Lucardi Juwelier Helmond

719 reviews in totaal

719 reviews since 30 sep 2020

Klanten zijn zeer positief over het vriendelijke, behulpzame en professionele personeel. De service wordt als uitstekend ervaren; men wordt snel en goed geholpen, zelfs bij drukte. Deskundig en eerlijk advies bij het kiezen van sieraden wordt gewaardeerd, waarbij medewerkers actief meedenken. Het brede en mooie assortiment maakt het makkelijk om geschikte aankopen of cadeaus te vinden. Klanten zijn daarnaast te spreken over de aantrekkelijke kortingen voor members en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn enkele klachten over onvriendelijkheid van het personeel. Sommige klanten ervaren verwarring over de kortingen of geven aan dat zij korting missen.

ReviewsLucardi Juwelier Helmond

Wat lief medewerker
Goede service altijd
Ik werd lievde vol geholpen en een prettige verkoopster.en dan ook leuke dingen geschopt.en de prijs was ook prima

Goed .vriendelijke personeel

Ik ben tevreden
Altijd goede service!
Snelle service en uitermate vriendelijk personeel

Goedemorgen service

De verkoopsters neemt de tijd om mij te woord staan en te helpen. Goedemorgen service 👍

Goede bediening. En zeker heel beleefd.

Goed advies en fijn geholpen. Nog extra moeite gedaan voor het account van Member.
Rustige sfeer in de winkel
Heel fijn goed en professioneel geholpen. Vriendelijk eerlijk. Altijd blij als ik van jullie afkom. Daarom haal ik bij jullie de sieraden

Het enthousiasme spatte er niet bepaald van af.

Ja het is erg warm, maar in de winkel was het erg aangenaam. Maar de jongedame in questie had er niet bepaald zin in. Ze deed het broodnodige, maar ook echt niks meer dan dat. Straalde niet bepaald uit dat ze het naar de zin had. En misschien ben ik "oud" maar haar outfit zou ik betitelen als pyjama. Hemdje met spagettibandjes en een kort glanzend broekje met een kanten biesje.

Antwoord van Lucardi Juwelier Helmond

Dank je wel voor je feedback en je beoordeling. Fijn om te horen dat de temperatuur in de winkel als prettig werd ervaren. Tegelijk jammer dat je de service en uitstraling van de medewerker zo hebt ervaren. Dat is niet de beleving die we willen bieden in onze winkels. We nemen je opmerkingen serieus en geven dit intern door zodat hier aandacht aan besteed kan worden, ook rondom klantbenadering en representatieve uitstraling. Team Lucardi

Geen fijne verkoopsters in Helmond na kapotte oorbel

Zilveren oorbel binnen een maand kapot. Naar de winkel teruggegaan,geen bon,wel member dus daar zou de bon in moeten staan. Dame kon de bon in de kassa niet vinden en ook de pintransactie niet die ik duidelijk kon tonen. Voelde me een beetje als leugenaar weggezet. Ik moest de klantenservice maar bellen en verder kon ze niets betekenen. Wat denk je,ik in de auto klantenservice gebeld en bon was zo gevonden en gemaild naar me. Weer terug naar de winkel en toen ik binnenstapte werd er al op afstand over me gepraat(mijn oren zijn goed) Mooie sieraden bij lucardi maar fijn/aardig personeel zou ook mooi zijn. Vandaar dat de reviews voor Helmond denk ik ook erg slecht zijn….

Antwoord van Lucardi Juwelier Helmond

Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Wat vervelend om te lezen dat je je tijdens je bezoek niet serieus genomen en zelfs als leugenaar behandeld hebt gevoeld. Dat je uiteindelijk zelf contact moest opnemen met onze klantenservice en daarna opnieuw naar de winkel moest, is natuurlijk niet de service die je van Lucardi mag verwachten. Ook de manier waarop er volgens jou over je werd gesproken, vinden we erg jammer. We nemen je feedback serieus en willen dit graag verder voor je uitzoeken. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via klantenservice@lucardi.nl en je order- of klantnummer meesturen, zodat we je sneller kunnen helpen. Team Lucardi

Vriendelijkheid en hulp

Vriendelijkheid en gulp

Shoppen in Helmond is gezellig en leuk! Er zijn veel verrassende winkels te vinden, van speciaalzaken tot cadeau- en kledingwinkels. Je kunt lekker rondslenteren en alle winkels in gaan. Ook de versch...