Ik was mijn pakketje vergeten af te halen en dat is super opgelost door Zechsal
Skin repair crème
Na 1 week psoriasis plek bij elleboog weg! 2 keer smeren per dag.
Hele fijne en pure producten
Hele fijne producten. De deodorant is al jarenlang mijn favoriet maar ook de shampoo en body wash zijn heerlijk voor mijn huid. Kan deze producten iedereen aanbevelen om je magnesium op peil te houden.
Uitstekende kwaliteit en service!
Ik ben ontzettend blij met de producten van Zechsal! De kwaliteit is werkelijk uitstekend en ik merk duidelijk verschil met andere merken die ik eerder heb geprobeerd. Alles werd snel verzonden, netjes verpakt en in perfecte staat geleverd. Ik voel me echt gewaardeerd als klant en dat maakt het bestellen bij Zechsal een fijne ervaring. Bedankt voor de geweldige service en topkwaliteit!
Na jaren van periodes van extreem onrustige benen en al van alles te hebben geprobeerd, nu eindelijk voor 90% verlost van onrustige benen.
Gebruik 2x daags 10 druppels
Weer lekker vlot!
Vlotte, keurig verpakte levering van het bestelde.
Doorgaan op de ingeslagen weg.
Succes.
Snelle levering goed verpakt en lekkere magnesium vlokken voor in bad
Hele betrokken en vriendelijke klantenservice. PostNL was zending kwijt en meteen werd er een nieuw pakket verzonden ook al was dit zeker NIET de schuld van Zechsal.
Werkt goed en is erg ontspannend voor de huid
Geen klachten voor de tweede keer besteld.
En de volgende dag kon ik het ophalen 👍
Zeer goed product, helpt binnen paar minuten bij spierkramp
Leuk kadootje er bij en goede produkten.
Snelle bezorging.
Prettig telefonisch contact gehad met duidelijke uitleg over het gebruik van inname magnesium.
De bestelling ging gemakkelijk & de bezorging was snel
Probleem met bezorging, goed opgelost
Mijn bestelling zou naar een pakket automaat gestuurd worden maar de bode had geen code doorgeven.
Hierover gemaild met Zechsal en er werd gelijk een nieuwe bestelling naar mijn huisadres gestuurd.
Goed geregeld dus.
Altijd een tube Zechsal Sportgel mee in de vakantie; makkelijk bij kramp of na intensieve wandeling op te brengen op de voeten met plasticfolie of zakje erom als alternatief voor een voetenbadje.
Goed product, betrouwbare service en snel