Voordeligschakelmateriaal.nl- Logo - Beoordelingen

Voordeligschakelmateriaal.nlReviews

: 1.804Uitstekend

4,63

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 mrt. 2019
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
Voordeligschakelmateriaal.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Voordeligschakelmateriaal.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 mrt. 2019
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
Voordeligschakelmateriaal.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Voordeligschakelmateriaal.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Voordeligschakelmateriaal.nl

312 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.804 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


14 nov. 2022
Vrijdagavond bestelling gedaan, website gaf aan dat het 1-2 werkdagen duurt voor levering. Ging er vanuit dat het maandag pas verstuurd zou worden maar had het zaterdagochtend al in huis! Las op internet dat de levering lang duurt en dat kwam eerst goed uit voor ons omdat ik een artikel verkeerd besteld had en die wou laten omruilen. Helaas was daar geen tijd voor omdat de bestelling al verstuurd was. Geen probleem, kan het artikel retourneren maar verzending was harstikke snel! Het enige minpuntje is dat er alleen contact opgenomen kan worden via de mail en niet telefonisch.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


25 jun. 2022
De wandcontactdozen zijn helemaal naar wens, maar de bezorging niet. Het formulier op de website staat niet toe om mijn volledige huisnummer +toevoeging in te vullen, en na een mailtje werd mij verteld dat ik het dan maar naar een postnl punt moest sturen want ze konden het niet meer aanpassen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Voordeligschakelmateriaal.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
helaas kan ik niet zeggen wat er beter zou moeten, ik mijn geval voldoet alles aan mijn verwachtingen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
De bestelling werd snel en correct geleverd, 2 dagen na bestellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Alles verliep soepel en ik heb het juiste product ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Tel. Contact en emailbeanteoording van Farah. Pientere tante
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Duidelijke website snelle levering netjes verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden 
Uitstekende prijs en razend snelle bezorgen!! TOP!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Duidelijke website en snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Prima producten en een correcte vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
De bestelde spullen zijn netjes geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Exact goede product en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snelle levering binnen een dan!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Makkelijk besteld, snel bezorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Handig kiezen en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Supersnel en enorm veel keuze
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Goede prijs, snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Geleverd zoals aangegeven
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Levering volgens afspraak
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Supersnelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
zeer snelle levering
Beoordeling melden