Klanten melden meestal positieve ervaringen met babydrogist.nl. Klanten zijn tevreden over de snelle levering, de concurrerende prijzen en de gebruiksvriendelijke website. Ook wordt de kwaliteit van de producten gewaardeerd en ervaren veel klanten de klantenservice als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Problemen worden doorgaans snel en adequaat opgelost, wat vertrouwen geeft in de service.
Toch zijn er enkele klachten over vertragingen of niet nagekomen leveringsbeloften. Sommige klanten vinden de bereikbaarheid van de klantenservice voor verbetering vatbaar en ervaren incidenteel afwijkende of ondeugdelijke producten. Daarnaast missen sommige klanten duidelijke verzendinformatie op de website.
Reviews voor babydrogist.nl
Delivered wring items.
Refunded as soon as notified
Antwoord van babydrogist.nl
Onze oprechte excuses voor het feit dat je niet de juiste items hebt ontvangen. We begrijpen dat dit erg vervelend is en waarderen het dat je ons hierover direct hebt geïnformeerd.
Zoals besproken heb je de verkeerd geleverde items mogen houden, en hebben we het volledige aankoopbedrag direct teruggestort. We hopen dat deze oplossing naar tevredenheid is en dat we je bij een volgende bestelling beter van dienst mogen zijn.
Vertraagde levering van mijn bestelling
Ik heb op 25 mei een bestelling geplaatst, de beloofde levering was de volgende dag. Ik heb het nog steeds niet ontvangen en vandaag is het 2 juni. Ik heb alleen een e-mail ontvangen waarin staat dat ik het verkeerde adres heb opgegeven, maar ik heb het gecontroleerd en het adres klopt voor 100%.
Antwoord van babydrogist.nl
Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen, onze excuses hiervoor. We begrijpen je teleurstelling volledig, zeker gezien de verwarring rondom het adres.
We hebben inmiddels opnieuw contact met je opgenomen om dit zo snel mogelijk recht te zetten. Ons doel is om je bestelling alsnog spoedig te leveren of een passende oplossing te bieden.
Dank voor je geduld en begrip.
trage levering
bestelling geplaatst op 8/6 en gisteren pas geleverd, moest zelf bellen om te weten waar mijn bestelling bleef!
Antwoord van babydrogist.nl
Wat vervelend om te horen dat je bestelling zo laat is geleverd en dat je zelf contact moest opnemen om duidelijkheid te krijgen. Onze excuses voor het ongemak. We begrijpen dat dit frustrerend is en nemen je feedback serieus om onze service te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.
Luiers in de aanbieding doen, maar niet kunnen leveren
Antwoord van babydrogist.nl
Wat vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad. Onze excuses hiervoor.
Helaas is er een fout in onze voorraadadministratie geweest, waardoor de luiers niet geleverd konden worden. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is en doen ons best om dit in de toekomst te voorkomen.
Nog niet ontvangen
Antwoord van babydrogist.nl
Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We zullen contact met je opnemen via de e-mail om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.
Antwoord van babydrogist.nl
Wat jammer om te zien dat je een 1-ster beoordeling hebt achtergelaten. We zijn in ieder geval blij dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je je pakket inmiddels hebt ontvangen.
Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Antwoord van babydrogist.nl
Dank je wel voor je beoordeling. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent.
We zouden het op prijs stellen als je kunt laten weten wat er precies mis is gegaan, zodat we dit kunnen onderzoeken en verbeteren. Je kunt ons bereiken via info@babydrogist.nl.