printabout.nl

62.288 reviews in totaal   4.207 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen erg tevreden over de snelle en correcte levering, de scherpe en concurrerende prijsstelling, en de oplossingsgerichte, vriendelijke klantenservice. Het eigen huismerk wordt gewaardeerd om de goede kwaliteit en lagere prijs. Ook de kwaliteit van de producten en de duidelijke, gebruiksvriendelijke website worden positief genoemd. Klanten waarderen daarnaast het persoonlijke telefoontje voor advies of promotie. Toch zijn er enkele verbeterpunten: er worden soms vertragingen of problemen met bezorgdiensten genoemd. Sommige klanten zijn kritisch over verzendkosten, prijsverschillen en ervaren compatibiliteitsproblemen met het huismerk bij bepaalde printers. Ook zijn er negatieve ervaringen bij retourzendingen, zoals onduidelijkheden, extra kosten of belemmeringen, evenals klachten over defecten of lekkages van producten. Het persoonlijke telefoontje wordt door velen als te opdringerig of storend ervaren na een bestelling, en bij retouren of communicatie kan de klantenservice soms tekortschieten.

Reviewsprintabout.nl

Mijn printer werkt weer prima met de cartridges van PrintAbout. Als van ouds. Ik had niet begrepen dat HP instant Inkt zo slecht voor mij zou zorgen nadat ik het abonnement had beëindigd. Momenteel heb ik nog aan aantal cartridges van HP. Met inkt. Als PrintAbout geïnteresseerd is om ze te recyclen geef me dan een adres om ze toe te zenden. Geblokkeerde cartridges maken me verre van vrolijk, maar weggooien lijkt mij verspilling.

Inkt voor mijn HP-printer

Ik heb een HP-printer en heb nu 2x bij PrintAbout inkt besteld. Dat gaat zeer eenvoudig en ik heb de inkt snel geleverd gekregen. Ik heb een goedkopere leverancier gehad, maar dara ben ik slecht behandeld en ik voel me nu thuis bij PrintAbout. Ik heb ook een korting gekregen voor een volgende bestelling en daar onderscheidt PrintAbout zich niet van andere inktleveranciers, die steevast proberen om het huismerk te verkopen. Mijn printer accepteert dat niet dus aan zo'n korting heb ik helemaal niets.

Print About maakt zijn beloftes waar!

Zwart en kleur XL huismerk inkt cartridges gekocht. Volgende dag had ik ze in huis, bezorging dik in orde. Alles was netjes ingepakt, kreeg nog wat gratis "goodies", altijd leuk. De prijs was ook heel aantrekkelijk zeker omdat deze cartridges 3x meer inkt leveren dan de originele. Installatie was zo gepiept, het werkt en ik ben blij. Top webwinkel, blijf hier bestellen.

Weinig vertrouwen in klant

Had een aantal cartridge besteld had er 1 gelekt , alles zat onder Klantenservice gebeld, vroeg of ik er foto’s van had, heb ik niet gemaaktwant m’n handen. Alles zat onder dus niet eens bij stilgestaan, wordt verder niet vergoed ben ik niet gewend van Prince About hebben contact met mij opgenomen en wordt. alsnog 1 cartridge na gestuurd , wilde in toekomst daar niet meer bestellen, maar door deze actie is mijn vertrouwen weer hersteld, chapeau print about ,
Goede service, al gooide de bezorging weer roet in het eten. Mail van print-out " uw bestelling is verzonden", mail van de bezorger 2 dagen later, " uw pakket is aangemeld maar nog niet in ons bezit". Pakket werd dus niet de dag na de bestelling bezorgd, maar 2 dagen daarna. Moet ook nog de kwaliteit van het huismerk inkt proberen.

Het is prima zo. Maar....

Het is prima zo. Een toegankelijke webshop. Ik had een toner en een drum besteld. Beide kwamen op tijd aan en ook de montage leverde geen problemen op. Wat mij alleen verbaasde was, dat op beide dozen 'toner' stond, terwijl er toch echt in de ene de toner en in de andere de drum zat. Ik twijfelde dus even of ik hem wel open moest maken. Maar het kwam goed.

Snelle levering maar betuttelende klantenservice

Snelle, adequate levering van de producten, namelijk originele Canon toners voor een laserprinter. Ik vond het niet passend dat ik vlak na mijn bestelling gebeld werd met de vraag waarom ik niet het eigen merk toner heb besteld. Dat ervaar ik als betuttelend. Ook vind ik het niet okay en een vorm van discriminatie dat je verzendkosten betaalt indien je NIET het eigen merk toner bestelt.

