De reviews voor Darts Warehouse zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en het nakomen van levertijden. De service en klantenservice worden als vriendelijk, behulpzaam en probleemoplossend ervaren. Duidelijke communicatie over de bestelstatus, eventuele vertragingen en snelle reacties op vragen worden gewaardeerd. Daarnaast wordt het ruime en gevarieerde assortiment positief ontvangen. De verpakking wordt door de meeste klanten als zorgvuldig beschouwd en problemen met bestellingen worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost.
Er zijn enkele klanten die graag een uitbreiding van het assortiment zouden zien. Verder zijn er klachten over beschadigde pakketten bij de levering.
Reviews voor dartswarehouse.nl
Vriendelijke mensen
Helpen je goed en denken met je mee
Zeker een aanrader om je dartspullen te bestellen
Antwoord van Darts Warehouse
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie te plaatsen! Veel plezier met uw bestelling!
geweldige service en klantenservice! Aanrader
Antwoord van Darts Warehouse
Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.
Verpakking en verzending uitstekend
Antwoord van Darts Warehouse
Goede prijzen en snelle levering. Duidelijke updates tussendoor via mail.
Snel en goede service
Antwoord van Darts Warehouse
De site gaf aan voor 16:30 uur bestellen is dezelfde dag verzonden. Ik deed mijn bestelling rond 16:15 uur en had het de volgende dag binnen. Kunnen andere dart winkels een voorbeeld aan nemen.
Antwoord van Darts Warehouse
Top service en snelle levering.
Supersnelle levering
Antwoord van Darts Warehouse
Nette levering goed verpakt en snelle
Antwoord van Darts Warehouse
Goeie deal en snelle service! Alles naar wens en snel ontvangen
Antwoord van Darts Warehouse
snelle levering, en de bezorging met dhl is goed. dartshopper bezorgd met gofo, en het bestelde pakket daar was niet compleet. dus voortaan bestel ik lekker bij jullie👌🏻👌🏻
Antwoord van Darts Warehouse
great customer service, and good products!
Antwoord van Darts Warehouse
Thank you very much for taking the time to leave a review! Enjoy your order!
Goede service!
Gewoon altijd goed
Elke bestelling gaat goed, kontakt altijd super.
Personeel met verstand van zaken en altijd vriendelijk.
Antwoord van Darts Warehouse
Bestelde artikelen netjes verzonden na pre orde emails waren prima over de gang van zaken en netjes binnen gekregen
Antwoord van Darts Warehouse
Na de bestelling kreeg ik gelijk een mail met wat ik besteld had dus helemaal top.
En de snelle levering.
Antwoord van Darts Warehouse
misschien DHL aanspreken mijn verpakking was helemaal verfrommeld
Antwoord van Darts Warehouse
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie te plaatsen! Wij monitoren dit altijd en melden het wanneer wij inderdaad hier tegen aan lopen, bedankt voor het advies en veel plezier met uw bestelling!
Netjes en snel
Op voorraad, Snelle levering en heel netjes met zorg verpakt.
Antwoord van Darts Warehouse
Top! Goede website, snel besteld en snelle levering zoals belooft!