lampenlicht.nl- Logo - Beoordelingen

lampenlicht.nl
Beoordelingen:

5.741 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden75.856 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 dec 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lampenlicht.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

19 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het bestellen van de hanglamp, de verwerking van de order, de verzending en de bezorging waren voorbeeldig. De lamp zelf is prachtig maar het ophangen ervan was voor mij ( een heel ervaren doe het zelver) bijna niet te doen. De schroeven voor de plafondbeugel zijn te klein, alleen met een ring onder de schroefkop kan je de beugel tegen het plafond bevestigen, maar pas op: dan past de kap niet meer op de draadeinden, die veel ( zeker 1 cm) te kort zijn. De beugel moet zeker 1 cm onder het plafond bevestigd worden. Dan is de kap zo groot en zwaar dan je hem niet alleen over de draadeindjes ( die je niet kunt zien….) kunt bevestigen. Als je de lamp wilt inkorten moet je dat echt doen voordat hij hangt, want anders komt er weer een uurtje bij. Na een uur of 4 zwoegen en zweten hebben we het voor elkaar…. Pracht kamp, dat zeker

de meest kritische beoordeling

14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Als vaste klant van LampenLicht al aardig wat euro's bij hen uitgegeven. Het valt mij nu tegen dat ik een keihard NEE kreeg te horen op mijn telefonische vraag of de 2 ledlampjes er deze keer vrij van kosten bij gedaan konden worden. Ik kocht eerder meerdere armaturen uit deze serie, altijd geleverd inclusief de G9 LEDlampjes. Deze keer kocht ik dit armatuur met 2 LED spots waar voorheen de G9 lampjes dus wel standaard bijgeleverd werden. Nu niet meer. Dat mag, maar is niets anders dan een verkapte prijsverhoging die ik persoonlijk niet chic vind. Ik heb LampenLicht gebeld, het werd bevestigd. Mijn vraag om deze keer als vaste klant de G9 lampjes er nog bij te doen werd beantwoord met "NEE". Dan ga je volgende keer toch verder kijken dan dit adres. Als klant voel ik mij zo niet gewaardeerd. Ik heb het armatuur deze keer nog hier besteld zonder de G9 lampjes, ik had enige haast maar heb dezelfde G9 LED lampjes bij de Action gekocht (ook in China gefabriceerd) waarbij ik er 2 voor € 2,99 kocht. LampenLicht vraag voor G9 lampje € 9,95 per stuk....Samen dus € 19,90. Daar koop ik er bijna 7 voor bij de Action. Ongetwijfeld zal LampenLicht met het argument van kwaliteit komen of i.d. maar er is nogal een verschil. wat in mijn ogen niet is uit te leggen. Het is altijd geven en nemen, maar ook over en weer elkaar iets gunnen. Ik gunde LampenLicht diverse mooie orders, andersom, als vaste klant komt er dus niks terug, zelfs geen kortingscode of wat dan ook met een goede uitleg. Men had makkelijk kunnen zeggen "voor deze keer dan" maar volgende keer kunnen wij dat niet meer doen" of iets dergelijks. Helaas pindakaas, jammer want volgende keer ga ik echt een deur verder.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lampenlicht.nl

 Sorteren  
Relevantie
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wat een goede service, 2 vloerlampen gekocht. Helaas was er 1 bij levering defect, zat een gesoldeerd lichtpunt in, wat niet gerepareerd kan worden.Gebeld met de klantenservice op vrijdag en op zaterdag een nieuwe vloerlamp geleverd door post.nl. Aanrader dit bedrijf, de service staat hoog in het vaandel.
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het zijn mooie wandlampen. We kregen korting omdat we er 4 kochten. Leuk meegenomen. Ze waren goed verpakt. Ze zouden al eerder bezorgd worden volgens de mail. Helaas werd het 2 dagen later. Waarschijnlijk lag dit aan Post.nl.
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lampenlicht is fijn maar de constructie van die lamp kan wel beter. Als je die steel er indraait wordt die elektrische draad ook meegedraait. Draad gaat in alle staten in kleine kringetjes gezet worden.
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd. 1 lamp was stuk maar werd na een belletje keurig een nieuwe opgestuurd. Hoefde de oude niet terug te sturen. Dus erg netjes en snel opgelost.
Beoordeling melden
MH
M. H.
EINDHOVEN
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestellen, snelle en goede afwerking. Was alleen niet duidelijk dat je alleen in de webshop kan bestellen. Dat de winkel geen fysieke winkel.
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sowieso al een fijne winkel. Nu had ik een retour en dit was ook heel snel opgelost en teruggestuurd. Zonder vragen mijn geld retour.
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, hele mooie lamp nog mooier als op het plaatje en de ventilator is muis stil. Ben er heel blij mee.
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd. ( sommige ventilatoren zijn erg veel werk om aan te sluiten, dat zou ik vermelden op de Webpagina)
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Uitmuntende service

Snelle levering - keurig verpakt Heb telefonisch contact gehad ivm een vraag en werd perfect en snel geholpen
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top lampen geen problemen ondervonden alles heel binnen gekomen vanwege goede verpakking. En snel bezorgd
Beoordeling melden
SB
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top website!

Duidelijke website, leuke aanbiedingen, snelle service (binnen een dag geleverd!), dus in één woord: Top!
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product snel geleverd, goed beschermd ingepakt, helemaal volgens beschrijving. Duidelijke communicatie
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele snelle verzending en een prachtige lamp hangt nu in onze huiskamer. Erg tevreden!
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede lampen, webshop werkt duidelijk en overzichtelijk. Verpakkingen waren keurig.
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Er zijn mooie lampen. Prijs is heel redelijk. De levering is snel en correct
Beoordeling melden
JV
Jan v.
Gorredijk
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Deze lamp voldoet precies aan de wensen van ons. De lamp ziet er goed uit.
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending, wij hadden een hele mooi korting op deze mooie lamp.
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en keurig alles binnen gekregen. En dat voor een fijne prijs.
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Spoedige afhandeling en vriendelijke berichten.

Besteld en vriendelijk op de hoogte gehouden van de verzending.
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, telefonisch goed, snel en vriendelijk geholpen.
Beoordeling melden