fishinn.nl
Beoordelingen:

831 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.410 beoordelingen in totaal  

4,74
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uiterst snelle en fantastische service. Vanuit België omstreeks 14:30 uur een bestelling bij deze firma in Nederland gedaan en de dag daarop voor de middag mijn bestelling al ontvangen. Dit is niet de enige bestelling dat ik van deze firma op zo een korte tijd ontvangen heb en daarom wil ik dit zeker benadrukken. Proficiat, doe zo voort, het zal jullie klantenbestand zeker vergroten!
JB
John B.
Lier, Belgien

Meest relevante negatieve beoordeling

25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hebben na 14 dagen wachten nog steeds ons product niet ontvangen terwijl er stond dat het bezorgd zal worden tussen de 3 en 5 werk dagen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor fishinn.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede en snelle service. Pro-actief meedenken met de klant. Ik werd ff gebeld om de lijn er kosteloos op te laten spoelen! Ga zo door team Fishin
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en altijd contact indien iets niet op voorraad is en er wordt telefonisch een alternatief geboden. Service is gewoon super.
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service. Verkeerde postcode ingevuld, pakket ging retour. Na telefoontje dezelfde dag naar goede adres gestuurd volgende dag binnen.
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en veel op voorraad. De voorraad klopt ook op de site zelf een dat vind ik wel fijn. Bij andere vaak niet.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede service, zelfs toen het bestelde artikelen niet voorradig was kreeg ik een andere keuze voor de zelfde prijs.
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, duidelijke beschrijving van het product, dus ik zou in dit geval niet weten wat er beter kan.
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gunstige prijs, zeer vlot geleverd (in NL!) en heel tevreden met de nieuwe werpmolen. Vriendelijke groeten.
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
The source boillies besteld 5kg 18mm in Nederland verder moeilijk te krijgen. Verzenden was wel een week.
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Schnell und gut. Zu rhino vx eco50--hat genug Leistung und ziemlich sparsam, zum einem sehr guten Preis
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering, goede service

Snelle levering, echt goed contact met de service afdeling als het nodig is. Erg klantvriendelijk.
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon alles goed geregeld, het bestellen: prima, de bezorging: prima. Dus daarom, goed geregeld!
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Service is top probleem die mooi is opgelost zie je niet vaak bij andere hengelsport winkels
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles super snel en correct geleverd. 1 x beroep moeten doen op hun service en was perfect.
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling snel geleverd, netjes verpakt, goeie info over besteldatum en tijd. Perfekt!
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig goed geholpen door de vriendelijke medewerkers. Top jongens, ga zo door.
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne communicatie en gemakkelijk te retourneren als je iets verkeerd hebt besteld
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nemen persoonlijk contact op als iets niet op tijd is. Verder perfect geregeld
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
altijd afspraken nagekomen en overleg als er iets niet meer is helemaal top
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Als er iets is meteen een telefoontje dat het artikel iets later komt
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden klant

Fijne winkel en webshop, vriendelijk en goed geïnformeerd personeel
Beoordeling melden