kabelbinders.NL

1.358 reviews in totaal   554 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de snelle levering van hun bestellingen en zijn positief over de kwaliteit van de producten, die als betrouwbaar en overeenkomend met de beschrijving wordt ervaren. Ook de service wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht gezien. Het brede en passende assortiment valt in de smaak, en over het algemeen zijn klanten tevreden over de prijs. Daarnaast wordt de communicatie meestal als duidelijk en snel ervaren. Enkele klanten merken op dat de prijs elders soms lager kan zijn, en bij specifieke vragen zien sommige klanten verbeterpunten in de communicatie.

Reviewskabelbinders.NL

Ik bestel en alles komt perfect aan geen probleem enkel dat ups niet levert waar gevraagt !!!!
Super snel geleverd en prima kwaliteit.

Mooie kwaliteit en nette prijs

Breed assortiment, mooie kwaliteit, hoge trekkracht van de hersluitbare, geeft vertrouwen. Ik kom ongetwijfeld terug.
Goed assortiment en snelle service, gewoon doorgaan zoals jullie nu doen.

Antwoord van kabelbinders.NL

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en woorden. Dat vinden wij erg leuk om te horen! Veel succes met de bestelde producten en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Kabelbinders.NL
correcte en snelle levering
alles was dik in orde
Snelle service!
Erg mooie prijzen en ook de kwaliteit lijkt oké.
Ruim aanbod tegen goede prijs en snelle reactie!
Kwaliteit

Zeer tevreden!

Zeer tevreden met mijn bestelling. De kabelbinders zijn van goede kwaliteit en precies zoals beschreven. Levering was snel en alles was netjes verpakt. Zeker een aanrader!

Super snel geleverd, Top kwaliteit

Super snel geleverd, de volgende dag al. Goede kwaliteit producten en topservice!
Goede service en snelle levering
Snelle levering.Kwaliteit nog niet bekend.

Prima bedrijf

Producten komen overeen met de beschrijving. Snelle levering. Als ik toch 1 minpuntje mag opnoemen: verpakking viel heel groot uit tov het volume van de producten.
Goed assortiment. Snelle verzending
Snelle en correcte afhandeling
A S
Albert S.
Duidelijke keuze mogelijkheid, snelle levering

Antwoord van kabelbinders.NL

Bedankt voor de mooie beoordeling, dat waarderen wij zeer. Mooi om te vernemen dat alles naar wens is verlopen. Veel succes met de bestelde producten en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Kabelbinders.NL

correct

eenvoudige bestelling correcte levering