Ik heb 2 ontzettend leuke en aparte schemerlampen gekocht. Op de site klopt de afbeelding met de werkelijkheid. En omdat ze zo enorm afgeprijsd waren kon ik deze lampen kopen die normaal buiten mijn bereik liggen. Ben er heel blij mee!
Alles ging goed en vlot. Ook filmpje voor installatie lampen er bij. Echt goed. Waarom ik redelijk geef is dat ik nog steeds een naar gevoel krijg dat ze adverteerden boven de het artikel dat de actie prijs nog maar zeven dagen geldig was. Na wat nadenken besloten we ze te kopen. Op dat moment hadden we nog maar een dag de actieprijs. Later bleek dat inmiddels mijn hele facebooktijdlijn vol met reclames van lampenlicht stond met dezelfde lampjes, en ook gewoon dezelfde prijs nog steeds hadden. Niet bestaande actieprijs was het dus geweest. Onnodig druk zetten met nepaanbiedingen. Dat vind ik niet fijn. Denk nu met een naar gevoel terug aan deze winkel. Werkt zo averechts. Desondanks veel lof over de afhandeling etc. Oh en je kunt je niet afmelden voor de extra mails. Alleen maar opgeven voor de nieuwsbrief als je de mails wilt uitzetten. Vind ik ook opdringerig en naar. Vandaar de redelijk. De nare bijsmaak over de marketing naast voor de rest perfecte afhandeling. Opdringering
Grote keuze tegen (in ons geval) zeer aantrekkelijke prijs! Wij bestelden de set van 2 buitenlampen Rotterdam. Weten uiteraard nog niet hoe e.e.a. zich op de langere termijn houdt, maar bij ons hangen de lampen direct onder een dakgoot en dus vrij beschermd. Daarom durfden we het aan lampen uit het goedkopere segment te kiezen.
Let wel op: bij ons komt de elektriciteitsdraad van boven af bij de lamp. Daardoor moesten we wel 2x een sleuf in onze buitenmuur maken omdat anders de glazen kap niet over de wandplaat past. Die kap past maar op 1 manier en hangt veilig door een metalen plaatje aan de kap dat achter de muurplaat moet haken. De kap komt daardoor strak tegen de muur te hangen waardoor geen enkele ruimte overblijft om (in ons geval) de draad achterlangs te leiden.
Oh ja, de fittinghouder in één van de lampen zit een heel klein beetje scheef op de wandplaat gelast. Omdat de lampen aan de zijkant van ons huis hangen, was dat in dit geval voor ons geen reden voor retour.
3 mei 2023
Ik had 2 lampen besteld, waarvan ik er 1 helaas moest retouren omdat het te klein was in de ruimte waarvoor het bedoeld was. De andere lamp was top. Wat het retouren betreft werd ik via de mail uitstekend op de hoogte gehouden, en het bedrag werd binnen enkele dagen teruggestort. Ik heb al eerder een lamp bij dit bedrijf besteld en ik was, wat de snelle levering en het product, daar ook al zeer tevreden over.
15 mei 2023
In eerste instantie dacht ik dat de site misschien niet helemaal “echt” was vanwege de lage prijzen. Maar toch de gok genomen en drie lampen besteld met lichtbollen erbij, twee/drie dagen later waren ze al binnen! Direct geïnstalleerd, en wat zijn ze prachtig. Precies zoals omschreven.
15 mei 2023
De prijs van da cage 1 is niet stabiel. Eerste bestelling 22.95 p.s. inxl. Lichtbron. 2e bestelling 29.95 zonder lichtbron. 3 dagen later... 34.95. Is wel een heel groot verschil.
Armaturen zijn wel van hele goede kwaliteit en erg mooi. Heel tevreden mee.
Mooie collectie met veel keuzemogelijkheden, duidelijke website, eenvoudig besteld en zeer snel geleverd - binnen 36 uur!. Kwaliteit product goed, ze zijn al gemonteerd op de schutting in de tuin, al met al zeer tevreden over de levering😎👍
13 mei 2023
Mooi product, net zoals op de site vermeld.
Passend met bijgeleverde lampen.
Alleen jammer dat je de onderplaat iets ziet. Deze is alu kleur en de bak zwart.
Mogelijk de onderplaat, zijkanten ook zwart maken zodat dot voorkomen wprdt
15 mei 2023
Bestelling netjes op tijd ontvangen en alles verliep zoals het hoort. Tevens zijn de lampen heel mooi afgewerkt, zoals op de foto's en beschrijving. Elders zijn opbouwspotjes zoals deze duurder. Dus heb ze voor een goed prijsje gekocht.
+ Veel keuze
+ Snelle levering
- Verzendkosten onder bepaald bestelbedrag
- Sterktes (wattages) lampen verschijnen niet oplopend in zoekresultaten, daarom veel scrollen en zoeken om de geschikte led (indraailamp) te vinden.
Uitgebreid assortiment en aantrekkelijke prijzen. Wat beter kan, bij het selecteren van een artikel wat ook in de aanbieding is dit duidelijk aangeven. Zo voorkom je dat je een artikel besteld tegen de reguliere prijs.
Een ventilator met verlichting gekocht waarvan tot 2 keer toe het licht kapot ging.
1e keer netjes omgeruild, de 2e keer hebben we ervoor gekozen om het geld terug te krijgen en ook dat was supersnel geregeld!
17 mei 2023
Lamp uitgezocht (genoeg keuze) , besteld en de volgende dag in huis Ze worden met schroeven geleverd en de handleiding wordt gemaild en als je vragen hebt kun je ze bellen Kortom : meer kun je niet wensen
4 mei 2023
Het schroef draad zat scheef in de lamp.
Een stel knopje was afgebroken. Maar kreeg bijna direct bericht. En er wordt een nieuwe lamp op gestuurd. Er kan altijd wat misgaan maar de service is dus erg goed.
Helaas was de lamp te groot voor ons dus moesten wij hem retouneren. Maar de levering was snel en de procedure om het terug te sturen zeer klantvriendelijk
De lichtbron was niet zoals op de foto aangegeven, maar dit is prima opgepakt door de klantenservice. In het verleden hier vaker lampen e.d. gekocht en dit is altijd prima gegaan.
10 mei 2023
Top service 3 lampen besteld 1 daarvan was de fitting defect heb een e-mail gestuurd de volgende dag kreeg ik meteen een terug koppeling vandaag word de nieuwe lamp al geleverd
Alles was goed. Snelle bezorging, makkelijke site. Het enige was dat er maar twee pluggen en schroeven bij zaten. Terwijl er 4 benodigd was. Maar voor de rest was het prima.
Er ging wel eerst even iets mis met mail contact, was een miscommunicatie, werd gelijk wel goed opgelost.
Lampen zijn in goede staat binnen gekomen, ben er super blij mee
Het geleverde was conform de beschrijving.
Montage handleiding sloeg nergens op, er werd namelijk niets beschreven, alleen een tekening van de kap. Tja, dat wist ik al .
11 mei 2023
Snelle levering, mooie lamp. Echt nadeel: 3 lampen besteld om uit te kiezen. De anderen terugsturen kost geld. Voor mij reden om voortaan ergens anders te bestellen.
Snelle levering.
Mooie producten
Goede prijs/ kwaliteit verhouding
Goede service met zelfs een email waarin ze uitleg kunnen geven over het plaatsen van het product .
Geïmporteerde beoordelingen: