Bureaustoeldiscounter.nl

3.702 reviews in totaal   136 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 2 okt 2019

bureaustoeldiscounter.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelle levering, de kwaliteit van de producten en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De klantenservice wordt vaak als snel en behulpzaam ervaren. Ook wordt de duidelijkheid van productinformatie en specificaties op de website gewaardeerd. Toch zijn er enkele aandachtspunten: sommige klanten ervaren problemen met beschadigingen of afwijkingen aan producten en incidentele vertragingen bij de levering. Montage en installatie leveren soms uitdagingen op, met name door onduidelijke handleidingen of ontbrekende onderdelen. Daarnaast zijn er opmerkingen over moeizame communicatie met de klantenservice en onduidelijkheid of afwijkingen in opgegeven maten.

ReviewsBureaustoeldiscounter.nl

Mooie stoel van DOWINX gevonden op deze site, na enige twijfel overgegaan tot bestelling. De doos zou enkel open zijn geweest maar het product nieuw. Na aankomst en openen van de doos bleek dit dus ook zo te zijn. De stoel zit goed en werkt naar behoren. Wel heb ik zelf een hogere gas cillinder gemonteerd omdat ik een verhoogd bureau heb en zelf 2 meter ben. Verder ging de verzending soepel en snel. Ik zeg top!
Ik schrok even van de twee pallets bij de levering die ik zelf moest afvoeren maar voor de rest liep alles perfect. De stoeltjes zijn prachtig en de kleur komt helemaal overeen mer de afbeelding op de website. Heel betaalbaar ook.
De levering was op datum en ze houden u op de hoogte van het timeslot + bellen als ze het niet vinden. Het product kwam overeen met de foto en was goed beschermd bij levering.
De aangekochte gasveer doet wat het moet doen, ze is enkel iets te lang, als er duidelijkere maten bij aankoop aanwezig waren, was dit duidelijk. Maar het werkt voor mijn stoel. Snelle en correcte aflevering.
W V
W. V.
Prima prijs kwaliteit verhouding. Wielen zijn moeiteloos te monteren. De pvc-vloer heeft er niet onder te lijden. Streeploos rijdt de stoel weer over de vloer.
Bij levering bleek een stoel beschadigd. Direct na melding bericht gekregen dat een nieuwe stoel wordt geleverd. Fijne klantenservice!
Terverbetering kunnen jullie deugdelijk producten sturen. Heb een vloerberschermer gekocht maar deze zat helemaal van onder naar boven onder de doffe vlekken heb dit kenbaar gemaakt en er werd mij direct een nieuwe vloerbeschermer opgestuurd Helaas is deze beschermer ook niet voor 100% inorde helaas zitten hier ook doffe vlekken op alleen een stuk minder we heb het gedeelte met de vlekken onder het bureau geschoven zo valt het niet op. De service is wel inorde want er werd direkt een andere mat gestuurd. Zie foto's van de eerste mat.

Een solide, betrouwbaar zit-sta bureau.

Ik ben erg tevreden over dit elektrische hoog-laag bureau. Het geheel voelt heel degelijk aan: het frame is stevig, niets wiebelt en de motoren werken soepel en stil. Het verstellen gaat snel en precies, waardoor wisselen tussen zitten en staan echt moeiteloos is. Daarnaast was de levering verrassend snel en het bureau was goed verpakt. Al met al een aanrader voor wie een solide, betrouwbaar zit-sta bureau zoekt.
Kopen en bezorging ging super soepel. Bureaustoel is erg fijn. Alleen het in elkaar zetten viel iets meer tegen dan verwacht.

Zeer goede winkel

Het hele proces van bestellen tot en met betalen gaat eenvoudig. De levering is snel. De website is overzichtelijk en navigeert eenvoudig.
Was helemaal prima, bezorging ging top. Verbeterpunt betere installatie hangleiding en evt meer info over de artikel zelf. Flat pack, pootjes zitten er niet bij enz
Comfortabel en stevig design. Mooi kunstleer. Was gemakkelijk te monteren.
Prima info over vertraging bestelling
Goede kwaliteit stoelen, en geleverd volgens afspraak
Vloten bezorging , door een prettig vervoersbedrijf , en een x niet met die horen van de DLG en anderen.

Snelle levering, mooie stoel

Snelle levering, in elkaar gezette bureau stoel. Hele fijne service. Scheelt weer een klusje. En netjes en vriendelijk bezorgd

Snelle levering en dat is het wel

Snelle levering. Belachelijk slechte montageinstructie, geen indicatiemarkeringen op materialen wat lonks, rechts, voor of achter is. Dat maakt monteren gewoon tot een puzzel. Schroeven nauwelijk in te draaien. Maar goed, het staat met 10 schroeven over dus niet meer aankomen 😅
Snelle levering. Makkelijk in elkaar te zetten.
Gewoon goed
snel en passende oplossing