Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en vlotte levering, de scherpe prijzen en de vaak uitstekende staat van de ontvangen boeken. Ook wordt de verzorgde verpakking gewaardeerd, net als de duidelijke en gebruiksvriendelijke website, het ruime aanbod aan boeken – inclusief moeilijk vindbare titels – en de behulpzame, oplossingsgerichte klantenservice. Er zijn echter enkele opmerkingen over vertragingen bij de levering en sommige klanten vinden de verpakking soms te slap.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsbookbot.nl
Very good
Book came in the same conditions as described. Really happy to be able to find a book which isn’t available anymore. I will consider using this service in the future
Boek precies zoals op de foto in uitstekende staat! Zeer goedkoop ondanks verzendkosten. Erg blij met het boek wat nieuw niet verkrijgbaar was.
duidelijke site, makkelijk bestellen. verzending dpd liever naar huisadres. nu was er onduidelijkheid over wasr het boek bezorgd was. (ander adres dan opgegeven)
Boek zag er prima uit, levering was zonder hiaten en vlot ...en de prijs was ook niet onbelangrijk natuurlijk
pakket netjes bezorgd, boeken goed verpakt, gewoon goed zoals het is. Misschien een iets sterkere tape rond de doos indien die wat groter is.
Ik heb hier meerder boeken besteld.
Ik ben zeer te vreden over de kwaliteit van de boeken zelfs de beschadigde boeken zijn nog in prima staat.
Netjes verpakt, snelle levering. Duidelijke afbeeldingen en omschrijving zodat je weet wat je koopt en een goede prijs. Tevreden!
Moeilijk te vinden boek gevonden!
Boek gekocht wat ik verder nergens kon vinden. 2dehands maar zag er top uit! Èn voor een prikkie!
Een boek iets meer beschadigd dan op de foto's. Verder super snel nog syeeds super mooi en een goede prijs. Heel enthousiast
Goede prijs/kwaliteit
Artikel zoals beschreven. In goede staat en tegen een goede prijs. Snelle verzending
De snelle bezorging en de veilige manier van verpakken
De snelle bezorging en de veilige manier van vervoer-verpakking waardoor een boek dus nooit beschadigd.
Prachtig tweedehands boek!
Prachtig tweedehands boek, als nieuw, van John Boyne toegezonden gekregen. Snelle bezorging, binnen een week in huis. Ben er heel blij mee.
de boeken waren goed, de levering duurde erg lang (9 werkdagen) alleen de verpakking waren helemaal kapot gescheurd
Snelle levering en zichtbaar zorg besteed aan product. Afgezien van de libretto’s zelf, was het ook de zorgvuldigheid van inpakken en ook kwaliteit van beide libretto’s. Ook een erg snelle levering vanuit Tsjechië. Realiseerde ik me pas later. Al met al:AANRADER
Makkelijk in gebruik, snel bezorgd en een keurig boek, voor een kleine prijs.
Was mij eerste bestelling, maar ik ga vaker kijken
Goede prijzen, goed mailcontact na bestelling, fijne prijzen van de boeken., goede kwaliteit van de boeken.
Prima verpakt in exacte maat doos, met plastic folie.
Snelle levering.
boek netjes in kartonne verpakking geleverd
makkelijk te bestellen online
en boek is als nieuw.
Al twee keer meerdere boeken besteld voor een klein bedrag. Goede website. Snel bezorgd.
Duidelijke factuur, boeken van uitstekende kwaliteit, goed verpakt verzonden.
Bookbot was mij onbekend tot nu. Toevallig kwam ik het tegen toen ik een boek over les tres riche heures de Jean duc du Berry zocht. Wat een ontdekking was dat!! Prima boek, echt lage prijs en ook nog vlot geleverd. Mijn eerste aarzeling over Bookbot is hiermee meteen over.