Voordeligschakelmateriaal.nl- Logo - Beoordelingen

Voordeligschakelmateriaal.nlReviews

: 1.652Uitstekend

4,65

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 mrt. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
Voordeligschakelmateriaal.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Voordeligschakelmateriaal.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 mrt. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
Voordeligschakelmateriaal.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Voordeligschakelmateriaal.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Voordeligschakelmateriaal.nl

245 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.652 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


9 jan. 2022 
van E. K.
Goede toko die gewoon voor nette prijzen het schakelmateriaal snel levert. Moest voor woning al het schakelmateriaal van Gira leveren. Alleen op site is één ding beetje verwarrend, op moment dat je in mijn geval E2 wit mat gaat bestellen dan zie je in teksten op de bladzijde's systeem 55 staan en niet meer E2. En kon de artikelnummers in de zoekregel plaatsen maar dan kreeg ik niet de bladzijde te zien die ik moest hebben. En alleen jammer dat men nog niet de rookmelders van bv Gira levert (verkoopt) dus die moest ik bij een ander aanschaffen
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


25 jun. 2022
De wandcontactdozen zijn helemaal naar wens, maar de bezorging niet. Het formulier op de website staat niet toe om mijn volledige huisnummer +toevoeging in te vullen, en na een mailtje werd mij verteld dat ik het dan maar naar een postnl punt moest sturen want ze konden het niet meer aanpassen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Voordeligschakelmateriaal.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Diverse schakel materiaal besteld waarbij 1 verkeerd geleverd artikel. Deze na melding is correct vervangen. Aldus goede services tegen aantrekkelijke prijzen. Een telefoon nummer zou prettig zijn, nu is alleen mail contact mogelijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Nieuw schakelmateriaal besteld Volgende al geleverd duidelijk en overzichtelijk. Tegen een zeer schappelijke prijs. Ik kom hier zeker terug.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Uiteraard eerst het prijsverschil. Informatie na de bestelling en levering....ook een uitmuntend. Blij met dit bedrijf.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Ik vond de service perfect ze hebben een oplossing gegeven voor mijn probleem met snelle levering erna
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Goede prijs voor het schakelmateriaal dat ik nodig heb. Iets sneller verzenden zou fijn zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022 
Overzichtelijke site, voordelig geprijsd, meeste op voorraad en snel in huis.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Snelle levering en breed assortiment
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022 
Net als eerdere leveringen keurwerk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Supersnel geleverd. Goed verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022 
van Se K.
Razend snelle levering. Super 👌👌
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Snelle reacties op e-mail
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Snelheid, en gemakkelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Snel, goede informatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Beoordeling melden