989 reviews in totaal   847 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

989 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 20 nov 2024

voomy.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. De producten worden geprezen om hun degelijke en hoogwaardige kwaliteit, gebruiksgemak, praktische functies en ruimtebesparende ontwerpen. Ook het moderne en mooie uiterlijk van de producten valt in de smaak. De klantenservice wordt als behulpzaam, oplossingsgericht en klantvriendelijk ervaren, met name bij retouren of problemen. Eventuele defecten of klachten worden snel en naar tevredenheid opgelost. Daarnaast vinden de meeste klanten de producten scherp geprijsd of passend bij de geboden kwaliteit.

ReviewsVoomy

Gemakkelijke bestelprocedure, keurige snelle aflevering, hoofwaardige kwaliteit van de apparatuur; kortom, VOOMY is een uitstekende site om zaken aan te schaffen.

Antwoord van Voomy

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de bestelling en levering soepel zijn verlopen en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Veel plezier met je Voomy-product! Team Voomy
Al meer dan twee jaar een contact doos in huis toen een bericht hij is gevaarlijk teruggestuurd en gelijk geld terug dus daarna er weer een nieuwe besteld fijn bedrijf met goede service

Antwoord van Voomy

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service én producten! Daar worden we blij van. Team Voomy
Ik had per abuis een verkeerd product besteld (zonder snoer ipv met). Via mail contact gezocht. Er werd snel en goed gereageerd. Product teruggestuurd en de volgende dag al het voor mij juiste product ontvangen. Zowel Voomy als DHL hebben adequaat en tot volle tevredenheid gehandeld en hebben mij van alle stappen ook de hoogte gehouden. Ook tussendoor kreeg ik een mail met o.a. de vraag of het tot dan toe tot tevredenheid was gelopen. Ja dus!

Antwoord van Voomy

Bedankt voor je feedback! Geweldig om te horen dat zowel de service als het product goed bevalt. Wij wensen je veel plezier met je aankoop! Team Voomy
Super snelle levering, in het echt net zo goed als ze vertellen en mooi vormgegeven verpakking met niet overdreven veel papier en plastic.

Antwoord van Voomy

Bedankt voor je review! Top om te horen dat alles zo snel binnen was en dat het product in het echt net zo goed bevalt. Fijn dat ook de verpakking en het gebruik van materialen in de smaak valt. Veel plezier met je aankoop! Team Voomy

Super tevreden

Ik ben zeer tevreden met voomy ik hebt een aantal thuis en prima, prijs goed en zeer gemakkelijk minder cabels, aanrader

Antwoord van Voomy

Wat leuk om te lezen, dank je wel! Blij dat de producten en prijs naar wens zijn en dat je inmiddels meerdere Voomy-producten thuis hebt. Een echte aanrader, dat horen we graag! Team Voomy

Prijzig maar is het wel waard.

Voor een verlengsnoer met usb aansluitingen is het prijzig maar de kwaliteit en luxe verpakt straalt toch wat waar voo zijn geld uit.

Antwoord van Voomy

Dank voor je eerlijke review! We begrijpen dat de prijs een overweging is, maar fijn dat de kwaliteit en verpakking dat voor jou rechtvaardigden. We doen ons best om een product te leveren waar je trots op kunt zijn. — Team Voomy
Gekozen voor de kubus met 4 x 3 stopkontacten plus opladers. Buitengewoon praktisch met heel fijn het aansluitsnoer aan de achtekant en niet de onderkant. Als enige wens zou overblijven een bepaalde variatie in de lengte van het aansluitsnoer

Antwoord van Voomy

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de kubus zo praktisch is en dat de plaatsing van het aansluitsnoer aan de achterkant goed bevalt. Je wens voor variatie in snoerlengtes nemen we mee als waardevolle feedback. Team Voomy

Voomy levert snel en heeft een overzichtelijke site.

Voomy levert snel en heeft een overzichtelijke website, producten zijn goed verpakt zonder gebruik van plastic. Kwalitatief gaat het af en toe fout, maar wordt snel hersteld.

