bookbot.nl

1.408 reviews in totaal

1.408 reviews since 22 jul 2025

Gecertificeerd sinds: 22 jul 2025
bookbot.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de boeken, die vaak beter dan verwacht is. De snelle en zorgvuldige verzending wordt veel geprezen, evenals de degelijke verpakking waardoor boeken onbeschadigd aankomen. Ook de betaalbaarheid en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding worden gewaardeerd. Het ruime en gevarieerde aanbod, inclusief bijzondere en moeilijk te vinden titels, valt goed in de smaak bij klanten. Daarnaast wordt de website als duidelijk, gebruiksvriendelijk en informatief ervaren, wat het bestelproces eenvoudig maakt. Tot slot zijn de reacties op de klantenservice vrijwel altijd positief, met snelle en oplossingsgerichte communicatie. Enkele klanten melden langere levertijden of problemen met de bezorgdienst.

Reviewsbookbot.nl

Verliep volgens afspraak. Ik was verbaasd dat mijn bestelling vanuit Tsjechië verstuurd werd en de levertijd was daardoor iets langer dan verwacht. Maar alsnog snel geleverd en in goede staat.
Prachtig exemplaar, lijkt wel nieuw al is het een oud boek. Prijs ongelooflijk goedkoop: de verzendkosten waren hoger. Snelle levering en goede communicatie over de levering.

boeken zijn goede kwaliteit en goed ingepakt, redelijk snel verzonden.

boeken zijn goed ingepakt, en van goede kwaliteit. Afhallpunt is wel behoorlijk ver weg, je moet goed controleren waar het punt is, anders ben je lang onderweg. Gratis thuisbezorgen zou nog mooier zijn, maar kost extra.. de boekendeal was overigens zeer goedkoop.
Heerlijke plek om tweedehands boeken te kiezen tegen zeer redelijke prijzen. Alles snel en goed verpakt verzonden en ontvangen. Inkom hier zeker weer eens terug!
Het boek was zoals omschreven. Daar ben ik blij mee. Alleen de levering duurt erg lang. Ik heb een dag later ook nog ergens anders 2 boeken besteld van 2 verschillende adressen en die waren allebei al 2 dagen eerder binnen.
Jammer dat jullie gebruik maken voor het verzenden van dpd dit bedrijf is een ramp. Tijden van bezorgen kloppen nooit. Ze komen rustig een dag later dan dat zij aangeven of zeer laat in de avond.
Stevig verpakt, zeer tevreden! De boeken waar ik interesse in heb, hebben overwegend de status ‘uitverkocht’! Ik zou zeggen, haal ze dan weg uit het aanbod!
Opnieuw boeken in goede prijs- kwaliteit verhouding. Op de website netjes beschreven en gefotografeerd. Geen woord teveel, of te weinig. Verpakking is ook met aandacht gedaan en snel geleverd. Ik ben een tevreden klant.

Globbetrottend boek

Besteld en met een dag of vijf gearriveerd vanuit Polen. Lijkt het iig. Boek in prima conditie. Engelstalig. Beetje raar lettertype naar dat ligt niet aan Bookbot.
Goede beschrijving van staat van de boeken. Snelle verzending, netjes in bubbeltjesplastic. Dozen zatrn niet echt stevig in elkaar maar niks beschadigd. Ondanks grote bestelling zonder fouten binnen een week geleverd !

Aanrader deze website

Duidelijke website, snelle levering. Producten zoals beschreven. Zeker een boekwinkel waar ik vaker zal gaan bestellen. Aanrader!

Fijn circulair initiatief

Heel leuk dat ik jullie ontdekt heb. Boeken zoals beschreven, veel keuze en netjes verpakt, vlugge verzending.

2e keer dat ik de service gebruik, top!

2e keer dat ik de service gebruik, en het is gewoon top geregeld. Ik hoop dat meer mensen van deze service horen.

Eenvoudig en goedkoop.

Via de watchdog een bericht ontvangen dat een gezocht boek beschikbaar was. Snel en eenvoudig besteld, daarna binnen een week ontvangen. Het boek was in prima staat.
Boeken netjes beschermd in bubbeltjesfolie maar goed ook want de doos was erg beschadigd de randen lagen helemaal open. Maar doordat goed beschermd was zijn de boeken niet beschadigd helemaal top. Iedere keer weer blij met hoe goed de boeken er uit zien.
Boeken voor een leuke prijs. Binnen een paar dagen in huis. Dank jullie wel. Ik heb geen verbeteringen voor jullie
Prima prijs - kwaliteit verhouding. Goede en betaalbare boeken. Snel geleverd. Ruim assortiment. Fijn om te snuffelen naar een bijzonder of aansprekend boek.
Ik ben erg tevreden! Het was mij volledig onbekend en t leek allemaal te mooi om waar te zijn haha. Maar na het lezen van reviews begreep ik iig wel dat dit echt was. Ik ben zéér tevreden en héél blij met mijn bestelling!
Goede prijs en redelijk snel verzonden, alhoewel DPD niet de beste dienst is, beter PostNL of DHL.

Uitstekend!

Een gemakkelijke manier om degelijke, en goedkoop boeken te bestellen! Ook een goede service!