blitzhandel24.nl

3.698 reviews in totaal   853 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering en directe ontvangst van bestellingen en codes. Daarnaast worden de gunstige prijzen van de producten gewaardeerd. Het bestelproces wordt als eenvoudig ervaren en de instructies voor installatie zijn duidelijk. Ook de kwaliteit van de producten wordt positief beoordeeld; deze voldoen aan de verwachtingen. De website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk omschreven, met duidelijke informatie en een ruim aanbod. Verder wordt de klantenservice meestal als behulpzaam, snel en vriendelijk gezien. Er zijn echter enkele klanten die negatieve ervaringen hebben met niet-opgeloste problemen, ondanks dat de meeste issues adequaat en snel worden opgelost. Ook zijn er enkele kritische noten over de klantenservice bij bepaalde problemen.

Reviewsblitzhandel24.nl

perfecte prijs/kwaliteit en super snelle levering. Aanbevelingen waard.
goed product , snelle levering , mooie prijs

Verkeerde antivirus code ontvangen

Ik ontving een antivirus code die niet voor regio Europa geschikt is. Moet eigenlijk niet kunnen. Ik wacht nu op support antwoord op mijn claim van gisteren
Aanbod, gebruiksvriendelijkheid van de site en verhouding prijs-kwaliteit.

Goede prijzen, minder gebruiksvriendelijk

Het inlogproces is een ramp. De code kwam niet, te laat, kreeg er 2. Heb vele malen over meerdere dagen moeten proberen om in te loggen voor het effectief gelukt was. Maar voor de rest ging alles vlot
C R
Co R.
Good, but still waiting for solution for my problem
Goed, eenvoudig, snel en goede prijs

Blitzhandel 24 is echt een aanrader.

Duidelijke beschrijving op de site, mooie prijzen en zeer snel per mail je activatiecode ontvangen. Daarnaast veel software beschikbaar. Blitzhandel 24 is echt een aanrader.
My Dutch is not sufficent - ich bin zufrieden mit der umgehenden Auslieferung der Bestellung. Vielen Dank!
Goed prijs en het programma was direct na aankoop beschikbaar.
PC beveiliging besteld via internet bij Blitz24 daarop kreeg ik een mail met een code en even invullen en klaar. Lekker snel.
Snelle levering En goede instructie over installatie
Makkelijke activering Bitdefender dmv code
Goed en betrouwbaar bedrijf!!
Artikel werd correct en op tijd geleverd

Super PRODUCTmaar de verkeerde

toen ik het product gekocht had was het eenvoudig om te installeren, je hebt krijgt alles wat je nodig hebt, alleen ik heb een foutje gemaakt en ik wilde eigenlijk weten of Blitzhandel me daar bij kan helpen zou mooi zijn, ik had eigenlijk moeten kopen Office Home& Buisnes, zou het niet mogelijk zijn om het om te ruilen, want nu heb ik alleen outlookLTSC21
Iets wat pas is aangeschaft, daar kun je nog geen oordeel over geven.
Heel goed geholpen met mijn vragen,Top.

Gewoon Top

Alles ging supersnel en kwam compleet binnen paar minuten binnen. Dus ik kom hier zeker terug !
Bij Blitzhandel ben je altijd aan het goede adres voor mooie software deals