Pazzox.nl- Logo - Reviews

Pazzox.nl

2.056 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden12.602 reviews in totaal

Pazzox.nl- Logo - Reviews

Pazzox.nl

De reviews voor Pazzox.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en verzending van hun bestellingen. De scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen worden veelvuldig geprezen. Ook het brede assortiment aan producten, inclusief bekende merken en unieke artikelen, wordt als positief ervaren. Bestellingen worden doorgaans netjes en zorgvuldig verpakt geleverd. De website wordt gezien als duidelijk, informatief en gebruiksvriendelijk. Daarnaast wordt de klantenservice meestal als professioneel en behulpzaam omschreven. Klanten waarderen de duidelijke en tijdige communicatie rondom bestelling, verzending en levering. Er zijn echter enkele klachten over de bereikbaarheid van de klantenservice en het proces rondom nabestellen. Ook wordt er af en toe verwarring of moeilijkheden ervaren met betrekking tot de communicatie.

Reviews voor pazzox.nl

AD
Abelien D.
Snelle levering en zeer voordelig!
Niets aan toe te voegen, 5 sterren!
Prima levering en producten en prijs.
Een zeer goede klantenservice
Snelle levering en alles op voorraad wat ik graag wilde hebben
Snelle levering en goede prijs van de NaCl 5% oogdruppels. Deze worden per 1 januari 2025 niet meer vergoed door de ziektekostenverzekering. De oogarts schrijft ze voor en ik heb ze nodig. Bij u zijn ze nog redelijk betaalbaar. Hopen dat dit zo blijft.
TW
Toos W.
Snelle bezorging
Jullie nemen geen moeite om een pakje naar Nederland te sturen. Ik wou de meerprijs daarvoor betalen, maar het werd helaas afgewezen.
Antwoord van Pazzox.nl
Beste, Ik begrijp je "klacht" niet goed? Je hebt bij ons een bestelling geplaatst en wij hebben deze verzonden naar Nederland. Kan je ons meer info geven via https://www.pazzox.nl/nl/contact/. Met vriendelijke groeten, Jessica
De verzending duurt enkele dagen. Dit kan sneller.
Antwoord van Pazzox.nl
Beste, Door een onverwachte drukte zaten we helaas wat achter met onze bestellingen. Onze excuses voor het ongemak! We doen er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groeten, Jessica
IS
Isabel S.
s-Gravenzande
Er is een artikel verkeerd geleverd wat natuurlijk kan gebeuren. Maar het contact verloopt nu uiterst moeizaam terwijl een omruiling toch niet zo’n probleem moet zijn! Weet niet of ik nog een keer iets bij pazzo bestel, want betaal liever iets meer voor betere service.
Antwoord van Pazzox.nl
Beste, Nogmaals onze excuses voor het ongemak! We hebben maandag het juiste product opgestuurd samen met een sorry geschenk en een retourlabel. Met vriendelijke groeten, Jessica