fishinn.nl
Beoordelingen:

820 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.332 beoordelingen in totaal  

4,74
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 26 feb 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
fishinn.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

26 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Netjes gebeld dat 1 artikel later geleverd zou worden, maar in overleg dit artikel afbesteld en 1 ander artikel voor terug gekocht. Het verschil in bedrag werd keurig en snel naar mijn rekening teruggestort...Super service!

de meest kritische beoordeling

25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hebben na 14 dagen wachten nog steeds ons product niet ontvangen terwijl er stond dat het bezorgd zal worden tussen de 3 en 5 werk dagen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor fishinn.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed, voordelig en snel.

Niet alleen uitgebreid assortiment tegen concurrerende prijzen, ook razend snel verzenden. Daarnaast service met een hoofdletter, wat wil je eigenlijk nog meer??
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vlotte service

Mails worden vlug beantwoord. Er was een retour nodig wegens klein defect aan hetgeen ik bestelde. Ondertussen heel vlot nieuw product ontvangen. Topservice.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede en snelle service. Pro-actief meedenken met de klant. Ik werd ff gebeld om de lijn er kosteloos op te laten spoelen! Ga zo door team Fishin
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en altijd contact indien iets niet op voorraad is en er wordt telefonisch een alternatief geboden. Service is gewoon super.
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en veel op voorraad. De voorraad klopt ook op de site zelf een dat vind ik wel fijn. Bij andere vaak niet.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede service, zelfs toen het bestelde artikelen niet voorradig was kreeg ik een andere keuze voor de zelfde prijs.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, duidelijke beschrijving van het product, dus ik zou in dit geval niet weten wat er beter kan.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gunstige prijs, zeer vlot geleverd (in NL!) en heel tevreden met de nieuwe werpmolen. Vriendelijke groeten.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
The source boillies besteld 5kg 18mm in Nederland verder moeilijk te krijgen. Verzenden was wel een week.
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Schnell und gut. Zu rhino vx eco50--hat genug Leistung und ziemlich sparsam, zum einem sehr guten Preis
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering, goede service

Snelle levering, echt goed contact met de service afdeling als het nodig is. Erg klantvriendelijk.
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon alles goed geregeld, het bestellen: prima, de bezorging: prima. Dus daarom, goed geregeld!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Service is top probleem die mooi is opgelost zie je niet vaak bij andere hengelsport winkels
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles super snel en correct geleverd. 1 x beroep moeten doen op hun service en was perfect.
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling snel geleverd, netjes verpakt, goeie info over besteldatum en tijd. Perfekt!
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig goed geholpen door de vriendelijke medewerkers. Top jongens, ga zo door.
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne communicatie en gemakkelijk te retourneren als je iets verkeerd hebt besteld
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nemen persoonlijk contact op als iets niet op tijd is. Verder perfect geregeld
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
altijd afspraken nagekomen en overleg als er iets niet meer is helemaal top
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Als er iets is meteen een telefoontje dat het artikel iets later komt
Beoordeling melden