Pazzox.nl- Logo - Reviews

Pazzox.nl

2.053 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden12.607 reviews in totaal

Pazzox.nl- Logo - Reviews

Pazzox.nl

De reviews voor Pazzox.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en verzending van hun bestellingen. De scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen worden veelvuldig geprezen. Ook het brede assortiment aan producten, inclusief bekende merken en unieke artikelen, wordt als positief ervaren. Bestellingen worden doorgaans netjes en zorgvuldig verpakt geleverd. De website wordt gezien als duidelijk, informatief en gebruiksvriendelijk. Daarnaast wordt de klantenservice meestal als professioneel en behulpzaam omschreven. Klanten waarderen de duidelijke en tijdige communicatie rondom bestelling, verzending en levering. Er zijn echter enkele klachten over de bereikbaarheid van de klantenservice en het proces rondom nabestellen. Ook wordt er af en toe verwarring of moeilijkheden ervaren met betrekking tot de communicatie.

Reviews voor pazzox.nl

100 % tevreden

Altijd net en goed verpakt en snel verstuurd. Goede producten die overeen komen met website en voordelige prijzen.
het bestelde snel en goed af geleverd.

Ik heb een ander veel goedkoper produit ontvangen. Nog geen antwoord ontvangen.

Ik heb een ander veel goedkoper product ontvangen dan waarvoor ik betaald heb. Nog geen antwoord van jullie ontvangen
Antwoord van Pazzox.nl
Beste, Nogmaals onze excuses voor het ongemak! We hebben het juiste product opnieuw verzonden en zal normaal vandaag geleverd worden. Met vriendelijke groeten, Jessica

Goede prijs voor de produkten.

Goede prijs voor de produkten en een snelle en goede levering. Nog nooit problemen gehad.
Snelle levering. Prima prijs!!
Snel keuze kunnen maken. Snelle levering
RL
R. L.

Jullie vakkunndigheid en verzoor

Jullie vakkunndigheid en verzorging

Snelle levering!

Prettige website en snelle levering
Prima levering enkel krijg je geen bevestiging van bestelling enkel als deze verstuurd is een track en trace code
Snelle, juiste levering.