Voordeligschakelmateriaal.nl

3.310 reviews in totaal   534 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle levering, de behulpzame en snel reagerende klantenservice, en de adequate oplossing van problemen. Ook de scherpe prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding worden gewaardeerd. De website wordt als duidelijk en makkelijk in gebruik ervaren en het ruime assortiment valt in de smaak. De verpakking wordt meestal netjes gevonden. Aan de andere kant worden vertraagde of onduidelijke levertijden, hoge verzendkosten en producten die niet op voorraad zijn als minpunten genoemd. Daarnaast zijn er klachten over te grote dozen of onvoldoende bescherming bij de verpakking, en zijn er enkele suggesties voor verbetering van de website.

ReviewsVoordeligschakelmateriaal.nl

Ruime keuze in materialen en merken en mooi geprijsd!

Ruime keuze in materialen en merken. Bij zoeken (i.c. led-dimschakelaar) worden zowel duurdere als goedkopere (alternatieven) aangeboden. Uitgebreide beschrijving bij de artikelen, goed met elkaar te vergelijken. Zeer snelle levering en erg goede prijzen!
Goede site, duidelijk en veel keus. Bezorging was te laat, bij bestelling stond dinsdag geleverd, dinsdag melding levering is woensdag, woensdag melding levering niet gelukt wordt donderdag. Doe wat je beloof of zeg gelijk dat het een dag later wordt.
P C
Pedro C.
An excellent experience with this seller! Everything went great! All items arrived well-packed and in pristine condition! A much professional seller! Surely to return to in any future needs!
Snelle bezorging en een goede prijs. Bij één bestelling ontbraken er enkele producten, maar gelukkig verliep het contact met de klantenservice soepel.
Goede ervaring. Jaren eerder ook schakelmateriaal bij hen besteld van Jung. Is werkelijk goedkoper.
Vaker hier besteld, snel opgestuurd en goede prijs kwaliteit verhouding. Ben er blij mee. Als ik weer wat nodig heb kom ik zeker weer terug. Aanrader!
F K
Frits K.
Ze hadden de home dinmerknoppen op voorraad. Snel besteld en snel geleverd. Al vaker besteld. Altijd goed

Zeer lange levertijd

Langer dan een week moeten wachten op het materiaal waar 1 á 2 dagen normaal is vandaag de dag. Electricien kon zijn werk dus niet afmaken en ging er vandoor ivm andere klussen. Moest speciaal terugkomen met de nodige kosten, lekker handig allemaal.

Antwoord van Voordeligschakelmateriaal.nl

Beste heer/mevrouw Berlijn, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de levertijd voor ongemak heeft gezorgd. Het door u bestelde artikel was op het moment van bestellen niet uit voorraad leverbaar. Op onze website en in de orderbevestiging stond daarom een verwachte levertijd van 1 tot 2 weken vermeld. Uw bestelling is uiteindelijk na 1 week compleet verzonden, binnen de aangegeven levertermijn. Wij begrijpen dat dit in uw situatie voor ongemak heeft gezorgd en hopen hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven over de levertijd. Met vriendelijke groet, Team Voordeligschakelmateriaal.nl

Gemakkelijk bestellen, verpakken kan beter

Bestellen gaat gemakkelijk en snel, verzending was wat vertraagd door beschikbaarheid van de bestelde zaken. Helaas waren de losse onderdelen van het bestelde schakelmateriaal zomaar los in een doos 'gegooid', zonder enige verpakking om het plastic te beschermen tegen krassen. De doos was zeker 4x groter dan het materiaal zelf, dus een verbeterpunt is te vinden in de manier van verpakken.

Antwoord van Voordeligschakelmateriaal.nl

Beste heer/mevrouw Weterings, Bedankt voor uw feedback. We nemen uw feedback serieus en nemen dit mee om onze dienstverlening te verbeteren. Vervelend om te horen dat de onderdelen niet goed waren beschermd. Mochten er onderdelen beschadigd zijn, verzoeken we u vriendelijk om per mail contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Voordeligschakelmateriaal.nl

Overzichtelijke website. Met een beetje hulp van de elektricien wist ik wat ik moest bestellen voor onze situatie. Volgende dag al in huis. Zeer tevreden!
Keurig op tijd geleverd, netjes verpakt. Komen hun woord na.
Levertijd zoals beloofd en netjes verpakt. Overzichtelijke website. Langere levertijd was al aangegeven op de website en werd ook nog eens per mail gecommuniceerd. Vervolgens is het gewoon netjes binnen de gemelde levertijd geleverd.
Eenvoudig bestellen, duidelijk product info, en snelle levering
Snelle levering en duidelijke site
Super snel geleverd, juiste spullen en tegen een scherpe prijs. Ga zo door!
Perfecte klantenservice en snel geleverd
Wooowww netjes , maar vooral mega snel in huis
K P
kevin P.
Weer goed geholpen zoals altijd 1 product was helaas niet op voorraad waardoor de gehele bestelling uitgesteld was met 4 weken door de leverancier. Mar na even mail contact dit product annuleert en de rest van de bestelling verzonden. Bedankt voor het fijne contact en de snelle reacties en het netjes verpakt materiaal en verzending.

Goede communicatie over product en levertijd

Ik had een vraag over een product en werd snel en met de juiste informatie geholpen. Ook goede communicatie gehad over de verwachtte levertijd.
Hoewel dit ruimschoots per mail kenbaar was gemaakt, was het niet mogelijk om een per abuis besteld artikel om te zetten in het juiste artikel. Door de zeer lange artikelnummers en de vele verschillende namen van modellen is het zeer goed op letten. Een fout is zo gemaakt.