charlietemple.com- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 okt. 2018
Laatst gewijzigd op: 2 apr. 2023
charlietemple.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij charlietemple.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 2 okt. 2018

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor charlietemple.com

4.515 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

36.465 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

16 mei 2022
Ik bestelde vlak voor mijn vakantie een zonnebril op sterkt. Levertijd 5 werkdagen. Na 3 werkdagen kreeg ik al de mededeling dat de bril verstuurd werd en een dag later (2 dgn voor vertrek) was de bril bezorgd. Keurig en erg fijn voor de reis. Bij het bestelproces heb ik mijn pupilafstand maar eens gemeten en nu bleek dat deze 0,5mm kleiner was dan op mijn recept staat. Een vorige bril bevalt hierdoor minder goed. Die 0,5 mm maakt enorm veel verschil in kijkcomfort. Ik overweeg om mijn nog niet lang geleden aangeschafte multifocale bril (met verkeerde pupilafstand) te vervangen door een nieuwe met juiste pupilafstand en raad iedereen aan die een bril online bestelt niet klakkeloos de waardes van een oud recept over te nemen maar steeds een zo recent mogelijke oogmeting te gebruiken.

de meest kritische beoordeling

9 apr. 2022
Helaas wacht ik al heel lang op mijn bril. Ik heb op 23 maart mijn bril besteld. Ik heb vervolgens een mail gehad dat mijn glazen helaas niet op voorraad waren, hiervoor natuurlijk mijn begrip. Fijn dat ik daarvan op de hoogte was gebracht. In de mail stond dat mijn bestelling max. 7 werkdagen vertraagd zou zijn. Inmiddels zijn wij 12 werkdagen verder en heb ik de bril nog steeds niet ontvangen. Ik baal enorm, want ik heb momenteel geen bril meer. Dus vandaar dat ik bij jullie een bestelling heb gedaan. Via de website zou de bril met 1 werkdag binnen zijn, dat er vertraging is door de glazen is vervelend, maar dat snap ik. Maar ik vind 12 werkdagen ipv 7 of 1 werkdag(en) en nog niks hebben, wel een enorm verschil. Vervolgens krijg ik een mail of ik een beoordeling wil doen over mijn bestelling. Vandaar mijn beoordeling. Ik ben helaas niet tevreden en dit is voor mij waarschijnlijk de laatste keer dat ik bij jullie bestel. Dit is niet de service die ik van jullie had verwacht.

Beoordelingen voor charlietemple.com

3 mrt. 2023
Model mooi , clinders het is zwaar de bril glazen Ik hou uni zwart montuur , het is donker grijs Mijn geld terugstorten op mijn rekening E 54,90 Vriendelijk Groet Mevrouw Diana Martowirono Update van je bestellingGratis bezorging vanaf 35,- 100 dagen geldteruggarantie 2 jaar garantie Hi Diana, We hebben je pakketje retour ontvangen. We gaan zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 8 werkdagen aan de slag met het verwerken van je retour. Zodra wij je retour hebben verwerkt, ontvang je hier over bericht van ons.Groet, Charlie Temple Een te gekke bril voor een scherpe prijs met 100% service!Vragen over je bestelling? Bel onze klantenservice op +31 (0)20-4040000 Charlie Temple Europe B.V. Van Nelle Fabriek, Gebouw 4, Ruimte “Thee 1” (1e etage) - 3044 BC Rotterdam. Copyright © 2023 Charlie Temple Europe B.V. Alle rechten voorbehouden. Je krijgt deze mail omdat je een bestelling hebt geplaatst bij Charlie Temple.
5 mrt. 2023
Zoals via de website werd uitgelegd heb ik een gratis oogmeting laten uitvoeren. Met de gegevens daarvan in de hand de gegevens van het brilrecept ingegeven. Gelukkig kreeg ik hulp van een C T medewerker om de PD Pupil Distance in te geven. Hierna ontving ik binnen 7 werkdagen mijn nieuwe varifocus bril. Helemaal naar mijn zin. Direct op basis hiervan nog twee extra brillen en accesoires besteld. Deze kwamen zelfs binnen een dag binnen. Volgende keer weer.
Bij mijn vorige bestelling ging het mis ik kon en kan bij het zelf invullen van het brilrecept de SPH waarde niet invullen aangeven. Dus ze hadden de bril zonder die waarden gemaakt ondanks dat ik een aanvullend mailtje heb gestuurd. Maar zonder problemen geretourneerd en ook het geld is perfect opgelost. Nu met de nieuwe bril kon ik nog steeds SPH niet online invullen dus heb ik nu maar mijn brilrecept geupload hopelijk lukt het nu wel goed.
14 mrt. 2023
Nu voor de derde keer een bril besteld bij CT. Voor de derde keer zijn de glazen niet op voorraad. Beetje gek om dan te blijven adverteren met binnen 1 werkdag. Over de brillen zelf niks dan lof, die zijn wel echt heel fijn en zou ik zeker aanbevelen. Alleen dus wel rekening houden met een levertijd van +- 1,5 week.
8 mrt. 2023
De kwaliteit vd brillen, vnl glazen (pemium) is zeer goed. Wat beter kan is de voorraden; veel brillen zijn momenteel niet beschikbaar. Daarnaast duurt het heel lang voor je iemand bij de klantenservice aan de lijn krijgt.
11 mrt. 2023
De bril die ik had besteld was helemaal in orde, maar kwam wel pas 10 dagen na bestellen binnen. Er wordt geadverteerd dat dit een stuk sneller zou moeten zijn.
Ongelofelijke prijs voor frame + glazen. Ik heb m echt aangeschaft voor extra brilletje dus geen gebruik gemaakt van alle extras. Ook veel keuze tussen monturen. De virtuele assistent is echt nog wel 1.0 versie maar voor deze prijs kan je wel de gok nemen Bril knelt wel beetje bij neus vanaf een half uur op. Dat is weer het nadeel van online. Maar goed, all & all zeker tevreden.
5 mrt. 2023
2 de keer bril besteld. 2 de keer glazen niet op voorraad . Fam. en vrienden ervaren dit ook. Het maakt het mij niets uit of ik een week op de bril moet wachten, maar het lijkt mij dat de snelle levering zoals men belooft op voorhand al niet mogelijk is. Dan beter daar niet mee te adverteren? Daarvoor toch een ster mindere, jammer de bril is keurig en ook de levering is perfect!

