Asbas Computers B.V

1.992 reviews in totaal   274 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de snelle, nette en stipte levering. De meeste klanten zijn tevreden over de staat en werking van de geleverde laptops en waarderen dat deze vaak gebruiksklaar en met de juiste software geïnstalleerd worden geleverd. De service wordt als behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk ervaren, met een snelle afhandeling van problemen en retouren. De communicatie per mail en telefoon is duidelijk, snel en prettig. Daarnaast zijn klanten erg tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en worden de producten als voordelig geprijsd beschouwd. Ook de verpakking en verzending worden over het algemeen als netjes en veilig ervaren. Enkele klanten ervaren problemen met de bezorging door bepaalde bezorgdiensten. Soms worden kleine beschadigingen of gebruikssporen aan de laptops gemeld. Daarnaast zien enkele klanten een verbeterpunt bij onjuiste informatie op de website.

ReviewsAsbas Computers B.V

Zeer goede prijs/ prestatie verhouding.

Zeer goede prijs/ prestatie. De voorlichting op de website is uitstekend. Verzending en verpakking prima. De laptop likkt bijna nieuw. Verbeterpunt: De 5% korting regel is nogal vaag. Je lrijgt korting als je op de de nieuwsbrief abonneert. Hoe dan? Jaik zou Asbas zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden. Dan plotseling bij de bestelling ineens 5% korting. Blij mee, maar een beetje vaag.

Goed bereikbaar en reële helpdesk en goede ervaring in het verleden!

Heb al verschillende keren refurbished gekocht, altijd goede machines gebleken! Laatste machine (april 2026) had een opvallende deuk, jammer, maar het is refurbished! Machine was verder OK. Echter, de technische beschrijving qua poorten klopte niet met wat ik heb ontvangen. Hierover telefonisch contact opgenomen, geen lange wachttijd en een reële helpdesk medewerker, prima dus. Blijkt dat van deze en soortgelijke machines (HPZBook) de beschrijving qua poorten onjuist op de webpagina zijn opgenomen. Dit wordt zonder aandrang ruiterlijk erkend. Daarna worden de mogelijkheden besproken. (terug en geld terug of andere machine kiezen) Uiteindelijk heb ik zelf toch voor deze machine (HP ZBook) gekozen. Opvallende goede helpdesk en ruiterlijke erkenning gaven mij een goed gevoel!

Dell precision naar verwachting

Dell precision besteld volgens de standaard specificaties met een office intallatie. Op donderdagavond besteld, vrijdag verzonden en zaterdag in huis. Hij was heel degelijk verpakt. Ik vond het spannend om te bestellen gezien de waarde van het product en vele negatieve reviews over soortgelijke websites. Ik begreep uit de website zelf niet helemaal dat het toetsenbord aangepast zou zijn, nadat ik dat las in reviews kon ik het toch terugvinden op de site. Ik vind het het heel professioneel uitzien. Daar had meer informatie en evt algemene fotos van op de site mogen staan ter verduidelijking. Er zitten zoals aangegeven wat krasjes op de laptop, volkomen logisch bij een refurbished product. Verder is de laptop helemaal schoon en netjes. Na levering deed de touchpad van de laptop het maar 1minuut, ik heb zelf wat updates uitgevoerd en na de firmware/bios update werkte het allemaal goed. Gebruik de laptop nu twee weken en ik ben erg tevereden. De klantenservice was op moment van levering gesloten dus ik kan daar geen beoordeling over geven. Ontzettend goede prijs kwaliteit verhouding.

Dell Latitude 3330 & Lenovo ThinkCenter 21"

Prima producten; Dell Latitude 3330 is als nieuw, net als ThinkCenter 21" monitor. Zeer tevreden mee. De accuraatheid van de levering door GLS kan beter, geen status update op de leverdag dus voor niets thuis gebleven. Leverings schema gaf aan tussen 12 en 15:30 maar werdt pas om 21u geleverd.
al vele jaren klant bij Asbas ,waarom ? * groot aanbod , voor ieder genoeg keuze * prijzen , voor iedere portemonnee mogelijk iets aan te schaffen ! * en nu voor mij persoonlijk heel belangrijk , de geboden SERVICE !!!!! kortom , ik ben blij met het aanbod en medewerkers van ASBAS !

Vieze computer

Hallo, heb de computer nog niet in gebruik genomen, maar er had wel even een lapje overheen gehaald mogen worden voor het opsturen. Buitenkant zat viezigheid op en over het hele toetsenbord zit er tussen de toetsen allemaal zwarte viezigheid. Kan er allemaal afgepoetst worden maar geeft geen goede indruk als je hem voor het eerst uit de verpakking haalt. Tenslotte zit er een scheurtje in het frame dat om het beeldscherm heen loopt. Op zich geen probleem (het is geen nieuwe computer), hoop alleen niet dat het technische problemen op gaat leveren (bijv. doordat dat frame op een gegeven moment los gaat zitten en problemen met camera/microfoon oplevert).

