5 jan. 2023
De lamp die ik bestelde bleek op 2 plaatsen erg beschadigd en schroefdraad pakte niet strak genoeg zodat de boog van de lamp in elkaar zakte.
Ik heb gebeld en gezegd.
De medewerkster vroeg wat mijn wens was om op te lossen.
Ik zei lamp terug en nieuwe sturen.
En dat werd ook acuut gedaan.
Omdat ik in rolstoel zit was het moeilijk om met de grote doos naar verzendkantoor te gaan.
De medewerkster zei dat ik gewoon ups kon bellen die de doos weer zou ophalen.
Alleen retour formulier kon ik niet uitprinten want ik heb geen printer maar via kennis kon dat wel.
Ik had de volgende dag al de nieuwe lamp mogen ontvangen terwijl de beschadigde nog hier had staan en ik überhaupt nog retour formulier niet had laten uitprinten(wat ik wel doe) en ook nog geen afspraak met ups had gemaakt.
Okee het is fout dat de lamp lelijke beschadigingen had en een schroef niet vast genoeg kon worden aangedraaid.
En heisa om te retourneren in mijn geval.
Maar de medewerkster was echt heel erg vriendelijk en had ze dus in goed vertrouwen acuut nieuwe lamp toegezonden .
Die wel goed was.
En de kapotte moet ik zelfs eerst tape kopen want was op maar dat het terug sturen zo lang duurt vertrouwde ze wel op.
En dat doe ik uiteraard ook.
En afspraak ups het pakket komt ophalen moet ik nog bellen.
Waarvan ik ook uiteraard direct telefoonnummer van kreeg.
Dus niet hele lastige gedoe met terug te sturen.
En in goed vertrouwen zonder eerst :formulieren in te vullen en afwachten tot ze in behandeling nemen en na goedkeuring pas nieuw exemplaar sturen bla bla en je 3 weken verder bent.,...
NIX DAARVAN! WAS GOED VERTROUWEN EN RAZENDSNEL!....opgelost.
Top!
Ik heb de lampen niet ontvangen. Het is ook niet de schuld van de verkoper maar als klant sta je soms machteloos. Ik hoop met dit bericht dat verkopers dit lezen en actie ondernemen. Want dit bedrijf is nu een klant kwijt.
2 lampen gekocht bij dit bedrijf. Lampen zouden op een dinsdag geleverd worden. Ik was vrij en zou de hele dag thuisblijven. Om 10:22 uur krijg ik bericht van Post.nl dat ze zijn langs geweest en mij hebben gemist. Niemand heeft bij mij aangebeld of is langs geweest.
De volgende dag krijg ik bericht. Lampen worden naar een aflever punt gebracht. Ik woon te Rotterdam Ijsselmonde. Vlakbij heb je winkels en kleine winkelcentra die ook aflever punten zijn. Daar worden de lampen niet naartoe gebracht. Lampen worden maar Cappelle aan den IJssel gebracht.
25 minuten vanaf mijn woning met de auto. Met ov waarschijnlijk dubbel zo lang onderweg. Ik ga de lampen niet ophalen. Zal bij Bol.com (wat ik liever niet doe) lampen bestellen.
Heb de verkoper een mail gestuurd. Tot op heden geen bericht terug ontvangen.
Beoordelingen voor lampenlicht.nl
18 nov. 2023
Mooie plafondplaat
De bestelling was zeer snel in huis (zaterdag besteld, maandag bezorgd). De bestelling werd in twee pakketten geleverd. Met het oog op duurzaamheid hadden de twee artikelen wat mij betreft ook in één pakket samengevoegd kunnen worden.
Over de plafondplaat ben ik zeer tevreden. Deze werd compleet met lasklemmen, trekontlasters en bevestiging voor aan het plafond geleverd. Montage was gemakkelijk. Eindresultaat is helemaal naar wens.
Mooie lamp
Mooie, sfeervolle lamp gekocht met korting. Was ook snel bezorgd. Alleen jammer dat onder rembours schijnbaar niet betekend dat je contant kan/ mag betalen (moest alsnog pinnen aan de deur, bezorger accepteerde geen contant). Ondanks dat ik €2,50 meer moest betalen voor rembours en ook per mail bevestigd kreeg dat ik alleen contant aan de deur kon betalen. Had ik ook gewoon meteen bij bestelling kunnen betalen ( via ideal).
12 nov. 2023
Misleiding.
Ik voel mij misleid. Heb 1 week geleden bestelling gedaan, maar kreeg mail als je je aanmeld voor onze nieuwsbrief, krijg je 11% extra korting. Gedaan en er stond duurt enkele minuten!, maar ik wacht nu 1 week en géén 11% korting gekregen. Wel bestelling gedaan van vloerlamp.
