boer-staphorst.nl

56 reviews in totaal   56 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De prijzen worden als aantrekkelijk, goedkoop of schappelijk ervaren door de klanten. De algehele service wordt als goed, vlot en professioneel ervaren.

Reviewsboer-staphorst.nl

Zwembadfilter

Mooie prijs voor onze zwembadfilters en heel snel bezorgd, dank je wel Boer Staphorst

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt Janny! Fijn om te lezen dat het snel is bezorgd, we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique
Ruime keuze en aantrekkelijke prijzen. Snel en netjes verzonden. Heel tevreden.

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt Justyna! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique
De klantvriendelijkheid en proactief meedenken met de klantbehoefde. Zo blijven!

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt en dat je blij bent met de manier waarop je bent geholpen. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique
Snelle levering en prima prijzen van filterpomp zwembad

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt en tevreden bent over de levering! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique
Snelle verzending en goedkope verzending ondanks het zware pakket; super fijn!

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt Marieke en dat de verzending naar wens is verlopen! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique
Alles keurig en snel afgeleverd!

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt Theo! Fijn om te lezen dat het snel is bezorgd, we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique

Ontroerend mooi.

De ontvanger van dit cadeau is er heel erg blij mee en heeft het een mooi plekje gegeven.

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt! Ook fijn om te horen dat de ontvanger blij is met het cadeau. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique

fijne service

nee hoor, service is top

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt Femie! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique
Vlot afgehandeld

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt en alles goed is afgehandeld! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique
H N
Han N.
lisse

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt Han! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique

Antwoord van boer-staphorst.nl

Snelle verzending. Goed product.

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt Thea en dat je blij bent met de snelle levering. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique
Schappelijke prijzen en snel geleverd!

Antwoord van boer-staphorst.nl

Super snel en duidelijke voortgang

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt Tijs! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique
Product zoals omschreven voor een redelijke prijs. Snelle verzending en goede service.

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 4-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique
5 sterren is net als een 10 , men moet en kan altijd beter

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 4-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt Gerard! En we begrijpen het helemaal, er is altijd ruimte voor verbetering ;) We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique
Snelle afwerking en levering

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt Ineke! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique
snelle levering

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt Henry en dat je blij bent met de snelle levering. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique