Beoordelingen voor dyson.nl



Goed

4.11/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 5.538 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft dyson.nl al 5.963 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Ik ben al jaren een fan van Dyson. Deze V11 is een topper Zoveel stof opgezogen de eerste keer. Hij laat niets liggen. Impressionante
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
21-09-2019
Dik tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Pluspunten: opzetstukken, ophangsysteem, geluid, zuigkracht, accuduur, legen opvangbak. Minpunten: maar 2 jaar garantie op 500euro, knop vasthouden tijdens stofzuigen, geen opbergsysteem voor alle opzetstukken
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Jammer dat er niet nog kleinere krullen te maken zijn. Verder prima apparaat.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
20-09-2019
De stofzuiger monden moet je telkens wijzigen van tegelvloer naar vloerbedekking ... vreselijk
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
20-09-2019
werkt echt beter dan verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Na bestelling en aangeven van de gewenste leverdag alles netjes bezorgd, 1 puntje was dat de originele doos licht beschadigt was en niet zichtbaar vanwege omverpakking. Artikelen perfect en verder geen problemen.

Verder voldoet onze aankoop, en boven verwachting/zeer tevreden met onze aanschaf, aanrader.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
accu V8 werd minder, daarom nieuwe accu gekocht. De V8 werkt weer naar behoren. Natuurlijk bij vertrouwd Dyson aangeschaft. Altijd het goede passende product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Dyson adverteert dat een bestelling voor 12.00 uur, de volgende dag wordt geleverd. Ook als dat een zaterdag is. Daarnaast staat er dat het product anders naar het UPS steunpunt wordt gebracht. Wij hadden dus iets op vrijdag voor 12 besteld en kregen van Dyson (en UPS) door dat het zaterdag om 12.00 uur geleverd zou worden. Wij hebben heel de dag vergeefs gewacht. Bellen met UPS,Dyson helpt niet
2.33
Matig

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
20-09-2019
Na bestelling van een snoerloze stofzuiger, helaas een stofzuiger ontvangen met snoer.
Na telefonisch kontakt, werd de verkeerde stofzuiger snel opgehaald en tevens de juiste geleverd.
Ben er super tevreden mee en doet alles wat ik had gehoopt.
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
20-09-2019
Geen keuze voor avond of weekend bezorging mogelijk, keuze voor een zending naar een afhaalpunt was er helaas ook niet. Dit is wel jammer.
2.33
Matig

dyson.nl antwoordt: 20-09-2019
Beste meneer Verhaaren, Bedankt voor uw review. Voor de levering moeten wij de tijden aanhouden dat onze bezorger biedt. Onze excuses voor het ongemak en graag wensen we heel veel plezier met uw Dyson. Vriendelijke groet, Errol - Dyson Benelux

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Vrij duur filter
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Levering werd uitgesteld zonder opgave en ophaaladres ver weg
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Ik had hiervoor ook een Dyson stofzuiger en hoop met deze nieuwe ook weer 10 te doen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
de pure hot en cool geeft wat ik er van verwachte, leverings-omstandigheden waren OK
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
Ik vind de Dyson AM 07 tower ventilator qua vormgeving erg mooi daarnaast geeft deze een heerlijke verkoeling, makkelijk schoon te maken en is goed te verplaatsen naar verschillende ruimten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Het lijkt mij zinvol om de bestellijst ook voor bedrijven in te voeren.