Antwoord van Voomy

Bedankt voor je eerlijke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, onze website en de verpakking. Natuurlijk streven we ernaar dat alles in één keer perfect is, maar goed om te horen dat eventuele problemen snel zijn opgelost. Team Voomy
Een goede en zeer snelle levering top

Antwoord van Voomy

Top, dank je wel! Fijn dat de levering snel en naar wens was. Tot de volgende keer! Team Voomy

Snelle verzending

Super snelle verzending , mooi design en doet zeker wat het moet doen perfekt.

Antwoord van Voomy

Wat fijn om te horen, dank voor je review! Blij dat de verzending snel was en dat het product er goed uitziet én doet wat het moet doen. Tot de volgende keer! — Team Voomy
VOOMY is een recht tot recht aan bedrijf die gewoon doen wat ze beloven. De beoogde stekkerdoos heb ik goed verpakt ontvang op de manier die beloofd was. Zo hoort het ook. De kwaliteit van de stekker doos is prima.

Antwoord van Voomy

Bedankt voor je review! Hier worden wij enorm blij van! Fijn om te horen dat alles volgens verwachting is verlopen en dat je tevreden bent over zowel de levering als de kwaliteit van de stekkerdoos. Team Voomy

De stekkerdozen voldoen volledig aan mijn verwachting

De stekkerdozen voldoen volledig aan mijn verwachting. Ik heb de cube zonder en met kabel en 2x de staande pilaar. Hierdoor kan ik alle apparaten aansluiten.

Antwoord van Voomy

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de stekkerdozen volledig aan je verwachtingen voldoen en dat je alles netjes kunt aansluiten. Mooi dat je verschillende varianten gebruikt. Team Voomy
Product lijkt goed(nog niet veel gebruikt) Verzending had anders gekund i.p.v. een doos in een enveloppe zodat het door de brievenbus kon. Heb zitten wachten op de bezorger en die heeft niet de moeite genomen om het doosje af te leveren.In plaats daarvan vond ik het onderin de papier container. Wel een briefje in de brievenbus met de mededeling dat ik niet thuis zou zijn geweest en alle info doorgekrast.

Antwoord van Voomy

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het product goed lijkt, maar vervelend dat de bezorging zo is verlopen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen je feedback mee en kijken waar dit mis is gegaan. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem gerust contact met ons op. Team Voomy
Snelle levering en goede producten

Antwoord van Voomy

Dank je wel voor je fijne review! Super om te horen dat alles snel geleverd is en goed werkt. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop. Team Voomy

Reliable to deal with: you get that you order!

Good to deal with. Got what I ordered. Delivered within a few days. Sounds easy. But surprising how many suppliers just can’t do it.

Antwoord van Voomy

Thank you for your review. Good to hear everything arrived as expected and within a reasonable time. We appreciate you sharing your experience. Team Voomy
Super geregeld.

Antwoord van Voomy

Dankjewel voor je review! Fijn dat alles soepel is verlopen. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Team Voomy
Ik heb een voomy stekkerdoos gekocht, met verschillende aansluitingen, het bevalt heel goed, ook met aan en uit knopje en wat belangrijk is dat het Europees goedgekeurd is. En het was snel geleverd.

Antwoord van Voomy

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de stekkerdoos zo goed bevalt en dat de verschillende aansluitingen en de aan/uit-knop in de praktijk handig zijn. Mooi ook dat de snelle levering goed is bevallen. Team Voomy
Mooie producten en Goede after sale! Ik heb een stekker blok met 2 soorten USB poorten gekocht en deze voldoet volledig aan onze wensen. Dit scheelt bij ons aardig wat draden soep. Bovendien ziet het blok er nog fraai uit ook.

Antwoord van Voomy

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat zowel het product als de aftersaleservice goed bevallen. Mooi dat het stekkerblok helpt om alles netjes te houden én er ook nog goed uitziet. Team Voomy
Wiard E.
Handig en stijlvol verdeelstekker

Antwoord van Voomy

Dank je we voor je reviewl! Fijn dat de verdeelstekker zowel praktisch als mooi in het gebruik is. Tot de volgende keer! Team Voomy
Snel geleverd. Product lijkt heel solide.

Voomy

Voomy creëert een breed assortiment aan innovatieve, kwalitatieve elektronische producten die het leven thuis, op kantoor en onderweg makkelijker maken. Zodat jij kan focussen op wat echt belangrijk i...