Solar Outlet

1.716 reviews in totaal   193 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering, de duidelijke en snelle communicatie, en het vriendelijke, behulpzame en deskundige personeel dat oplossingsgericht te werk gaat. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding als gunstig beoordeeld en worden de producten gezien als kwalitatief goed en conform verwachting. Aan de andere kant zijn er klachten over onverwachte afleveringen en gebrekkige track & trace-informatie. Ook ervaren klanten een beperkte telefonische bereikbaarheid en missen zij soms een telefoonnummer. Er zijn daarnaast opmerkingen over trage of geen respons op e-mails of telefoons.

ReviewsSolar Outlet

De artikelen die ik nodig had waren op voorraad en werden snel geleverd.

Antwoord van Solar Outlet

Fijn om te horen, dank je wel voor je review! Goed dat de artikelen op voorraad waren en snel geleverd konden worden.
A S
Alef S.
Goede prijs, snelle leveri. Helaas geen tracking van de zending…
Hele goede service, vriendelijk en vlot geholpen bij het laden ter plaatse en scherpe prijzen. Ik ben zeer tevreden
Bij het bestellen bv een bijpassende groep en kabel mogelijkheid om mee te bestellen

Antwoord van Solar Outlet

Bedankt voor je review en de suggestie! We nemen dit graag mee om onze bestelopties verder te verbeteren.
Perfect en snelle service boven de hulpverlening en vlug respind

Antwoord van Solar Outlet

Bedankt voor je mooie review, Bertrand! Fijn dat je snel en goed geholpen bent.
Snelle levering conform afspraak van mijn Zaptec Go 2.

Antwoord van Solar Outlet

Bedankt voor je review, Michiel! Fijn dat de Zaptec Go 2 snel en zoals afgesproken geleverd is.
Kennis van zaken en hele goede kwaliteit zonnepanelen van Aiko die geen micro cracks en lage degradatie en glas on glas en deels in schaduw toch perfect produceren. 32V dus perfect om accu’s direct mee te laden. Geen optimizers meer nodig, minder sluip verbruik, ook in de winter goede productie pfff perfect dus. En dan ook nog eens goede steunen leveren. Geen wonder dat alleen de beste bedrijven over blijven in moeilijke tijden.
Niets veranderen. Goed zonnepaneel voor weinig.

Antwoord van Solar Outlet

Bedankt voor je fijne review, Erwin! Fijn dat je tevreden bent over het zonnepaneel.
Zeer snelle reactie op vraag betreffende levering. Alles perfect o[gelost. Product werkt.

Antwoord van Solar Outlet

Bedankt voor je review, Rob! Fijn dat we je snel konden helpen en dat alles nu goed werkt.
Prima afhandeling van mijn bestelling. Ook fijn dat een foutje in de order opgemerkt én aangepast werd. Bonuspunten daarvoor.

Correcte afhandeling.

Bestelling was niet compleet op voorraad. Totaalpakket werd binnen een week als compensatie gratis geleverd.
Simpelweg geleverd wat ik had verwacht en naar wens

Antwoord van Solar Outlet

Bedankt voor je review, Jos! Fijn dat alles naar wens is geleverd.
Was volgens afspraak. Stond keurig klaar en werd op de aanhanger geplaatst.

Antwoord van Solar Outlet

Bedankt voor je review, Henk! Fijn dat alles precies volgens afspraak is verlopen.
Snelle levering! Lader werkt perfect, was goed verpakt. Kortom aanrader!

Antwoord van Solar Outlet

Wat leuk om te lezen, Koen! Bedankt voor je aanbeveling.
Altijd vriendelijk maar een bel aan achterzijde van nieuwe pand zou fijn zijn nu loop je aan de voorzijde naar binnen en moet je zoeken

Antwoord van Solar Outlet

Dag Martijn, dank voor uw review. Goed nieuws: die nieuwe belt hangt! :) Groet, Solar Outlet

Waar voor je geld.

Goede en duidelijke info en aflevering was prima.

Antwoord van Solar Outlet

Bedankt voor je review, Leo! Fijn dat de info duidelijk was en de aflevering goed is verlopen.
A V
ARJEN V.
Marstek Venus 3.0 aangekocht, geen juiste track en trace info, plotseling stond de chauffeur voor de deur

Antwoord van Solar Outlet

Bedankt voor je vijf sterren! We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
alles is vlot en heel correct uitgevoerd.

Antwoord van Solar Outlet

Bedankt voor je review! Fijn dat alles vlot en correct is verlopen.