Asbas Computers B.V

2.079 reviews in totaal

2.079 reviews since 21 jun 2019

Gecertificeerd sinds: 30 jul 2020
asbascomputers.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, stipte en zorgvuldige levering van hun bestellingen. De staat, werking en specificaties van de producten worden doorgaans positief beoordeeld. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding als zeer goed ervaren. Veel klanten waarderen ook dat de laptops direct gebruiksklaar zijn en de installatie zorgvuldig is uitgevoerd. De behulpzame, oplossingsgerichte en vriendelijke klantenservice wordt vaak genoemd, net als de duidelijke en prettige communicatie. Enkele klanten merken op dat sommige laptops niet volledig gereinigd waren bij levering. Daarnaast zijn er incidentele opmerkingen over beschadigingen of gebruikssporen aan de producten.

ReviewsAsbas Computers B.V

Snel en juist

Het voelt professioneel en persoonlijk, directe levering en ik denk dat ik bij hardware of software vragen snel word geholpen.
Na ontvangst van een laptop bleek er een transport beschadiging te zijn. Na een telefoontje kreeg ik via de mail direct een retour label. De laptop in de originele doos teruggestuurd Vier dagen later had ik hem gerepareerd terug zonder kosten. ik ben hier zeer tevreden over
Privéprofiel
Product zoals omschreven. Snel en op tijd geleverd en bezorgd. Tot nu toe dus tevreden

Beoordeling "goed" niet helemaal juist.

Als beoordeling Laptop "goed" is dan graag vooraf vermelden welke ingangen NIET bruikbaar zijn. Beschadiging aan scherm was niet vermeldt. Graag volledig rapport toevoegen van gecontroleerde punten. Schoonmaak buitenkant was niet gedaan.

Antwoord van Asbas Computers B.V

Bedankt voor je review. De beoordeling 'goed' heeft betrekking op de cosmetische staat van de laptop. Technisch is de laptop 100% in orde, wat betekent dat ook alle poorten naar behoren werken. Elk product ondergaat bij ons een strenge controle: van de behuizing tot de kleinste aansluiting. Als kers op de taart installeren wij een splinternieuw besturingssysteem op de laptop, waarvan jij de allereerste gebruiker bent. Plug and play! Na het succesvol doorlopen van dit proces krijgt de laptop een uniek keurmerk met het Refurbished Certified-label aan de onderzijde. Hierdoor kunnen wij 2 jaar volledige garantie én een 30 dagen 'niet goed, geld terug'-garantie bieden. Mocht er in jouw geval toch een poort of ingang niet werken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zorgen dan direct voor een passende oplossing. Bij ons ben je dus altijd zeker van een goed werkende laptop. Schroom niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groet, Team Asbas Computers

Prima laptop

Snel geleverd, laptop zoals beschreven, mooie toevoeging dat je ook Microsoft Office kan 'bijbestellen'. Vooralsnog geen verbeterpunten.
Wij zijn al jaren klant. Jullie doen wat jullie voör staan. Prima refurbished laptops, en goed en prettig advies.
Lenovo x13 laptop gekocht. Snel geleverd en prima apparaat, ziet er nog als nieuw uit.

Gebruikte laptop gekocht

Jaren geleden ook eens een laptop via jullie besteld tegen een mooie prijs. Nu weer een laptop gekocht tegen een mooie prijs. Product is prima op tijd geleverd en product ziet er netjes uit en werkt prima. Goede aankoop.
“Nieuwe” computer gekocht omdat een eerder gekochte computer van Asbas accu problemen had. De nieuw aangeschafte computer had ook een klein oplaad probleempje. Na een bezoek werd dit opgelost door de accu om te wisselen. De oudere computer zal worden onderzocht wat het probleem is en wordt eventueel gerepareerd. Kortom goede service.
Alles keurig en snel geleverd. De laptop nog niet gebruikt dus daar kan ik nog niets over zeggen.
Ongecompliceerd een hoogwaardige laptop gekocht
Al een paar keer een laptop gekocht. En zijn altijd mooie machientjes die goed werken. Zijn vaak al de volgende dag in huis. Helemaal goed.
De communicatie was goed, en de verzending snel en netjes. Er zat alleen een klein krasje op het scherm; dat had wel apart vermeld mogen worden.
Snelle en zorgvuldige levering, laptop ziet er netjes uit!
Goede computer voor een schappelijke prijs.
Prima laptop, netjes verzorgd ingepakt en origenele lader erbij. Software netjes geinstalleed en ziet er zeker voor de prijs prima uit. Zal in de toekonst zeker nog eens een laptop bij hun bestellen.

Prima geregeld

Goede omschrijving en snelle levering van laptop
Snel geleverd en laptop in prima staat!
H V
Hans V.
ik ben dik tevreden met deze aankoop !
Lekker snel geleverd, prima kwaliteit, goed verpakt. Ik kocht vaker bij Asbas, omdat het kwalitatief altijd wel goed zit