boer-staphorst.nl

74 reviews in totaal

74 reviews since 6 feb 2026

Gecertificeerd sinds: 6 feb 2026
boer-staphorst.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestelling. Ook worden de scherpe, aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen gewaardeerd. Daarnaast spreken klanten lovend over de klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en goede service. De duidelijke, nette communicatie en het nakomen van beloften worden eveneens positief benoemd.

Reviewsboer-staphorst.nl

Scherp geprijst en verpakking en bezorging keurig geregeld. Een welkome "nieuwkomer" op de markt.

Antwoord van boer-staphorst.nl

Wat een mooie beoordeling, dankjewel Tonny! Graag tot een volgende keer in de winkel of online! Groetjes Danique
Zeer snel geleverd. gaan het zeker proberen,dit als het weer het weer toelaat, of gezellig in de achtertuin.

Antwoord van boer-staphorst.nl

Wat een mooie beoordeling, dankjewel! Graag tot een volgende keer! Groetjes, Annelore
Snelle service en goede communicatie

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling Vivianne. Graag tot een volgende keer in onze webshop of winkel in Staphorst! Groetjes Danique
Goede prijs voor goed product!!

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling Willem. Graag tot een volgende keer in onze webshop of winkel in Staphorst! Groetjes Danique
T B
th b.
Prima winkel met nette prijzen en een zeer goede klantenservice

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dank voor je mooie beoordeling en compliment! We ontvangen je graag weer in onze webshop of in onze winkel in Staphorst. Groetjes, Annelore
Super snelle bezorging

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling Carin. Graag tot een volgende keer in onze webshop of winkel in Staphorst! Groetjes Danique

Iets te lange verzendtijd.

Jullie reageren netjes op de mail. De verzending zou alleen iets sneller mogen.

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw beoordeling Bianca. Helaas zijn we qua verzending soms afhankelijk van de vervoerder, maar gelukkig is het allemaal goed gekomen. Veel plezier van jouw gekochte product. Graag tot een volgende keer in onze webshop of winkel in Staphorst! Groetjes Danique

Zwembadfilter

Mooie prijs voor onze zwembadfilters en heel snel bezorgd, dank je wel Boer Staphorst

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt Janny! Fijn om te lezen dat het snel is bezorgd, we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique
Simpelweg dat de beloftes die op de site staan nagekomen worden.

Antwoord van boer-staphorst.nl

Beste Cees, Wat goed om te horen dat je een positieve ervaring met ons hebt gehad. Graag tot een volgende keer in onze webshop of in onze winkel in Staphorst! Groetjes, Annelore
Heldere informatie en snelle en betrouwbare verzending

Antwoord van boer-staphorst.nl

Goedemorgen A.P.H. Pluilaart, Dank voor de mooie 5-sterren beoordeling! Graag tot een volgende keer in onze webshop of onze winkel in Staphorst! Groetjes, Annelore
Ruime keuze en aantrekkelijke prijzen. Snel en netjes verzonden. Heel tevreden.

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt Justyna! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique
De klantvriendelijkheid en proactief meedenken met de klantbehoefde. Zo blijven!

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt en dat je blij bent met de manier waarop je bent geholpen. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique

Antwoord van boer-staphorst.nl

Wat een mooie beoordeling, dankjewel Jacky! Graag tot een volgende keer! Groetjes Danique
Snelle levering en prima prijzen van filterpomp zwembad

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt en tevreden bent over de levering! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique
Snelle verzending en goedkope verzending ondanks het zware pakket; super fijn!

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt Marieke en dat de verzending naar wens is verlopen! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique
Alles keurig en snel afgeleverd!

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt Theo! Fijn om te lezen dat het snel is bezorgd, we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dank voor je mooie beoordeling! Graag tot een volgende keer in onze webshop of in onze winkel in Staphorst! Groetjes, Annelore

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dank voor je mooie beoordeling! Graag tot ziens in onze webshop of in onze winkel in Staphorst. Fijne dag! Groetjes, Annelore

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw beoordeling. Graag tot een volgende keer in onze webshop of winkel in Staphorst! Groetjes Danique

Ontroerend mooi.

De ontvanger van dit cadeau is er heel erg blij mee en heeft het een mooi plekje gegeven.

Antwoord van boer-staphorst.nl

Dankjewel voor jouw 5-sterren beoordeling, fijn dat je ons zo positief beoordeelt! Ook fijn om te horen dat de ontvanger blij is met het cadeau. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Danique