Antwoord van Asbas Computers B.V

Bedankt voor uw review. Wij zijn geschrokken van uw feedback, aangezien dit niet de kwaliteit is die u van ons mag verwachten. Het lijkt erop dat dit product door een menselijke fout niet de volledige reinigingsprocedure heeft doorlopen. Dit betreft een incidenteel foutje in onze kwaliteitscontrole; normaal gesproken hanteren wij zeer strikte reinigingsprotocollen. Normaal gesproken wordt elke laptop professioneel gereinigd met specialistische apparatuur, waarbij we zelfs de kleinste gebruikssporen verwijderen. Wij nemen direct contact met u op om het product bij u thuis om te ruilen. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Team Asbas Computers
Wij hebben in ver verleden ook laptops bij dit firma gekocht. Goede service en zijn altijd bereid om te helpen. Wij hebben nu onze 3de laptop aangeschaft voor onze webwinkel. Krijgen van ons een grote compliment Groeten , KCA Online Beauty Shop KCA Import & Trading

Snelle levering en goede service, kleine aandachtspunten

Ik heb voor de tweede keer een laptop bij Asbas gekocht. De levering verloopt snel, wat ik erg waardeer. Helaas is de conditie van de tweede laptop minder goed dan die van de eerste: er zijn duidelijk zichtbare krassen en CCleaner is niet geïnstalleerd, terwijl dat bij de eerste laptop wel het geval was.

Tevreden!

Goede website, snel verzonden en fijne laptop. Ik ben er blij mee. Enige tip: ze hadden de laptop wel iets schoner kunnen maken. Sommige gebruikssporen konden er echt nog wel af. Verder wel mooi verpakt, alsof je een nieuw binnenkrijgt en dat is extra leuk.

Foutje, bedankt!

Er was een fout gemaakt bij de verzending waardoor ik andermans computer kreeg. Was binnen een dag rechtgezet met compensatie voor de extra kosten welke ik had gemaakt. Prima geregeld, vriendelijk personeel
Snelle levering, netjes en goed verpakt, goede installatie. Het is ondertussen mijn 10e laptop bij dit bedrijf voor mijn zorginstelling, altijd netjes en goed geleverd, nooit problemen, dus helemaal top.
Snelle service, goed verpakt, op een prettige manier alles geïnstalleerd, zodat je zo kan beginnen, zonder door allerlei programma's of vragenlijsten te moeten lopen.
Na ontvangst van een laptop bleek er een transport beschadiging te zijn. Na een telefoontje kreeg ik via de mail direct een retour label. De laptop in de originele doos teruggestuurd Vier dagen later had ik hem gerepareerd terug zonder kosten. ik ben hier zeer tevreden over

Gebruikte laptop gekocht

Jaren geleden ook eens een laptop via jullie besteld tegen een mooie prijs. Nu weer een laptop gekocht tegen een mooie prijs. Product is prima op tijd geleverd en product ziet er netjes uit en werkt prima. Goede aankoop.
“Nieuwe” computer gekocht omdat een eerder gekochte computer van Asbas accu problemen had. De nieuw aangeschafte computer had ook een klein oplaad probleempje. Na een bezoek werd dit opgelost door de accu om te wisselen. De oudere computer zal worden onderzocht wat het probleem is en wordt eventueel gerepareerd. Kortom goede service.
Prima laptop, netjes verzorgd ingepakt en origenele lader erbij. Software netjes geinstalleed en ziet er zeker voor de prijs prima uit. Zal in de toekonst zeker nog eens een laptop bij hun bestellen.
Lekker snel geleverd, prima kwaliteit, goed verpakt. Ik kocht vaker bij Asbas, omdat het kwalitatief altijd wel goed zit

Goede service

Ik had een laptop besteld van vier sterren, met als aanpassing een extra grote opslag. Na een beperkte vertraging, waarover ik een bericht ontving, werd deze keurig bezorgd. Het apparaat had in het scherm twee storende vlekken door slijtage. Ik verwachtte normale gebruikssporen maar geen storende vlekken in beeld, daarom stuurde ik daarover een e-mail. Daar werd niet direct op gereageerd, daarom belde ik. Toen werd ik netjes te woord gestaan en kon ik het apparaat (op eigen kosten) terugsturen. Twee dagen later al ontving ik een vervangende laptop, met dezelfde extra grote opslag, waarvan het scherm wel goed was. Ik zou bij een bestelling hier dus aangeven dat het scherm wel goed moet zijn.
Snelle levering tegen een mooie prijs en ik heb een fijne refurbished laptop ontvangen die er nog goed uitziet. Ook de klantenservice reageert snel en vriendelijk (per mail).
2e laptop die ik daar heb besteld. Wordt netjes en snel klaar gemaakt net de extra onderdelen die ik heb aangevinkt.