kik.nl

kik.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering, de duidelijke prijs-kwaliteitverhouding en de goede kwaliteit van de producten, vooral op het gebied van kleding en materialen. Ook het ruime en gevarieerde assortiment wordt gewaardeerd, net als de eenvoudige online bestelervaring. Daarnaast wordt het retourneren meestal als makkelijk en klantvriendelijk ervaren. De pasvorm en maatvoering worden vaak goed bevonden en de service en vriendelijkheid van het personeel krijgen veelal positieve beoordelingen. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten: sommige klanten ondervinden vertragingen of onduidelijke communicatie over de bezorgtijd. Daarnaast melden enkelen problemen met de website of app en moeten sommige klanten lang wachten op hun geld bij retourneren. Er zijn opmerkingen over beperkte keuze in winkels of bepaalde maten, en klachten over afwijkende maatvoering. Tot slot zijn er enkele negatieve ervaringen met het personeel.

Reviewskik.nl

Artikelen in XL besteld, maar vielen erg groot. Opnieuw besteld in maat L. Twee prima, maar de derde valt nu weer erg klein. Verzending kan sneller. Retourneren in winkel (Rosmalen) prima.
Hele fijne broeken, niet te dik en niet te dun, heerlijk elastisch en 'n mooie blauwe kleur ! Ik ben tevreden en zal er nog een aantal van gaan kopen ! Het zou te gek zijn als er nog meer kleuren van zouden zijn ! 😁
online makkelijk bestellen en de heren t shirts vooral met de boord en armboorden zijn van top kwaliteit
Het filtersysteem werkte niet helemaal ik zocht op maat 134 ennkreeg dan toch kleding te zien dat tot 128 ging
Leuke produkten voor een redelijke prijs. Mijn klacht over 2 breuken is nog niet afgehandeld.
Producten goed ontvangen makkelijk op te halen bij filliaal
Ik vind de bezorgkosten belachelijk als je het thuis laat bezorgen of in de winkel overal is het gratis dus dat

Prima service dat ga ik vaker doen

Keurig ingepakt retourformulier in de verpakking je kunt het in de winkel retourneren Meer keuze online Voor de minder mobiele mens een uitkomst je kunt zelf kiezen indien nodig brengt een ander het weer terug
forse korting bij de sale , veel soorten artikelen , netjes verzonden .
H T
Hetty T.
Nog nooit wat gekocht bij Kik . Was de eerste keer,maar het is zeker niet de laatste. Heel tevreden met mijn aankoop. Leuk modern en niet duur .
Dat het bestelde items compleet is .en precies is zoals de afbeelding op de site.
Wat ik gekocht is allemaal prima en een mooie prijs
H H
H H.
Blij dat jullie ook via de site bereikbaar zijn. Snelle bezorging! en wat ik besteld had zag er prima uit.
Privéprofiel
Het volgen van het pakketje is moeizaam , is wat levertijd niet goed in te schatten
Netjes bezorgd en mooie baby kleertjes .dank u wel
Was makkelijk om te bestellen, fijne site
Netjes, optijd. Kleren passen vaak goed.
Netjes afgeleverd , duurde wel iets langer maar dikke prima

Grote of kleine maat, goede pasvorm

Snelle levertijd, alle kleding past perfect. Goede service om terug te brengen/sturen, als het nodig is.
Privéprofiel
Goede producten van goede kwaliteit. Snelle en goede levering.