kabelbinders.NL

1.423 reviews in totaal   550 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 13 sep 2023

kabelbinders.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid van levering, vaak al de volgende dag. De kwaliteit van de producten wordt als uitstekend en betrouwbaar ervaren. Ook de service wordt als vriendelijk, adequaat en oplossingsgericht beoordeeld, vooral bij vragen of problemen. Daarnaast zijn klanten positief verrast door het ruime en diverse aanbod aan producten. De prijzen worden als scherp en voordelig gezien in verhouding tot de kwaliteit. Het bestelproces verloopt over het algemeen soepel en duidelijk. Er zijn enkele opmerkingen gemaakt over technische issues tijdens het bestelproces.

Reviewskabelbinders.NL

Top levering, snelle rechtzetting zakelijke klant. Altijd opnieuw.
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Professionele en snelle input. Perfecte levering
De bestelling is helemaal correct verzonden en de produkten zijn precies wat ik hoopte dat het zou zijn. Dat laatste betekent ook dat de website goed weergeeft wat je kunt verwachten.

Verkeerd besteld, netjes opgelost!

Ik had de verkeerde tyraps besteld, na contact gezocht te hebben met de klantenservice kreeg ik snel reactie en kon ik ze retourneren, de verpakking was onbeschadigd, ik heb snel de kosten gecrediteerd gekregen. Vervolgens de juiste tyraps besteld welke snel geleverd werden, goede kwaliteit.

Antwoord van kabelbinders.NL

Bedankt voor de mooie woorden en review. Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren dat er iets verkeerd besteld wordt, daar hebben wij alle begrip voor en lossen wij vanzelfsprekend direct voor jullie op. Fijn dat we alles naar wens hebben kunnen oplossen en jullie hebben kunnen voorzien van de juiste producten en oplossing. Als wij in de toekomst nog ergen bij mogen helpen bel / mail ons gerust, wij helpen graag. Bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Met vriendelijke groet, Team Kabelbinders.NL
Topkwaliteit en snel geleverd
Alles perfect verlopen volgens afspraak, Waarvoor mijn dank
Misschien meer producten gelijk doorvoerpotjes
goed in prijs service zeer snelle verzending helemaal top AANRADER
Snel en correct geleverd.
Snelle levering goed servis
snel en correct

Snelle levering en top kwaliteitsproducten

Mooie website! Duidelijke informatie over de producten en het bestellen ging makkelijk en snel. Bestelling was de volgende dag al binnen en de producten zijn van hoge kwaliteit. Alles top geregeld, bedankt!
Jammer dat ze geen iDEAL betaal optie hebben dat werkt toch veel beter en sneller dan zelf overmaken

Antwoord van kabelbinders.NL

Bedankt voor uw positieve beoordeling over onze producten, service en levering. Wij bieden al ruim 20 jaar IDEAL als betaaloptie in onze webshop, IDEAL/WERO staat helemaal bovenaan de betaalopties bij het afrekenen van de bestelling. In de footer van onze webshop vermelden wij alle betaalopties die wij aanbieden. Als wij ergens bij kunnen ondersteunen bel of mail ons gerust, wij helpen graag. Met vriendelijke groet, Team Kabelbinders.NL

kabelbinders.NL

Kabelbinders.nl is Dé online groothandel voor al uw specifieke bevestigingsmaterialen én meer. Wij zijn opgericht in 2007 en richten ons op het distribueren van specifieke bevestigingsmaterialen van ...