Pazzox.nl- Logo - Reviews

Pazzox.nl

2.050 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden12.610 reviews in totaal

Pazzox.nl- Logo - Reviews

Pazzox.nl

De reviews voor Pazzox.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en verzending van hun bestellingen. De scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen worden veelvuldig geprezen. Ook het brede assortiment aan producten, inclusief bekende merken en unieke artikelen, wordt als positief ervaren. Bestellingen worden doorgaans netjes en zorgvuldig verpakt geleverd. De website wordt gezien als duidelijk, informatief en gebruiksvriendelijk. Daarnaast wordt de klantenservice meestal als professioneel en behulpzaam omschreven. Klanten waarderen de duidelijke en tijdige communicatie rondom bestelling, verzending en levering. Er zijn echter enkele klachten over de bereikbaarheid van de klantenservice en het proces rondom nabestellen. Ook wordt er af en toe verwarring of moeilijkheden ervaren met betrekking tot de communicatie.

Reviews voor pazzox.nl

Snelle service, bereikbaarheid prima, Keurige verzending
Snelle goede levering. Goede klantenservice.
Niets ik vond alles goed en snel bezorgd
Consumer profile image
Patrick v.
Komt beloftes na, snel geleverd, prima prijs
FG
Fred G.
Niets beter, alles gaat goed!

Goede levering

Goede vlotte levering van mijn bestelde spullen. Goed verpakt.
Nou een echte verbetering bedoel ik eigenlijk niet, maar ik schrok hoe duur het serum van Vichy in een keer is geworden 😱 Ik heb navraag gedaan bij de apotheek in Nederland, en daar was deze een stuk goedkoper!
Antwoord van Pazzox.nl
Beste, Prijzen en kortingen kunnen elke dag verschillen. Onze excuses voor het ongemak! Als de korting (bijna) volledig verdwenen is dan komt dit omdat we geen eigen voorraad hebben van het product. Dan kopen wij dit ook aan voor bestellingen bij de groothandel die dagelijks bij ons levert. Van zodra er terug eigen voorraad is zal er terug een grotere korting toegepast worden. Mocht je verder nog vragen hebben kan je ons steeds contacteren via het contactformulier https://www.pazzox.nl/nl/contact/. Met vriendelijke groeten, Jessica
Super goedkoop en snel bezorgd!
Geweldige oogdruppels snel geleverd ook ik ben zeer tevreden.
Goede prijs/kwaliteit verhouding Snelle en keurige levering
KV
Kevin v.

Goede webshop

Goede kwaliteit producten, vlotte verzending.
Pakje nog steeds niet ontvangen
Antwoord van Pazzox.nl
Beste, Volgens onze gegevens is er geen vertraging op je bestelling. Je pakket lag sinds 29 oktober klaar op het afhaalpunt en is op 3 november afgehaald. Met vriendelijke groet, Jessica
Antwoord van Pazzox.nl
Beste, Jammer om te zien dat je niet helemaal tevreden bent over Pazzox. Alvast onze excuses voor het ongemak! Als we je ergens mee kunnen helpen, kan je ons steeds bereiken via het contactformulier https://www.pazzox.nl/nl/contact/. Met vriendelijke groeten, Jessica

Gewoon goed

Snelle, gemakkelijke en correcte afhandeling van de bestelling 👍
Goedkoop en snelle levering
GB