Ik kreeg gratis, zonder problemen, twee nieuwe cartridges

Ik heb 2x een cartridge van jullie eigen merk gekocht, (wat ik tegenwoordig altijd doe, wanneer mijn cartridges op zij) maar toen ik ze in mijn printer plaatste, herkende hij ze niet. na dat ik met jullie servicedesk had gebeld, werden mij kosteloos, twee nieuwe cartridges opgestuurd, met een excuusbriefje, een zakje lekkere Haribo snoepjes en drie pennen. Geweldig! jullie hebben een prima klantenservice. Dank jullie wel!

Goede service, maar te opdringerig met huismerk toners

Ik ben over het algemeen best tevreden over de service van PrintAbout. Wat ik wel waardeer, is dat jullie klanten bellen na een bestelling. In mijn geval ging het om Canon printtoners, en ik werd gebeld met het advies om over te stappen op jullie huismerk omdat dit “beter” zou zijn. Achteraf heb ik daar in november toch spijt van. Sinds ik de huismerk toners gebruik, werkt mijn printer namelijk niet goed meer. Hij geeft constant aan dat er geen geschikte toners in zitten, waardoor ik steeds handmatig op “ok” moet drukken om te kunnen printen. Dat is erg onhandig en frustrerend. Ik heb hierover contact gehad en er werd mij verteld dat ik een e-mail zou ontvangen met instructies. Daar was ik in eerste instantie blij mee, omdat ik dacht dat er een oplossing zou komen. Helaas stond er in de mail letterlijk alleen dat ik op “ok” moest drukken om door te gaan — iets wat ik natuurlijk al deed. Dat was juist het probleem. Ik begrijp dat jullie meer verdienen aan huismerkproducten, maar zorg er dan ook voor dat ze goed werken. Daarnaast vind ik de manier van verkopen soms te opdringerig. Zelfs toen ik opnieuw Canon toners bestelde en mijn ervaring uitlegde, werd er toch weer geprobeerd om mij te overtuigen van het huismerk. Dat komt niet prettig over.

Antwoord van printabout.nl

Beste, Allereerst willen we je bedanken voor je bestelling bij PrintAbout! De melding die de printer geeft is in dit geval juist, omdat de toners naar behoren werken kunnen we hier helaas geen garantie op geven. Jammer om te horen dat je het telefoontje na je bestelling als vervelend hebt ervaren. Bij PrintAbout streven we ernaar om onze klanten de beste service en ervaring te bieden. Dit kan soms betekenen dat we contact opnemen om te informeren of er behoefte is aan aanvullende producten of om suggesties te doen die mogelijk beter bij de wensen van de klant aansluiten, zoals in dit geval ons huismerk. Wij hebben in dit geval een aantekening gemaakt in je account, zodat je in de toekomst niet meer gebeld zal worden. Aranka, Team Webcare | PrintAbout
D B
Dick B.
Mijn printer Pixma MP280 was defect en daarom hem ik een nieuwe bij U besteld. Pixma TR4756i. De volgende dag geleverd. Prima. Bij de bestelling werd, zoals altijd, een kraslot meegestuurd. De prijs, een pak papier. Aangezien ik inkt moest bestellen, heb ik dit via de code bij de korting meegestuurd met de bestelling. De volgende dag werd de inkt geleverd, mooi, maar geen papier, niet zo mooi.
A V
Aart V.
print cartridges waren op voorraad, op tijd besteld en zou dan ook de dag erop geleverd worden, niet dus, werd een dag later, had mogelijk een verkeerde keuze gemaakt met de inhoud, op bestellijst stonden 2 cartridges met andere inhoud code, probeer mijn keuze binnen 30 minuten na bestelling te veranderen, via chat krijg ik alleen contact met een voor geprogrammeerde robot, kom hier niet verder mee, via whatsapp krijg ik een berichtje het mogelijke foutje te omschrijven en mijn mailadres achter te laten, dag erop via whatsapp een berichtje dat cartridges al verstuurd waren, krijg ook hier het vermoeden een voor geprogrammeerd bericht, even later een berichtje van DHL, pakketje wordt morgen pas geleverd. Dit alles bij elkaar een perfecte samenwerking en service, niet dus

