allnatura.nl

70 reviews in totaal   36 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn overwegend positief over de hoge kwaliteit van de producten. De levering wordt meestal gewaardeerd vanwege de snelheid en netheid. Daarnaast prijzen velen de behulpzaamheid van de service. Enkele klanten melden vertragingen bij de levering of problemen met de verpakking. Ook voelen sommigen zich niet goed geholpen door de service en zijn er opmerkingen over mogelijke verbeterpunten bij de producten.

Reviewsallnatura.nl

Beantwoordt goed aan de verwachtingen. De verpakking van matras en kussen waren erg goed. De verpakking van het kussen is tijdens het transport beschadigd, maar het product (kussen) gelukkig niet. Misschien kan een vorm van handleiding bij over schoonhouden, onderhoud en productspecificaties worden meegezonden.

Vele mogelijkheden goede service

Ik vind het heel fijn dat er de mogelijkheid is om materialen uit te proberen, wat er vegan Opties zijn en dat je het dan ook terug kan sturen als het je niet bevalt. Ook is de afwikkeling vrij snel afgehandeld.

Absolute aanrader!

Wij hebben hier een matras en kussen voor onze zoon besteld. We zijn er echt heel tevreden over. Goede kwaliteit en precies zoals was beloofd.
Prima, eerst geld terug en communiceren dat ik weer opnieuw kan bestellen. Heel fijn
Misschien passende sloophoes bij kussen, rits is goed voelbaar
Heel fijn dat ze zachte katoenen plaids hebben. Heb er inmiddels meerdere gekocht. Ook goede service gehad.
Niet goedkoop maar de beste moltonhoes. We hebben er al voor de kinderbedjes en nu ook voor ons 2 persoonsbed.
De verpakking was verschrikkelijk de doos was voor driekwart open. Plakband zat er half op, nog nooit meegemaakt. Het is dat er een plastic zak omheen zat anders had ik hem terug gestuurd. Niet voor herhaling vatbaar. Sprei gelukkig nog heel maar geen vervolg order meer.
I really like the pillow! It is more on the firm side bit still soft enough for my liking! Comes in a nice case!
Mooie natuurlijk producten, levering goed geregeld, heerlijk slapen op mijn nieuwe latexmatras en lattenbodem!

Niet goed maar niets meer van gehoord

Zeer lange levertijden voor iets dat je zelf in elkaar moet zetten, hoge prijzen, lastig in elkaar te zetten, veel werk en dan nog niet echt stabiel. De laden van onze commode sluiten niet goed, en daar heb ik weken geleden een video over gestuurd. Niets meer van gehoord.
Binnen de geopperde tijd geleverd en het bed ligt heerlijk
L L
Lorenz L.
super kwaliteit en snel geleverd
Quick delivery, excellent quality
Fijne communicatie en hoogwaardige materialen

Top

Snelle levering en goede kwaliteit product