De reviews voor lusini.com/nl-nl/ zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de producten, die vaak aan de verwachtingen voldoet. Ook wordt de service als behulpzaam, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren. Daarnaast wordt de website gewaardeerd vanwege het duidelijke en gebruiksvriendelijke ontwerp. Hoewel de levering doorgaans snel verloopt, zijn er soms problemen met de bezorging of de communicatie rondom het pakket.
Reviews voor lusini.com/nl
betrouwbaar
Snelle levering van een prachtig product. Erg blij mee!!
Very very good service
Precies zoals verwacht, goede kwaliteit dekbedovertrekken van jersey! Heerlijk zacht, precies waarvoor ik het kocht, ben zeer tevreden, werd netjes afgeleverd!
Betere verpakking voor het gewicht van de voet en vooral het buisje.
Deze was ligt vervormd bij het uitpakken pakket.
Levering ( nog ) niet ontvangen
Antwoord van lusini.com/nl-nl/
Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat het vervelend is om te moeten wachten. Door de drukte tijdens de feestdagen hanteren wij tijdelijk een langere levertijd. Uw bestelling van 26 december is inmiddels onderweg en de levering staat gepland voor vandaag. U kunt de status volgen via de trackinglink die u per e-mail heeft ontvangen.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld. Mocht u nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. Uw LUSINI-team.
dinerborden naar tevredenheid en een snelle levering.
Mooie kwaliteit en prima service
Duidelijke website. Nemen ook gewoon de telefoon op als je vragen hebt en je wordt dan ook goed geholpen.
Vriendelijke en behulpzaam
Prachtig bestek 🤩