Antwoord van printabout.nl

Bedankt voor jouw beoordeling Aart. Het klopt inderdaad dat we werken met een chatbot via onze website. Onze medewerkers van de klantenservice afdeling beantwoorden vragen op maandag t/m vrijdag tussen 9:00u -17:00u. Aangezien ons magazijn wel geopend is in de avond, is jouw bestelling gewoon verzonden. Je hebt hier destijds ook al contact over opgenomen met onze klantenservice afdeling. Uiteraard nemen we jouw feedback mee in een evaluatie om zo onze service nog beter te maken. Elma, Team Webcare | PrintAbout

Soepele website, goede opties voor het verlengen van de garantie

Bestellen op de website gaat soepel. Er zijn vrij betaalbare garantieopties beschikbaar. Ik had het pakket voor vijf jaar erbij besteld. De bezorging de volgende dag was razendsnel te noemen. Ik zou me kunnen voorstellen dat een wat zwaardere printer als een led-printer meer tijd zou kosten om te verzenden, maar nee hoor. De printer kwam netjes verpakt binnen. Het is mijn gewoonte om netjes de handleiding te volgen en die was makkelijk te volgen.

Duidelijk, snel en oplossingsgericht.

De communicatie is heel duidelijk en snel. De geboden oplossingen zijn super en snel opgelost. Ik heb vrij lang geleden een aantal huismerk cartridges op voorraad gelegd maar uiteindelijk accepteerde mijn printer ze niet maar ze maken er geen probleem van en mocht het alsnog retour sturen. En er zijn vervangende cartridges gestuurd die wel goed waren dus kortom; oplossingsgericht.
Bestelling verliep goed en snel, de bezorging ook. Alleen graag een volgende keer niet weer twee cartridges in een veel te grote doos verpakken, die niet in de buitenbrievenbus past. Ik was niet thuis op het moment van de bezorging, maar ging er van uit, dat twee cartridges wel in de brievenbus gedaan zouden worden. Met als gevolg dat DHL pas de volgende dag, de doos in de pakketkluis van de supermarkt (openingstijden!) had gestopt, in het volgende dorp. Dus een hele hoop gedoe, vawege een te grote doos.....!
H M
Heleen M.
Beste mensen, wat zou ik er aan toe moeten voegen. Aanvankelijk was ik wat sceptisch, maar het overtrof werkelijk mijn verwachting. De website van PrintAbout is een klantvriendelijke site in gebruik en duidelijkheid. Goede en snelle levering en de inktcartridges zijn werkelijk uitstekend. Ook was er geen storing o.i.d. met het type printer welke wij hebben. Echt een aanrader, het enige wat wij niet begrepen dat er een zelfde prijs staat voor de standaard huismerk cartridge en de XL huismerk cartridge. Verder is een aanbeveling niet nodig. Goede wijn behoeft geen krans zegt het spreekwoord.
Ik werd gebeld na mijn bestelling. De medewerker vroeg of ik een drum nodig had, zoals ik had besteld of een toner. Ik moest een toner hebben. Het werd netjes veranderd. Dit vond ik zeer zorgvuldig. Wat later op de ochtend kwam ik erachter dat ik nog een toner had van Print About. HIer weer overlegd en de bestelling werd geannuleerd. Aan beide medewerkers meegegeven dat ik de service als gewelding heb ervaren!

top

Ik koop de XL versies van het huismerk. Nu ben ik aanzienlijk minder gaan printen, dus de laatste cartridge zat meer dan 3 jaar in de printer. Toch bleef deze zonder calamiteiten gewoon keurig afdrukken, heel fijn. Ook prettig dat ik de bestelling gewoon af kan halen in Moordrecht!

Zeer tevreden.

Betrouwbaar, snel, redelijke prijzen en adequate ondersteuning bij problemen. Deze leverancier heb ik gekozen op basis van een bijzonder positieve ervaring in het verleden, namelijk het goed maken van een probleem met een andere leverancier.
Bestelling gedaan van printer en snel geleverd. Ik vind het alleen vreemd ,dat de toner die geleverd is bij de printer, maar een klein aantal afdrukken kan maken. Zou ik er geen toner bij leveren en dit melden bij de bestelling ,dat de toner erbij besteld moet worden, ik vind het dan zonde om die dan weg te moeten gooien.
Bestelde huismerk cartridge bleek toch niet compatible met LaserJet. Via Klantenservice goed geholpen. Alleen niet direct uitsluitsel of retour wordt gehonoreerd. Dat is niet logisch aangezien de medewerker al aangaf dat de cartridge niet de juiste was ondanks dat dit bij de bestelling wel zo zou zijn.