lampenlicht.nl- Logo - Beoordelingen

lampenlicht.nl

3.416 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden75.861 beoordelingen in totaal

31 jan 2024
Super service! Onlangs een pakketje van PostNL NIET ontvangen, ondanks zij een bevestiging van aflevering hebben gestuurd. Partner en ik waren gewoon thuis en in de paar seconden van de ontvangen bevestiging naar de deur gelopen om te kijken of er een pakketje was; niets. Geen briefje in de brievenbus en niets ontvangen door de buren. Gebeld naar post NL, door hen doorverwezen naar jullie webshop. Onwijs snel geholpen en een nieuw pakketje mogen ontvangen. Ik ga vaker bij jullie bestellen!

14 feb 2024
Als vaste klant van LampenLicht al aardig wat euro's bij hen uitgegeven. Het valt mij nu tegen dat ik een keihard NEE kreeg te horen op mijn telefonische vraag of de 2 ledlampjes er deze keer vrij van kosten bij gedaan konden worden. Ik kocht eerder meerdere armaturen uit deze serie, altijd geleverd inclusief de G9 LEDlampjes. Deze keer kocht ik dit armatuur met 2 LED spots waar voorheen de G9 lampjes dus wel standaard bijgeleverd werden. Nu niet meer. Dat mag, maar is niets anders dan een verkapte prijsverhoging die ik persoonlijk niet chic vind. Ik heb LampenLicht gebeld, het werd bevestigd. Mijn vraag om deze keer als vaste klant de G9 lampjes er nog bij te doen werd beantwoord met "NEE". Dan ga je volgende keer toch verder kijken dan dit adres. Als klant voel ik mij zo niet gewaardeerd. Ik heb het armatuur deze keer nog hier besteld zonder de G9 lampjes, ik had enige haast maar heb dezelfde G9 LED lampjes bij de Action gekocht (ook in China gefabriceerd) waarbij ik er 2 voor € 2,99 kocht. LampenLicht vraag voor G9 lampje € 9,95 per stuk....Samen dus € 19,90. Daar koop ik er bijna 7 voor bij de Action. Ongetwijfeld zal LampenLicht met het argument van kwaliteit komen of i.d. maar er is nogal een verschil. wat in mijn ogen niet is uit te leggen. Het is altijd geven en nemen, maar ook over en weer elkaar iets gunnen. Ik gunde LampenLicht diverse mooie orders, andersom, als vaste klant komt er dus niks terug, zelfs geen kortingscode of wat dan ook met een goede uitleg. Men had makkelijk kunnen zeggen "voor deze keer dan" maar volgende keer kunnen wij dat niet meer doen" of iets dergelijks. Helaas pindakaas, jammer want volgende keer ga ik echt een deur verder.

Beoordelingen voor lampenlicht.nl

11 sep 2024

Budgetvriendelijke buitenlamp, maar met beperkte levensduur.

Ik heb deze lamp nu bijna vier jaar, Na het eerste jaar begon de verf op sommige plekken al te verkleuren. In het tweede jaar liet de verf op veel plaatsen los, wat er erg onverzorgd uitzag. Tijdens het derde en vierde jaar begonnen de stalen delen van de lamp te roesten en te verslechteren. Helaas is één van de lampen al omgevallen doordat het staal volledig doorgerot was. Op zich had ik gezien de prijs (toen rond de 19 euro per lamp) niet al te hoge verwachtingen, maar de snelle slijtage is toch teleurstellend. Voor een buitenlamp had ik meer duurzaamheid verwacht. Houd er dus rekening mee dat je na enkele jaren nieuwe lampen moet aanschaffen als je voor deze kiest.
Antwoord van lampenlicht.nl
12 sep 2024
Goedemiddag, bedankt voor je beoordeling via Trustedshops. We nemen later vandaag contact met je op. Sfeervolle groet, team lampenlicht
14 aug 2024
24 jul 2024
21 jul 2024
25 jul 2024

Geen bestelbevestiging, geen product

Geen bestelbevestiging, levering volgende dag valse belofte (als er überhaupt nog iets komt), adviesprijzen nep enz enz enz. Eerste keer, gelijk de laatste keer voor mij.
Antwoord van lampenlicht.nl
25 jul 2024
Bedankt voor je bericht. Wij hebben een issue gehad met het bijwerken van de voorraad van onze artikelen. Het artikel die jij hebt besteld is niet meer in het assortiment. We moeten je bestelling dus annuleren en betalen het bedrag netjes terug. Onze excuses voor het ongemak. Wij versturen je via de mail een kortingscode zodat je die kan gebruiken bij een eventuele volgende bestelling. Groeten team lampenlicht.nl
31 jan 2024
19 feb 2024

Bij twijfel toch gedaan, en nu ben ik ontzettend blij met mijn aankoop!

