De reviews voor Pazzox.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en verzending van hun bestellingen. De scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen worden veelvuldig geprezen. Ook het brede assortiment aan producten, inclusief bekende merken en unieke artikelen, wordt als positief ervaren. Bestellingen worden doorgaans netjes en zorgvuldig verpakt geleverd. De website wordt gezien als duidelijk, informatief en gebruiksvriendelijk. Daarnaast wordt de klantenservice meestal als professioneel en behulpzaam omschreven. Klanten waarderen de duidelijke en tijdige communicatie rondom bestelling, verzending en levering.
Er zijn echter enkele klachten over de bereikbaarheid van de klantenservice en het proces rondom nabestellen. Ook wordt er af en toe verwarring of moeilijkheden ervaren met betrekking tot de communicatie.
Reviews voor pazzox.nl
al 4 dagen probeer ik een foute bestelling te corrigeren.
Eenmaal antwoord gekregen met verzoek om foto te sturen van verkeerde product . Sindsdien geen antwoord
Ook niet na ettelijke pogingen via Whatsappjes.
Beste,
Ik zie dat mijn collega donderdag een oplossing heeft geboden. Alvast nogmaals onze excuses voor het ongemak!
Beste,
Jammer om te zien dat je niet helemaal tevreden bent over Pazzox. Alvast onze excuses voor het ongemak!
Als we je ergens mee kunnen helpen, kan je ons steeds bereiken via het contactformulier https://www.pazzox.nl/nl/contact/.
Jessica
Kan niet beoordelen zolang ik niks gekregen heb.
Beste,
Jammer om te zien dat je pakket vertraging heeft opgelopen bij PostNL. Alvast onze excuses voor het ongemak!
Betaald en niet bezorgd!
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen!
Beste,
Door een onverwachte drukte zitten we helaas wat achter met onze bestellingen. Onze excuses voor het ongemak!
Ik heb je bestelling prioriteit gegeven zodat deze vandaag zeker kan vertrekken.
Gratis oogdruppels nog maar 2 maanden geldig, na opening 6 maanden staat er
Dus vanaf nu maar 2 maanden goed
Bedankt voor je bericht.
De oogdruppels die je ontvangen hebt, zijn een gratis sample van 5 ml. Deze werd door onze leverancier meegegeven vanwege de korte houdbaarheid. Een volwaardig product bevat normaal 10 ml.
Hoewel het product na opening nog 6 maanden bruikbaar blijft, verloopt de uiterste houdbaarheidsdatum van deze sample al binnen 2 maanden. Daarom is het staal vooral bedoeld om het product even uit te proberen.
Hopelijk heb je er toch even baat bij. Als je nog vragen hebt, laat het gerust weten.
bestelling nog niet ontvangen
Beste,
Door een onverwachte drukte en de feestdag zitten we helaas wat achter met onze bestellingen. Onze excuses voor het ongemak!
Jessica
I didn't receive my package
Dear,
We're sorry to hear that something went wrong with the delivery of your order. We apologize for the inconvenience.
We sent you an email on Monday with a form you need to complete to initiate an investigation with PostNL.
Could you please return it to us once completed?
Sincerely,
Jessica
Wacht te lang op mjjn bestelling eerder nooit meegemaakt voor de rest shop ik hier met plezier
Beste,
Je bestelling is gisteren klaargezet voor verzending.
Jessica
Uw product gewoon bestelt op grond van advies stoma verpleegkundige ;
het voldoet aan de verwachtingen.....maar ik vind het zonde van mijn kostbare
tijd als 74 jarige om in te gaan op de contstante feedback & verkoop druk die we in deze tijd als "als waardevol & nuttig" schijnen moeten te vinden.
Een beetje minder is wenselijk.....en bij behoefte weet ik ook u wel te vinden !!
Beste,
Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat het product voldoet aan uw verwachtingen en dat het advies van de stomaverpleegkundige behulpzaam was.
We begrijpen uw gevoel over de vele verzoeken om feedback en nemen uw opmerking hierover ter harte. Het is zeker niet onze bedoeling om overlast te bezorgen, en we waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. Voel je zeker niet verplicht om feedback te geven – dat is volledig vrijblijvend.
Jessica
Ik heb mijn pakket niet ontvangen
Beste,
Na het onderzoek bij PostNL hebben we je bestelling opnieuw verzonden.
Jessica
De producten van Pazzox zijn normaal gesproken prima maar het feit dat ze via PostNL versturen is uiterst jammer. Ik heb mijn pakket vorige week donderdag besteld en nog steeds niks ontvangen. Of de producten goed zijn? Geen flauw idee dus
Beste,
Jammer om te zien dat jou pakket vertraging heeft opgelopen bij PostNL. Alvast onze excuses voor het ongemak!