fishinn.nl

5.584 reviews in totaal   625 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen vooral de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De service wordt als uitstekend ervaren, met veel lof voor oplossingsgerichtheid en klantgerichtheid. De communicatie wordt vaak als duidelijk, snel en vriendelijk omschreven. Klanten waarderen transparantie over voorraden en de prijzen worden als aantrekkelijk en scherp ervaren. De verpakking wordt vaak geprezen als degelijk en veilig, wat beschadigingen voorkomt. Enkele klanten ervaren teleurstelling als artikelen onverwacht niet op voorraad zijn. Daarnaast komen er af en toe negatieve ervaringen met de communicatie voor.

Reviewsfishinn.nl

Bestellen was makkelijk. Kreeg alleen de bestelling in 2x en duurde toch 2,5 week. Dat vond ik wat lang. Wel contact gehad met de winkel en werd wel goed en vriendelijk geholpen. Producten worden bij elkaar in de doos gestopt. En geen pakbon. Als je dan een vis toe hebt besteld en ze doen er een rapport tussen, is die wat moeilijk te vinden.
Eigenlijk bij mijn bestelling valt er niets op of aan te merken. Wederom contact gehad via de mail en snel een tegenbericht gehad. Dus gelijk bestelling plaatsen en dan de mail volgen die perfect is afgestemd qwa berichten. Het kan gewoon weg niet beter, gewoon doorgaan top bedrijf.

Top service!

Het bestelde artikel bleek, in tegenstelling tot wat de webshop aangaf, niet in voorraad te zijn. Ik werd echter onmiddellijk gecontacteerd met de vraag of ik een terugbetaling wenste of liever wilde wachten op de nieuwe levering. Uiteraard heb ik ervoor gekozen om te wachten, en het artikel werd nadien tijdig en snel geleverd. Waarvoor dank!
Fish goede ervaringen vlot en accuraat alleen jammer van dhl ik was hele dag thuis voor mn pakket brengt tegen de avond mn buurman het doosje met 2 daiwa molens vond het op de begane grond bij de weggeeft kast echt niet goed van de bezorger Fish Inn 5 en dhl o sterren

Zeer snelle en klantvriendelijke service.

Mijn tent was bij het eerste keer opzetten een beetje over straat gewaaid stokken geknakt. Contact met Fish inn opgenomen alles zeer snel en voor een schappelijke prijs opgelost. Zeer tevreden over de klant vriendelijk en snelle goede service.

Vlotte levering en zeer scherpe prijs

De bestelde goederen werden zeer goed verpakt en vlot geleverd. De hengel die in de bestelling zat, was zeer scherp geprijsd. Als enige muggenzifterig detail kan ik meegeven dat de mail met de bevestiging en de factuur geen leesbare gegevens bevatte van de bestelling, maar gelukkig kan je dat wel terugvinden in je account op de site zelf.

mijn bestelling is nog niet binnen , maar wel goede oplossing.

mijn bestelling is nog niet binnen , maar werd netjes gebeld met een goede oplossing maar werd ook de mogelijkheid gegeven om mijn geld terug te krijgen . Dus prima service.
Hele fijne en goede website,vriendelijk personeel en de prijzen zijn ook netjes contact via mail of tel is ook goed word snel gereageerd. Bedankt ga zo door.
Goedemiddag,hengel altijd netjes en stevig verpakt in kartonnen koker. Zodat er tijdens transport niets mee kan gebeuren Een groot pluspunt vind ik dat
Levering duurde langer dan verwacht door een voorraadfout. Daar werd wel keurig over gebeld en een nieuwe leveringsafspraak opgemaakt. Ter compensatie werden er gratis batterijen bijgedaan. Prima service!

Nieuwe tent

Tent besteld. Snel geleverd. Helaas was er schade aan de tent bij aankomst. Afhandeling van retour was direct en vlot. Fish Inn team communiceert duidelijk en vriendelijk. Goed geregeld!
Altijd correcte verzending en mocht het product toch niet op voorraad zijn wordt telefonisch een alternatief aangeboden of het geld teruggestort
Topfirma, betrouwbaar en goede service. Jammer dat Shimano amper vertegenwoordigd is in de molenafdeling maar dat is een detail.

Top service

Ook dit keer weer top service ze hadden iets niet op voorraad ze belde meteen op of ik iets anders wou als alternatief
Wat ik besteld had werd snel en geleverd na telefonish contact met winkelier bedankt daar voor alleen werd het niet thuis bezorgd maar bij een af geef punt maar goed het is aan gekomen
Alles werkt prima voor mij. Misschien nog een ruimte voorzien voor chipnummers samen met een zoekfunctie. Vriendelijke groeten Dirk

levertermijn

Op de website stond een levertermijn van 3 tot 6 dagen, maar na 10 dagen blijkt dat Matrix nog aan de winkel moet uitleveren, dus het zal eerder 3 weken worden. Dan heb ik liever dat ze er bij zetten "wordt uitgeleverd zodra de fabrikant geleverd heeft" Nu op zich niet zo heel erg, alleen beetje irritant

Persoonlijke service

Ik had 2 maten besteld van salopette besteld, zodat we thuis konden beoordelen welke maat het beste paste. Omdat niet beide maten op voorraad waren werd ik gebeld door een medewerker om dit voor te leggen aan mij. Telefonisch werd ik goed geadviseerd en werd de salopettes verzonden die wel op voorraad was. Dit was de juiste maat.

Alles in orde en zeer goede communicatie.

Deze beoordeling is slechts op grond van mijn eerste bestelling, maar deze webshop lijkt mij wel oké. Jammer genoeg was er een probleem bij de koeriersdienst, wat mij noodzaakte om contact op te nemen met de webshop. Snel daarna kreeg ik reeds antwoord waarin ze mij meldden dat de koeriersdienst zou gecontacteerd worden. Zeer vlotte en duidelijke communicatie. De bestelling werd snel aan de koeriersdienst overhandigd, de verpakking was degelijk en de artikelen correct.
Goede producten, prima klantenservice, enig minpuntje al een paar keer 2 tot 3 dagen te laat geleverd.