Bril die ik heb besteld was prima en ook idem verpakt. Alleen de telefonische bereikbaarheid was minder (ik heb het 2 dagern moeten blijven proberen om uiteindelijk iemand aan de lijn te krijgen). Zou het ook fijn vinden indien er brillen met veren te krijgen zouden zijn, vooral bij frequent op en af zetten zijn deze veel fijner op te zetten.
8 mrt. 2023
Ik heb hier een bleu-light filter bril gekocht voor mijn migraine die ik krijg van een hele dag staren naar een scherm en het helpt geweldig! Het is goedkoop met mooie monturen en een uitkomst dat je een probeer pakket kan aanvragen waardoor je goed kan kijken wat bij jou past. De perfecte middenmoot tussen luxe merken en modelloze brillen.
Leuke bril, maar levering volgende dag is deze keer en vorige keer (voor zomervakantie 2022) niet gelukt. Op annulering is deze keer we snel gereageerd; annulering omdat het meest gewenste montuur de volgende dag om 7 uur wel (beperkt) beschikbaar was. Toen hebben we de 2e optie geannuleerd (had ook een levertijd van 7 dagen (glazen)).
3 mrt. 2023
Echt fantastisch! Mijn sterkte geupload en vlg dag in huis. Daar hij iets te wijd was dacht ik nog.. ja lekker dit... maar: de pootjes buigen nav filmpje en hoppa! Moet er nog eentje bestellen of meer - kost weinig en ben m altijd kwijt - maar nog geen tijd gehad. Maar ik ben onder de indruk. Dat is best wat ;)
19 mrt. 2023
Nadat ik een verkeerd model had binnen gekregen, heb ik de volgende ochtend gebeld. De dag daarna had ik alsnog de juiste bril binnen ! Dat is toch goede service. En ik mocht de verkeerde bril , als ik hem leuk vond, ook houden ! Helemaal super . Brillen zijn ook erg stevig, mijn vorige bril 2,5 jaar gehad.
Kwaliteit Prima, bezorging misschien reclame aanpassen :) Ik zit nu op 8-9 brillen door de jaren heen besteld, maar vóór 17:00 bestellen is zeker geen garantie dat je em de volgende dag binnen hebt, sterker nog, zo goed als allemaal duurder langer dan een week, dus misschien de reclame aanpassen :)
Leuke brillen, ik heb er twee besteld nadat ik eerst pasbrillen had besteld. Handig dat deze optie er is! De meeste brillen waren allemaal snel bezorgd. 1 bril heb ik er retour gedaan omdat er twee verschillende glazen in zaten. Goed contact erover gehad en snel en goed afgehandeld. Bedankt!
15 uur geleden
Ik had mijn bril keurig op tijd binnen goed verpakt en paste door de brievenbus.. Ik hoefde er dus niet thuis voor te zijn. Wat ik vooral heel prettig vind is dat je niet meteen een volle emailbox hebt met allerlei reklame. Mijn volgende bestelling zal zeker bij jullie zijn.
Mijn bril werd niet bezorgd maar ik hoorde niks! Niet van CT of van DHL! Uiteindelijk zelf achter aan gegaan waarop DHL zei de label was niet goed en CT vroeg of ik de bril alsnog wilde uhmmm ja hij was betaald??!! Geen excuses niets… maar afijn ik heb de bril gekregen!
10 mrt. 2023

van Ted Y.
I have now purchased at least four brillen from you. Until the quality of the final product has always been excellent. With this latest order that is still true for the optics. The frame, however, seems cheaper and less durable. A few months should tell the tale.
16 uur geleden
Had een typefoutje in het recept gemaakt. Is hen opgevallen waardoor het op tijd gecorrigeerd kon worden. Geweldig. Verder komen ze al hun afsprken na en heb ik nu een mooie zonnebril op sterkte. Dit was overigens niet mijn eerste aankoop bij Charlie Temple

van Ben E.
Brillen passen op je pc of telefoon, bestellen via het Internet, betalen en een paar dagen later je bril in de brievenbus. Mooie bril voor een prijs die veel lager ligt dan de opticien. Al vaker bij Charlie Temple besteld. Wat mij betreft een echte aanrader.