Pazzox.nl- Logo - Reviews

Pazzox.nl

2.056 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden12.602 reviews in totaal

Pazzox.nl- Logo - Reviews

Pazzox.nl

De reviews voor Pazzox.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en verzending van hun bestellingen. De scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen worden veelvuldig geprezen. Ook het brede assortiment aan producten, inclusief bekende merken en unieke artikelen, wordt als positief ervaren. Bestellingen worden doorgaans netjes en zorgvuldig verpakt geleverd. De website wordt gezien als duidelijk, informatief en gebruiksvriendelijk. Daarnaast wordt de klantenservice meestal als professioneel en behulpzaam omschreven. Klanten waarderen de duidelijke en tijdige communicatie rondom bestelling, verzending en levering. Er zijn echter enkele klachten over de bereikbaarheid van de klantenservice en het proces rondom nabestellen. Ook wordt er af en toe verwarring of moeilijkheden ervaren met betrekking tot de communicatie.

Reviews voor pazzox.nl

Altijd goed 👍

Duidelijke site, goede prijzen .. snelle levering, goed verpakt .. Al jaren tevreden
Vlotte levering en goede producten. Mooie prijs, vergeleken andere drogisterijen
Goede ervaringen mee, maar het duurt meerdere dagen voordat de bestelling er is. Anders 5 sterren gegeven.
Snel en netjes geleverd
CB
Carolina B.
Snelle en correcte levering.
IV
Ingrid V.

Tevreden

Makkelijk besteld en snel geleverd. Prima service!
Snelle levering en goedkoper dan mijn eigen apotheek
Snelle levering en keurig contact op e mail reactie.
CC
Cecile C.
Perfect geleverd
Goede prijs, snelle levering, goed product
Prima website met goede producten
Ik heb mijn pakketje oh niet ontvangen
Antwoord van Pazzox.nl
Beste, Door een onverwachte drukte en de feestdagen zitten we helaas wat achter met onze bestellingen. Onze excuses voor het ongemak! We doen er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen. Je bestelling is maandag bij ons klaargezet en afgehaald door PostNL. Met vriendelijke groeten, Jessica
Consumer profile image
Plien O.