Gecertificeerd sinds: 13 sep 2023
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid van levering, vaak al de volgende dag. De kwaliteit van de producten wordt als uitstekend en betrouwbaar ervaren. Ook de service wordt als vriendelijk, adequaat en oplossingsgericht beoordeeld, vooral bij vragen of problemen. Daarnaast zijn klanten positief verrast door het ruime en diverse aanbod aan producten. De prijzen worden als scherp en voordelig gezien in verhouding tot de kwaliteit. Het bestelproces verloopt over het algemeen soepel en duidelijk. Er zijn enkele opmerkingen gemaakt over technische issues tijdens het bestelproces.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewskabelbinders.NL
Verkeerd besteld, netjes opgelost!
Antwoord van kabelbinders.NL
Snelle levering en top kwaliteitsproducten
Antwoord van kabelbinders.NL
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
kabelbinders.NL
Bezoek websiteOver
kabelbinders.NL
Kabelbinders.nl is Dé online groothandel voor al uw specifieke bevestigingsmaterialen én meer. Wij zijn opgericht in 2007 en richten ons op het distribueren van specifieke bevestigingsmaterialen van ...