KommaGo.nl- Logo - Beoordelingen

KommaGo.nl
Beoordelingen:

246 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.676 beoordelingen in totaal  

4,63
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
SFP+ besteld. Was niet in voorraad. Mailtje gestuurd via webform. Eerstvolgende werkdag antwoord gekregen met melding dat ze dezelfde dag verwacht werden. Het was echter 1 dag later en toen werden ze onmiddellijk verstuurd. De dag erna thuis al geleverd. Super dus op vlak van communicatie en dienstverlening.

Meest relevante negatieve beoordeling

30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De website werkt niet erg logisch. Als nieuwe klant verwacht je, dat wanneer je in het bestel en betaalproces kiest om een account aan te maken, dat de bestelling daar ook te vinden zal zijn. Ondanks nabellen is dit niet zo. De voorraad informatie is dramatisch. Alleen de voorraad in het eigen magazijn wordt getoond, maar van veel producten is er maar één op voorraad. Er is geen voorraadinformatie van de distributeur(s). Een verzoek voor deellevering is niet uitgevoerd. Uitstel van de levering werd wel keurig twee keer gemaild, de eerste, over enkele dagen leverbaar, maar de termijn van het tweede bericht, svp nog een week of drie wachten, was niet acceptabel. Het annuleren van de order verliep prima en de restitutie was snel. De excuses voor het mislopen leken ook oprecht te zijn.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor KommaGo.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Artikel stond als op voorraad maar was niet beschikbaar
Beoordeling melden
Antwoord van KommaGo.nl
2 mei 2024
Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze excuses dat we het product niet direct hebben kunnen uitleveren. We nemen contact met je op en lossen het op.
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geven een persoonlijke advies en als het product niet op voorraad is, bellen zij om dit te melden, en eventueel een andere product te leveren
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Maatwerk service met afwijkend product

Eerst werd een product verstuurd dat qua specificaties op een punt afweek. Met een telefoontje hebben we duidelijk uitgelegd waarom we het product terug wilden sturen, ondanks dat voor het product normaal niet is toegestaan. Vanwege onze specifieke situatie werd hiermee ingestemd, en daarmee zijn we tevreden.
Beoordeling melden
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering was snel en werd ook goed aangegeven.
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle toezending, binnen 1 dag binnen!
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle correcte levering-goed verpakt
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle levering
Beoordeling melden
TJ
Theo J.
ALMERE
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede levering
Beoordeling melden
RV
Rick v.
NOORDWIJK ZH
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en betrouwbaar
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
SK
S K.
Limburg
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
GH
G H.
Zutphen
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden