869 reviews in totaal   224 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

869 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 30 apr 2024

canoof.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering van bestellingen, die vaak sneller dan verwacht arriveert. De communicatie wordt als duidelijk, prettig en snel ervaren, waarbij vragen adequaat en vriendelijk worden beantwoord. Ook het persoonlijke en klantgerichte contact wordt veelvuldig geprezen en als onderscheidend gezien ten opzichte van andere webshops. De vriendelijkheid van het team en de medewerkers valt op, en de service wordt als uitstekend, behulpzaam en oplossingsgericht omschreven. Klanten waarderen daarnaast de kwaliteit en het aanbod van de producten, die als bijzonder en mooi worden beschouwd. De scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen worden eveneens positief genoemd. Problemen met bestellingen worden meestal snel en adequaat opgelost, wat klanten waarderen. Sommige klanten merken op dat de verzendkosten aan de hoge kant zijn. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de afhandeling van bestellingen.

ReviewsCanoof

leuke items tegen een gereduceerde prijs

korte lijnen, vriendelijke dames en snelle levering. en natuurlijk mooie items tegen een gereduceerde prijs.
Leuk persoonlijk geschreven kaartje en snelle levering!
Ik werd snel en prettig geholpen, ook toen de bezorging van de bank was mis gegaan, werd er snel gecommuniceerd en alles in orde gemaakt. Geen eindeloos gedoe over en weer gelukkig. Dik tevreden met de service. Met vr groet, Mieke Faber.

Reeds uitvoerig beantwoord!

Reeds uitvoerig beantwoord enkele dagen geleden!!
Top Service, top Communicatie!
M S
Mieke S.

Het was fijn om Canoof ontdekt te hebben.

Het was fijn om bij Canoof een bestelling geplaatst te hebben. Snel verzonden een lief dankwoordtje bijgevoegd , een zeer interessante prijs voor de Rabit Chair . Verder ook mooi design gezien, een nieuwe leuke website ontdekt. Mieke S.
Het goede contact met de medewerkers van Canon en de snelheid waarmee de stoelen zijn geleverd. De stoelen zijn prachtig.
Prima levering.

Leuk product, leveringsvoorwaarde niet transparant

Leuk product, maar pas na de bestelling word je geïnformeerd dat de leverantie maar ten dele verzekerd is, tenzij je bijbetaalt. Daar houd ik niet van!

Antwoord van Canoof

Beste Magdaleen, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product. We begrijpen wel dat je graag vooraf duidelijker geïnformeerd had willen worden over de verzekering. Deze verzekering is een extra, optionele kopersbescherming van Trusted Shops. Wij bieden deze mogelijkheid juist aan om onze klanten extra zekerheid en betrouwbaarheid te bieden bij online aankopen. Wanneer je deze verzekering afsluit voor €12 per jaar, zijn je aankopen bij alle webshops die bij Trusted Shops zijn aangesloten gedurende 12 maanden verzekerd, tot een totaalbedrag van €20.000,-. De verzekering geldt dus niet alleen voor je aankoop bij Canoof. We begrijpen dat het belangrijk is dat dit tijdens het bestelproces duidelijk wordt gecommuniceerd. Bedankt dat je ons hierop wijst; we nemen je feedback mee om te kijken hoe we dit nog transparanter kunnen maken. Met vriendelijke groet, Team Canoof

Goede klantvriendelijkheid en snelle levering.

Een vriendelijke en snelle communicatie. De bestelling werd supersnel geleverd, de volgende dag al! Dank daarvoor.
Top ervaring
Vriendelijke attente medewerker, snelle afhandeling van de geplaatste order
Mooie producten leuke mensen. Levering is snel en altijd netjes verzorgd.
Snel geleverd, persoonlijk berichtje erbij, fijn om uit te pakken..!
betrouwbare service en prachtig aanbod
Kan geen beoordeling geven want ik heb nog niks gekregen duurt 2 weken helaas…

Antwoord van Canoof

Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je op dit moment niet tevreden bent over de levertijd. Bij het plaatsen van je bestelling stond een verwachte levertijd van 2–3 weken vermeld. Je bestelling is inmiddels twee weken geleden geplaatst en valt daarmee nog binnen de vooraf aangegeven levertijd. We begrijpen natuurlijk dat je je bestelling graag zo snel mogelijk wilt ontvangen. We verwachten deze binnen de gecommuniceerde termijn bij je te kunnen leveren en hopen dat je na ontvangst tevreden bent met je bestelling!

Canoof

Canoof verkoopt een mix van nieuwe design meubels, vintage meubels en beurs- en showroommodellen. Uit het hogere segment van de markt! In onze webshop zie je een overzicht van ons actuele aanbod. D...