coins4all- Logo - Reviews

70 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden88 reviews in totaal

coins4all- Logo - Reviews

coins4all

70 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden88 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met coins4all. Veel klanten zijn positief over de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid van het bedrijf, wat zorgt voor een prettige koopervaring. Ook de kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen en als mooi en goed verpakt ervaren. De website wordt als gebruiksvriendelijk en duidelijk omschreven, wat het bestelproces vergemakkelijkt. Daarnaast waarderen klanten de snelle en duidelijke communicatie van het bedrijf en wordt de betrouwbaarheid vaak benadrukt doordat afspraken meestal worden nagekomen en problemen doorgaans goed worden opgelost. Toch zijn er ook verbeterpunten: ervaringen met de levering variëren, waarbij sommige klanten te maken kregen met langdurige vertragingen. Daarnaast zijn er klachten over communicatie, zoals uitblijvende of onbevredigende antwoorden. Ook de afhandeling van fouten of problemen wordt niet altijd als voldoende ervaren, omdat sommige klanten vinden dat er onvoldoende opvolging is.

Reviews voor coins4all.nl

directe en adequate reacties
Zeer betrouwbaar.Mooie munten ontvangen.Goede communicatie.
Eigenlijk kan ik nog geen sterren geven.Ik deed mijn bestelling en betaling van euromunten op 3 augustus. Heden, 13 augustus, heb ik hun een E-mail verstuurd met vraag omtrent de status van de levering omdat er al zoveel dagen verstreken zijn. Hun antwoord: de verzending zal nu pas gebeuren morgen of overmorgen.... Dit kan geen echte tevredenheid geven.
Antwoord van coins4all
De maximale verzendtijd bedraagt 14 dagen.
MR
Mient R.
Jourte
Ik heb de bestelde en betaalde munt van Coins4All nog niet ontvangen. Dit wijkt sterk af van andere bedrijven zoals de Koninklijke Nederlandse Munt.
Mijn bestelling is al twee weken niet aangrkomen en I’m ben geen antwoord op de e-mails die ik heb gestuurd. Ik wacht nog steeds.
Producten als beschreven, goed verpakt, makkelijke website
Top