Klanten zijn erg tevreden over de vriendelijke, persoonlijke en oplossingsgerichte service. De snelle en stipte levering, samen met het goed nakomen van afspraken, wordt vaak positief genoemd. De kwaliteit van de producten wordt als stevig, mooi en degelijk ervaren. Daarnaast wordt de communicatie als prettig, duidelijk en persoonlijk omschreven. De prijs-kwaliteitverhouding wordt veelvuldig geprezen en de producten zijn doorgaans goed verpakt, wat zorgt voor een positieve ontvangst. Ook wordt de eenvoudige montage van de producten gewaardeerd. Enkele klanten noemen dat er soms sprake is van vertragingen in de levering. Daarnaast zijn er incidentele opmerkingen dat de communicatie of de montage nog verbeterd kan worden.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLevaLeva.nl
Zeer goede service.
Mijn bestelling kwam toch 4 weken eerder.
Uitstekende klantenservice
Recommended!
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
- +31615866851
- www.levaleva.nl
- klantenservice@levaleva.nl
- Heerenveen, NLD
"makkelijk mooi wonen" is onze slogan. We verkopen een uitgebreid assortiment aan betaalbare producten met een uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit t...