fishinn.nl

5.780 reviews in totaal   650 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 26 feb 2019

fishinn.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van bestellingen, de vriendelijke en behulpzame service, en de duidelijke communicatie van het bedrijf. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding als uitstekend ervaren en zijn klanten te spreken over de stevige en nette verpakking van de producten. Ook het deskundige advies en de vakkennis van het personeel worden gewaardeerd. Sommige klanten merken op dat artikelen soms niet op voorraad zijn, maar geven aan dat er snel alternatieven of terugbetalingen worden aangeboden.

Reviewsfishinn.nl

mijn bestelling is nog niet binnen , maar wel goede oplossing.

mijn bestelling is nog niet binnen , maar werd netjes gebeld met een goede oplossing maar werd ook de mogelijkheid gegeven om mijn geld terug te krijgen . Dus prima service.
Snelle verzending en goede communicatie
snelle levering producten goede kwaliteit geen schade
Goeie service en altijd netjes op tijd binnen
G S
Gerrit S.

Oplossen hapering bij bestellen

Het lukte me niet een product in mijn digitale winkelwagen te doen. Even gebeld en direct prettig opgelost.
The best product ,prijs en kwaliteit !
Hele fijne en goede website,vriendelijk personeel en de prijzen zijn ook netjes contact via mail of tel is ook goed word snel gereageerd. Bedankt ga zo door.
Everything was great .great communication and delivery was on time thank you
Goedemiddag,hengel altijd netjes en stevig verpakt in kartonnen koker. Zodat er tijdens transport niets mee kan gebeuren Een groot pluspunt vind ik dat
Goede prijs/kwaliteit en snelle bezorging.
Snelle en fijne service!
Hele goede winkel en website met een ruim assortiment en een prima service en een telefoontje als er iets niet goed gaat!
Hulpzame mensen. En verstand van zaken. Zoeken samen met je naar een oplossing
H B
Hans B.

Bedrijf wat kwaliteit verkoopt

Goede kwaliteit voor goede prijs en levert top service.
Super snel geleverd! Mijn man super blij met zijn nieuwe absolute preston stoel! 👌👌
Levering duurde langer dan verwacht door een voorraadfout. Daar werd wel keurig over gebeld en een nieuwe leveringsafspraak opgemaakt. Ter compensatie werden er gratis batterijen bijgedaan. Prima service!
Altijd goede vangsten mee gehad.
J B
Joop B.
duidelijke omschrijvingen op de site.
Goeie mooie stoel en snelle levering

Nieuwe tent

Tent besteld. Snel geleverd. Helaas was er schade aan de tent bij aankomst. Afhandeling van retour was direct en vlot. Fish Inn team communiceert duidelijk en vriendelijk. Goed geregeld!