Lucardi Juwelier Helmond

674 reviews in totaal   155 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over het vriendelijke en gastvrije personeel, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. Veel klanten waarderen de behulpzaamheid en het meedenken van de medewerkers, die extra moeite doen om te helpen. De service wordt als uitstekend en professioneel omschreven, met medewerkers die geduldig zijn en tijd nemen voor de klant. Daarnaast wordt de snelle hulp en afhandeling, zelfs tijdens drukte, als positief ervaren. Klanten waarderen het deskundige advies op maat en voelen vertrouwen in hun aankoop. Ook het ruime en gevarieerde assortiment wordt vaak genoemd als een groot pluspunt.

ReviewsLucardi Juwelier Helmond

Eerste echte horloge zoon

Heel fijn geholpen om voor mijn zoon Van 11 voor het eerst een echte horloge te kopen passen op maat maken en vrolijk mee doen met de kinderen die er bij waren fijn!
Heb al een keer oorbellen gekocht bij Lucardi en deze zijn zo goed bevallen voor onze Spaanse vrienden uit Valencia, zodat we er nu weer 2 paar bij gehaald hebben om weer mee te nemen daar naartoe.
De uitzonderlijke keuze in gewone zilveren kettingen, de verschillende schakels en verschillende lengtes. Voor elk wat wils!
Ik werd lievde vol geholpen en een prettige verkoopster.en dan ook leuke dingen geschopt.en de prijs was ook prima

Goedemorgen service

De verkoopsters neemt de tijd om mij te woord staan en te helpen. Goedemorgen service 👍
Goed advies en fijn geholpen. Nog extra moeite gedaan voor het account van Member.
Heel fijn goed en professioneel geholpen. Vriendelijk eerlijk. Altijd blij als ik van jullie afkom. Daarom haal ik bij jullie de sieraden
Verkoopster adviseerde heel goed bij het uitzoeken van twee objecten.

Goede prijs

Vriendelijke medewerker heeft ons netjes geholpen.
Goed geholpen en mooie sieraden voor een betaalbare prijs
Super goed geholpen
Vriendelijk en goed geholpen! Fijne zaak!
Twijfelde over lengte van ketting ..goed geholpen door verkoopster
Vriendelijke en behulpzaam personeel. Winkel is netjes en schoon

Ik vind het een hele fijne winkel met…vriendelijk en behulpzaam personeel en alles is netjes en overzichtelijk in de vitrine .

Ik vind het een hele fijne winkel met gereld mooie aanbiedingen voor mijzelf ga ik geregeld wel wat halen het personeel is behulpzaam en vriendelijk en ik heb voor de sinterklaas nu voor de kleinkinderen weer wat gekocht 🍀😁
Super goede service. Lieve meiden.