13 nov. 2023
Goede service in 1 woord.
Had een paar lampen besteld, 1 kon niet in elkaar gezet worden wegens een beschadiging, schade gemeld. kreeg via de maile netjes een retour document en er werd direct een nieuwe lamp gestuurd terwijl de defecte nog niet binnen was bij Lampenlicht
Een goede samenwerking tussen leverancier en bezorgdienst. Snelle levering.
Een hele leuke lamp. Duidelijke foto's en beschrijving. De montagehandleiding goed lezen! Dan is er ook géén discussie nodig van er stond wandlamp maar we konden het niet goed ophangen.
Netjes en snel geleverd alleen aan de lamp zitten wel een paar verbeterpunten.
Er mist een zij invoer voor de kabel en als er in de kettingen een open schakel zou zitten is hij makkelijker te verstellen.
Nu moet je ze open buigen met een tang wat schade oplevert.
8 nov. 2023
Mooie lamp & goede service
Wilde een flink afgeprijsde lamp met ventilator kopen met een extra €10 kortingscode, echter was deze al verlopen door een foutje mijnerzijds. Na contact met de klantenservice een nieuwe code gekregen.
Lamp was zo gemonteerd & werkt naar behoren.
Snelle service,
Maar waarom artikelen die bij elkaar horen , zoals bij verlichting.
Lamp en peren afkomstig van zelfde firma maar apart verzonden en op verschillende dagen. Je moet er dan 2 keer rekening mee houden. Dit vond ik minder.
24 nov. 2023
Goede fit 💡
Breed assortiment met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Service is ook goed geregeld, zonder dat tussenkomst van een medewerker nodig is. Je wordt goed op de hoogte gehouden over je zending en een retour maak je ook eenvoudig aan.
19 nov. 2023
Blij
Snelle verzending, goed produkt, goed verpakt.
Handige email met tips voor ophangen lampen e.d
Lamp geeft mooi licht en sfeer in huiskamer door de koper, goudkleurige binnenkant van de lampenkappen.
Makkelijk in elkaar te zetten.
13 nov. 2023
lampen zien er goed en netjes uit. Volgens mij zijn dit plafondspots. Zij dienen te worden gemonteerd op een centraaldoos. er zit geen mogelijkheid doorgang op om een snoer met steker aan te sluiten. moet je zelf uitzagen of boren.
10 nov. 2023
Ondanks wij de lampen hebben terug moeten sturen daar ze te klein waren voor de plafon fitting bedekken. Was de service goed met terug sturen. Retour label via mail ontvangen en versturen maar en binnen 2 dagen geld retour .
10 nov. 2023
Goede solide webshop die ZEER snel levert, duidelijk is en kwaliteit producten heeft. Misschien nog wat Hue producten in het assortiment zetten zodat ik geen andere webshop meer nodig heb voor mijn verlichting
Snelle levering en een mooie wandlamp, maar we kunnen de wandlamp nog niet ophangen We moeten eerst nog een kabel eraan maken en een gat in de lamp boren waar de kabel doorheen kan richting stopcontact.
Al eerder een prachtige hanglamp hier vandaan gehaald tot volle tevredenheid. Deze keer een staande smart ledlamp waar ook nog eens een mooie korting op zat! Keurig verpakt en snelle levering. Aanrader!
Er is licht in de duisternis. Onderdelen goed verpakt, ook nog eens compleet en met handleiding. Vlotte bezorging en joepie de lamp doet het nog ook.
Groeten en tot de volgende keer,
Gerard Oppelaar.
17 nov. 2023
verpakking
Lampen zijn prima,maar de verpakking vreselijk,ze zatenzo knettervast in dat giga vele piepschuim,dat het veel moeite koste om ze er uit te krijgen,en heel de kamer zat onder die rommel:(
Zijn heel blij met deze mooie lamp. Het snoer was veel te lang, dat hebben we ingekort. Ook de geadviseerde en bij bestelde lamp was te klein, daar hebben we een andere lamp voor gekocht.
Service is prima. Helaas kon de op internet gekochte lamp niet terug in de outlet winkel samen met daar gekochte artikelen.
En de gekochte lampjes hebben ze niet brandend laten tonen.
20 nov. 2023
Goede service en bereikbaarheid
Aanvankelijk ging de eerste levering fout. Een mail gestuurd en daarna gebeld (ik kreeg zowaar een echt mens aan de telefoon) en alles opgelost. Top.
Geïmporteerde beoordelingen