Klanten zijn zeer positief over het vriendelijke, behulpzame en professionele personeel. De service wordt als uitstekend ervaren; men wordt snel en goed geholpen, zelfs bij drukte. Deskundig en eerlijk advies bij het kiezen van sieraden wordt gewaardeerd, waarbij medewerkers actief meedenken. Het brede en mooie assortiment maakt het makkelijk om geschikte aankopen of cadeaus te vinden. Klanten zijn daarnaast te spreken over de aantrekkelijke kortingen voor members en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn enkele klachten over onvriendelijkheid van het personeel. Sommige klanten ervaren verwarring over de kortingen of geven aan dat zij korting missen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Helmond
Onze juwelier voor ons onze kinderen en nu kleinkinderen.
Vriendelijk personeel
Eerste echte horloge zoon
Member
Antwoord van Lucardi Juwelier Helmond
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Bezoek websiteOver
Shoppen in Helmond is gezellig en leuk! Er zijn veel verrassende winkels te vinden, van speciaalzaken tot cadeau- en kledingwinkels. Je kunt lekker rondslenteren en alle winkels in gaan. Ook de versch...