and honest review. We're very sorry to hear that your order couldn’t be delivered and that we weren’t able to resend it due to stock issues. We completely understand your frustration and regret that this was your experience with us. Your feedback is important and helps us improve our service. If you have any questions in the future, we’re here to help.
Antwoord van babydrogist.nl
Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling! We waarderen het enorm dat je tevreden bent met je ervaring bij ons.
Antwoord van babydrogist.nl
Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling! We stellen het enorm op prijs dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het is altijd fijn om te horen dat klanten tevreden zijn — daar doen we het voor.
We blijven ons best doen om je ook in de toekomst snel, vriendelijk en zorgvuldig van dienst te zijn.
Antwoord van babydrogist.nl
Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Antwoord van babydrogist.nl
Dank je wel voor je 5-sterren review! We waarderen het enorm dat je tevreden bent met je ervaring bij ons.
Antwoord van babydrogist.nl
Dank je wel voor je 5-sterren review! We stellen het enorm op prijs dat je tevreden bent met je ervaring bij ons.
Antwoord van babydrogist.nl
Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling! Het is ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent.
Kwaliteit van Pampers is echt slecht. Super dunne luiers, waarschijnlijk Oost Europees ofzo.
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je review en dat je dit met ons deelt.
Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de luiers. We willen je graag geruststellen: wij verkopen uitsluitend originele Pampers, geleverd via erkende leveranciers.
Als je twijfels hebt over het product dat je hebt ontvangen, horen we dat graag. Je mag altijd contact met ons opnemen via info@babydrogist.nl, dan kijken we het samen met je na.
Antwoord van babydrogist.nl
Dank je wel voor je 5-sterren review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het is fijn om te weten dat je tevreden bent.
Antwoord van babydrogist.nl
Dank je wel voor je 5-sterren review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent. We staan altijd voor je klaar.
Antwoord van babydrogist.nl
Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen en zijn blij dat je tevreden bent.
Mijn pakket niet ontvangen
Antwoord van babydrogist.nl
Wat vervelend om te horen dat je je pakket niet hebt ontvangen. We hebben inmiddels contact met je opgenomen om dit op te lossen.
Mocht je nog vragen hebben of iets niet duidelijk zijn, laat het gerust weten — we helpen je graag verder.