lusini.com/nl-nl/

1.389 reviews in totaal   51 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 3 mrt 2015

lusini.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn positief over de snelle en nette levering, de goede kwaliteit van de producten, de behulpzaamheid en vriendelijkheid van de klantenservice, evenals de duidelijke en tijdige informatie. Ook wordt de verpakking meestal als netjes en stevig ervaren. Er zijn echter enkele klachten over vertragingen of bezorgproblemen, een omslachtig retourproces en soms onvoldoende verpakking voor zware producten. Daarnaast melden sommige klanten een gebrek aan reactie bij vragen.

Reviewslusini.com/nl-nl/

Mooie kwaliteit

Antwoord van lusini.com/nl-nl/

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten over uw recente bestelling bij LUSINI. Het spijt ons te vernemen dat uw ervaring niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw mening is voor ons van groot belang, omdat deze ons helpt onze producten en dienstverlening verder te verbeteren. Wij horen graag welke aspecten volgens u beter kunnen. U kunt uw feedback of suggesties met ons delen via klantenservice@lusini.com. Bij voorbaat dank voor uw waardevolle bijdrage. Met vriendelijke groet, Uw LUSINI-team

Super!

Ik kwam op deze website terecht omdat ik op zoek was naar donkere glazen. Alles was makkelijk te vinden en te bestellen. Verzending ging ook vlot. Bij levering bleek 1 glas gebroken te zijn, na 1 telefoontje werd dit super opgelost.
wat mij betrefd was alles prima
Top product en snelle levering
Ik had pastaborden besteld. Die zijn netjes bezorgd. Stevig in een doos. Zien we mooi uit. Alles ging goed en was duidelijk bij het bestellen.
Altijd correct geïnformeerd en op de hoogte gehouden van bezorgstatus

Antwoord van lusini.com/nl-nl/

Beste klant. Bedankt voor het delen van uw ervaring over uw recente bestelling bij LUSINI. Wel is het jammer om te horen dat deze niet voldeed aan uw verwachttingen. Uw feedback is voor ons belangrijk en hierdoor kunnen wij verbeteringen uitvoeren. Verbeteringen die ervoor zorgen dat uw ervaring in de toekomst wel beter is. Graag zien wij uw opmerkingen of suggesties tegemoet via klantenservice@lusini.com. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Uw LUSINI-team
Mooi en fijn product
prima

Op tijd geleverd

Mooi op tijd geleverd, bedankt.

Bestellen ging goed, retour sturen is ingewikkeld.

Retour sturen is ingewikkeld omdat dit via de klantenservice loopt. Het terugstorten van het geld ging niet vanzelf, hier heb ik achteraan moeten gaan. Uiteindelijk is de retour wel goed gekomen. Het bestellen ging wel goed. Helaas was mijn dochter niet tevreden over de koksbroeken maar dat ligt niet aan Lusini.

Antwoord van lusini.com/nl-nl/

Beste klant. Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het belangrijk dat wij u ten allen tijde verder kunnen helpen. Daarom verloopt de retourprocedure bij ons via onze klantenservice. Op deze manier kunnen wij u een passende oplossing bieden en dit verder opvolgen voor u. Wij proberen ons constant te verbeteren en terugbetalingen worden vanaf nu automatisch verwerkt, zonder dat u hiervoor extra contact met ons moet opnemen. Wij waarderen uw terugkoppeling en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Uw LUSINI-team.
W V
Wilma V.
Hele mooie producten en hele snelle levering.
F S
f S.
Prachtige terrasmeubelen en snelle levering( de volgende dag)

lusini.com/nl-nl/

LUSINI combineert de bekende merken VEGA, ERWIN M., JOBELINE en PULSIVA en biedt haar klanten de beste kwaliteit voor de horeca en hotellerie. We laten de laatste trends zien, bieden een gevarieerd as...