KommaGo.nl- Logo - Beoordelingen

KommaGo.nlReviews

: 1.159Uitstekend

4,56

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
KommaGo.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij KommaGo.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
KommaGo.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij KommaGo.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor KommaGo.nl

194 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.159 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 sep. 2021
Ik kreeg netjes een email dat de levering iets langer gaat duren. Tevens uitnodiging voor een webinar. Paar dagen later, bestelling nog niet ontvangen. Voordat ik navraag kon doen ben ik gebeld geworden met wederom excuses voor de vertraging. Echter, nu is product wel binnen gekomen en wordt vandaag nog opgestuurd. Ben uitermate tevreden met deze klantenservice. Ze weten daar hun klanten echt te waarderen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 sep. 2022
Product niet leverbaar, dus bellen voor levertijd: kan 1 dag, 1 week of een jaar zijn, of nooit. Zoeken op internet waar voorraad wel is en opnieuw gebeld en dan ineens binnen 3 dagen op de deurmat. Onzin verkopen op de servicedeskmedewerker kan funest zijn en is uiterst onproffessioneel, maar dat begrijpt u zelf zeker wel.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor KommaGo.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 mei 2022
Snelle levering ondanks eerder bericht dat de leverancier geen leverdatum kon afgeven
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2022
Ik zocht een straal antenne ben goed geholpen eerlijk levertijden en een nette prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 mei 2022
APC UPS-backup Artikelen waren zoals omschreven in de webshop volgende dag geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 mrt. 2022 
van Rob K.
Een bedrijf waar ik vaker wat bestel, nooit problemen. Bestelling altijd in orde.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 mei 2022
Bestellen gaat gemakkelijk. Concurrerende prijs en snelle levering, dik tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 feb. 2022 
prima webshop voor IT materiaal, snelle en correcte levering en passende prijzen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 mei 2022
Bestelling snel en goed binnen. Goedkoper dan concurenten voor mijn product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2021
goed geholpen via chat. Prima advies gekregen en antwoord op al mijn vragen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2022
Snelle levering. HELPDESK reageerde ook vrij snel op mijn mail bericht.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 feb. 2022
Verzending was redelijk snel, zou eventueel nog sneller kunnen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2021
Snelle levering en duidelijke website! Ook voldoende voorraad!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2021
Professionele ondersteuning en oplossend gericht mee denken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2021
Flexibiliteit en meedenken, prettige en goede communicatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 apr. 2022
Professionele afhandeling, correcte levering > Alles OK
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2021
Hoesje kwam netjes door de brievenbus, en paste prima!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jan. 2022
leveren snel en correct, goede helpdesk voor vragen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2021
De snelle reactie op een hulpvraag, echt uitstekend!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 apr. 2022
Snelle levering, goede prijs en correcte producten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 mrt. 2022
Duidelijke site. Super snelle levering. Gewoon top.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 nov. 2021
Telefonisch goed advies gekregen. En vlot geleverd.
Beoordeling melden