Zie ook onze bestellingen Elomet BV
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
19-09-2019
Lekker makkelijk. Snoerloos. Alleen 40 minuten zuigen kan een bezwaar zijn. Ook de kosten zijn best hoog.
Gebruiks gemak is fantastisch.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
19-09-2019
Always very helpful, a pity you have to hang on so long when you telephone but apart from that excellent service and product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Zeer goede telefonische informatie en gezamenlijke beslissing welke voor ons geschikt is.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
Dat er zoveel troep uit je tapijt komt... Verbazingwekkend wat deze stofzuiger eruit zuigt. Geweldig apparaat en zin om te stofzuigen wie had dat gedacht? Het geld dubbel en dwars waard. Dyson waar was jij al die tijd?
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
WAT EEN SLECHTE SERVICE VOL MET SMOESJES
Mijn advies... lekker bij een reseller bestellen
Stofzuiger wordt niet geleverd en na een paar keer mailen en bellen krijg je eindelijk antwoord en blijkt dat hij door een fout is teruggestuurd naar de fabriek :-(
Of ik mijn bestelling, als ik dat nog wil, even opnieuw wil doen in de webshop haha
NEE dus
2.00
Matig

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
UPS / verzendwijze erg log in vergelijking met andere partijen / ervaringen. Jammer
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
Filter kapot van mijn V11 na 2 maanden. Bevestiginghaakjes breken te snel af. I.p.v. als garantiegeval een nieuwe op te sturen moest ik er 1 kopen. Niet de service die je veracht bij een apparaat van 700 euro
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
Volkomen tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Mooie haardroger van Dyson. Super product. Maar bestelling en levering kan beter. Ondanks toezegging dat het de volgende dag in huis is, klopt niet. Desondanks wel een absolute aanrader.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Prima Levering netjes op tijd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
18-09-2019
levering twee werkdagen later dan door UPS bericht was. Verder dik tevreden met deze fijne stofzuiger.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Service heb ik nog geen ervaring mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Top stofzuiger
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Voelt aan alle eisen. Top product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
18-09-2019
Mijn allereerste eigen stofzuiger is een Dyson V7 cordfree en hij is zo fijn Licht in gewicht en maakt mijn vloerkleed super mooi schoon ,ondanks alle cavia haren,zaagsel en hooi die er elke dag op liggen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Super snel geleverd en zeer fijne praktische lamp, zeer handige app om in te stellen. Tot nu toe Dyson waardige lamp
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Na de tweede bestelling pas ontvangen
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
stofzuiger dyson 11 v pas gekocht en tot nu toe lijkt mij een goed apparaat.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
18-09-2019
Na een te late levering door UPS zeer empatisch en adequaat gereageerd door Dyson waarvoor een groot compliment op zijn plaats is
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
17-09-2019
Bij aankoop wordt op mijn verzoek bezorgdag afgesproken Tussen 8.30 - 18.00. Ik heb verlof opgenomen zodat ik thuis ben, maar geen bezorging. Ik heb 18.30 gebeld naar het info nummer dan wordt er me gezegd wij doen hier niets mee neem maar contact op met UPC, ook als het niet geleverd wordt. volgens mij koop ik bij jullie, krijg bevestiging van de bezorgdag en tijdstip, aflevering was om 20.15.
2.00
Matig

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
17-09-2019
Het product (ventilator) nog niet ontvangen, dus de beoordeling geldt waarschijnlijk meer voor de bezorger. Deze is tweemaal aan de deur geweest op een niet afgesproken tijdstip, 's morgens in plaats van 's middags. Kaartje in de brievenbus waar niet op staat waar het afgeleverd is. Er is hier maar 1 UPS afhaalpunt maar daar is het niet afgegeven.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
alles goede
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Service weet ik nog niet.
Bezorging werd een dag uitgesteld terwijl ik de dag ervoor de hele dag thuis ben gebleven.
Het artikel moet nog even afwachten hoe goed het is het is nu geen weer voor een ventilator.
3.50
Goed

dyson.nl klantbeoordeling

dyson.nl

Online Boutique Dyson Nederland

Onze missie is eenvoudig. We lossen problemen op die anderen lijken te negeren. Ontdek en koop online ons assortiment stofzuigers, luchtbehandeling en ventilatoren, haardrogers.

Contact
Fred. Roeskestraat 109
1076EE Amsterdam
Nederland
help@dyson.nl
dyson.nl
Winkel-exploitant
Dyson B.V.
Fred. Roeskestraat 109
1076EE Amsterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Celine Wisse
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met dyson.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.