In eerste instantie was ik een beetje sceptisch over de kwaliteit en service, vooral vanwege de niet al te positieve berichten. Daarom besloot ik om even met hen te bellen om meer duidelijkheid te krijgen voordat ik mijn lampen bij hen zou bestellen. Na enige aarzeling besloot ik toch om ervoor te gaan. Echt, ik begrijp echt niet waar al die slechte recensies vandaan komen! Na twee dagen ontving ik mijn lampen. Ze waren heel goed ingepakt en functioneren perfect! Ik ben er ontzettend blij mee!
3 mrt 2024
Eerste bestelling was de volgende dag in huis. Erg tevreden en alle 3 lampen gehouden. De 2e bestelling was ook snel binnen maar helaas waren de vloerlampen beide niet in orde. Ik kon 3 opties kiezen en na 3 dagen mailen kreeg ik pas duidelijkheid en kreeg de volgende dag 2 vloerlampen opgestuurd. De ander 2 gaan retour. De mailing kan veel sneller maar daarentegen bieden ze goede en een snelle service qua omruiling en bezorging
18 nov 2023

Mooie plafondplaat

De bestelling was zeer snel in huis (zaterdag besteld, maandag bezorgd). De bestelling werd in twee pakketten geleverd. Met het oog op duurzaamheid hadden de twee artikelen wat mij betreft ook in één pakket samengevoegd kunnen worden. Over de plafondplaat ben ik zeer tevreden. Deze werd compleet met lasklemmen, trekontlasters en bevestiging voor aan het plafond geleverd. Montage was gemakkelijk. Eindresultaat is helemaal naar wens.
GV
Geert v.
Naarden
24 jan 2024
Wat mij betreft hoeven jullie niets beter te doen. De aanvankelijk door mij bestelde 6 spotjes waren volgens mijn elektricien niet geschikt voor mijn plafond waarna ik de doos retour hebt gezonden en meteen de juiste spotjes besteld die de dag erna in huis waren. Feit dat ik vijf euro moet betalen voor de retourzending vind ik alleen maar goed aangezien het niet te makkelijk moet worden gemaakt om spullen retour te zenden.
27 nov 2023

Mooie lamp

Mooie, sfeervolle lamp gekocht met korting. Was ook snel bezorgd. Alleen jammer dat onder rembours schijnbaar niet betekend dat je contant kan/ mag betalen (moest alsnog pinnen aan de deur, bezorger accepteerde geen contant). Ondanks dat ik €2,50 meer moest betalen voor rembours en ook per mail bevestigd kreeg dat ik alleen contant aan de deur kon betalen. Had ik ook gewoon meteen bij bestelling kunnen betalen ( via ideal).
13 mrt 2024
De hoeveelheid lampen in alle soorten. Ik had nog nooit van jullie gehoord of iets gezien, dus was even van is het wel een goede zaak of .... Maar het was dus een mooie lamp en van goede kwaliteit, ja je weet tegenwoordig niet of alles klopt, en soms niet en ga je de mist in met je aankoop. Ik zou niet weten wat je beter kan doen, alles was volgens mij in orde het zoeken en de foto's alles klopte volgens mij.
7 jan 2024
Zeer goede en snelle afhandeling. Ik werd goed op de hoogte gehouden, wat de afhandeling betreft. De lamp was in het echt, net zo leuk als op de foto van de advertentie.
MH
M. H.
EINDHOVEN
14 mei 2024
Makkelijk bestellen, snelle en goede afwerking. Was alleen niet duidelijk dat je alleen in de webshop kan bestellen. Dat de winkel geen fysieke winkel.
8 mrt 2024

Super mooie lamp en een prima service!

De grote lamp die ik zo graag wilde was in de aanbieding. Hier heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. De volgende dag had ik hem met de 18 lampen in huis. Tijdens het transport zijn twee lampen kapot gegaan die zonder verdere discussie een paar dagen later werden bezorgd! Helemaal blij met zowel de aankoop als de verleende service. Hartelijk dank hiervoor! Graag tot de volgende keer. :)
30 mrt 2024

De muurlamp is prima maar niet compleet

De muurlamp is prima maar nergens vermeld lamplicht dat er geen draad en stekker aan zou zitten. Totaal onverwacht en een beste tegenvaller. Zeker gezien de aanschafprijs. Er wordt alleen vermeld dat de lichtbron er niet bij zou zitten. . Bij stom toeval was er 2 weken eerder een andere unit gekocht en aangepast waarvan wij het snoer en de stekker konden hergebruiken.
26 dec 2023

+ Snelle levering, mooie lamp, wiebelt.

+ Snelle levering, correct artikel, goede en correcte info op de website, goede updates via email, mooie lamp die we nergens anders konden vinden. - De voet van de lamp heeft speling, waardoor de lamp op en neer wiebelt. Maar zolang je er niet aankomt valt het niet op. En gezien de ervaringen in een van de andere reviews willen we de lamp liever niet terugsturen ;-)
LK
Lies K.
Groningen
28 dec 2023

Mooie en stevige lamp

De lamp is exact volgens de omschrijving en foto op de site. Verder heel duidelijk erbij vermeld dat er standaard geen lichtbron bij geleverd wordt. Er wordt wel duidelijk aangegeven welke lampen erin moeten dus die kun je gelijk bestellen of elders halen. Keurig verpakt waardoor de kans op schade onderweg heel klein is. Snel verzonden. Kortom: top.
MP
Martin P.
De Ronde Venen
18 mrt 2024

Goede service

Later kwam ik er achter dat ik de verkeerde lampen had besteld. Contact opgenomen met 'Lamp en Licht'. En ik kan ze zonder dat ik retourkosten hoef te betalen, wat ik eigenlijk wel had verwacht, terugsturen. Ook had ik de volgende dat had ik al een antwoord op mijn bericht naar 'Lamp en Licht'. Dit noem ik nou Service met een hoofdletter.
6 jan 2024
Hele goede prijs voor een mooi product. Helaas was er 1 van de 3 glazen al een beetje beschadigd en bij het aandoen van het licht spatte het glas kapot. Hierover gebeld en er werd gelijk een nieuw glas toegestuurd. Heel erg tevreden over de klantvriendelijkheid en over de service van deze site. Ik zou deze site bij iedereen aanraden!