Klanten zijn zeer positief over de snelle en correcte levering, de lage prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding van de boeken. De staat van de boeken wordt vaak als uitstekend omschreven en de zorgvuldige verpakking wordt gewaardeerd. De website wordt als gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ervaren, wat het bestelproces eenvoudig maakt. Daarnaast wordt de vriendelijkheid, bereikbaarheid en snelle reactie van de klantenservice geprezen. Enkele klanten maken melding van vertragingen bij de bezorging of problemen met de bezorgdiensten. Ook zijn er opmerkingen over beschadigde dozen of suggesties voor steviger verpakkingsmateriaal.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsbookbot.nl
0 minpunten, goeie prijs, verzending was snel en goed ingepakt, kwaliteit van de boeken is erg goed, erg aan te raden
Geweldige eerste ervaring
Dit was mijn eerste bestelling via bookbot.nl en ik ben echt heel tevreden. Het bestellen ging heel makkelijk en overzichtelijk.
Het pakket met de boeken werd snel geleverd en de boeken waren in prachtige staat, precies zoals beschreven.
Ik ga hier zeker vaker bestellen. Een fijne ervaring!
Prima alles goed
Prima, heel goede prijs voor een tweedehands pianoboekje.
Maar wat blijkt het boekje is gewoon een nieuw oud boekje.
De bladen waren een kleine beetje vergeeld maar het boekje was gewoon nieuw.
Boven verwachting , heel tevreden.
Voor de 70e verjaardag van mijn broer zocht ik het boek "de IJssel levende rivier". In de boekhandel niet meer te leveren. Gelukkig vond ik een vrijwel nieuw exemplaar via Bookbot. Besteld en al snel werd het geleverd. Mijn broer is er, als ooit als binnenschipper te hebben gevaren, hoop ik vast heel blij mee.
dus dank,
Saskia Vrijhof
Zeer goede prijs en snelle verzending. Ik had telefonisch contact opgenomen en dat ging ook snel en meteen antwoord op mijn vraag. Ik ben erg tevreden!
Mooi boek mooie fotografie , laat goed zien en beschrijft goed the Amish lyfestyle van deze mensen ,ik ben al van jeugd af gefascineerd door deze mensen en hun eenvoudig leven ,helaas niet voor ons in een gematerialiseerde maatschappij weggelegd (over het boek zeer tevreden )
ik heb mijn adres en huisnummer goed ingevoerd maar er werd een verkeerd huisnummer doorgegeven dat vind ik wel een minpuntje maar voor de rest geen klagen
Boeken in goede staat overeenkomstig de beschrijving.
Zending keurig verpakt en prima prijs/kwaliteitverhouding.
Snelle levering.
Niets te klagen.
Fijne boeken, zorgvuldige verzending, afhaalpunten in de buurt zijn prettig ,maar het duurt iets langer. Anders 5 sterren.
Zoals het hoort. Kwaliteit van de boeken zijn duidelijk aangegeven. Het versturen en leveren is allemaal netjes verlopen. Niets op aan te merken. Voor herhaling vatbaar.
Het bestelde boek is in goede staat, goed verpakt en snel verstuurd. Helaas heeft PostNL het weer eens laten afweten. Wanneer stoppen zij met toezeggingen omtrent bezorgdatum?
Het goede boek, dat al een hele oude uitgave is , met de gewenst afbeelding op de omslag en ook in goede staat !!
bestelde in prima staat - met als kantt…
bestelde in prima staat - met als kanttekenig dat ik twee exemplaren heb ontvangen - -dat hoefde nou ook weer niet: zes sterren!
De boeken zijn in zeer deugdelijke staat. De verzending is tevens voortreffelijk, hartelijk bedankt.
Boeken zijn zoals beschreven. Snelle verzending en (redelijk) degelijk verpakt in bubbelfolie en een doos.
Bij meerdere boeken in één verzending is de kwaliteit van de gebruikte karton doos te slap vanwege het gewicht (meerdere kilo's) van de boeken.
Zo gemakkelijk en snel geregeld!
Zo gemakkelijk en snel geregeld en dat ook nog eens voor een heerlijk prijsje
De bestelling werd snel verzonden en alles zorgvuldig verpakt
De bestelling werd snel verzonden. De boeken waren goed verpakt met bubbelfolie en verzonden in een kartonnen doos. De boeken zijn allemaal in goede staat.
De website is duidelijk en met actuele foto's van de boeken. De keuze is enorm.
Leuke manier om een nieuwe boek te kunnen kopen zonder dat je daar meerdere tientjes voor hoeft uit te geven.
Goed bedrijf. Mooie boeken en uitstekende en snelle service! Thanx
Alles is prima. Goed booken kopen en verkopen geen issue. Ik ben blij ben bookbot.