Swisstools.nl

655 reviews in totaal   346 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De kwaliteit van het gereedschap wordt vaak geprezen als betrouwbaar, duurzaam en ergonomisch, waardoor het prettig in gebruik is. De webshop wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren en de klantenservice wordt beschreven als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Ook wordt het ruime assortiment gewaardeerd en vinden veel klanten de prijs redelijk tot scherp. Sommige klanten vinden het zoekproces of het aanbod in de webshop beperkt en merken op dat niet het volledige assortiment beschikbaar is. Daarnaast ervaren enkelen het product als aan de dure kant.

ReviewsSwisstools.nl

Snelle verzending van kwaliteits gereedschap.

Als grote fan van PB Swiss tools, ben ik erg blij met de firma Van Opzeeland Techniek. Een webwinkel met het totaalaanbod van dit kwaliteitsmerk, en een super snelle verzending! Waarschijnlijk is de doelgroep professionals die niet zitten te springen om informatie, maar een enthousiaste doehetzelver zoals ik zou iets meer info willen zien bij de aangeboden producten, buiten alleen de maten. Verder ben ik zeer tevreden.

Gereedschap van Swiss tools is zoals verwacht TOP!!

Gereedschap van Swiss tools is zoals ik het ken super, degelijke kwaliteit en fijn in gebruik!! Wat ik bij deze levering in een foam verpakkingen wat tegen vind vallen is dat de doos die erbij geleverd de bovenkant niet mooi aansluit op de afmetingen van de foam. Hier had nog een schuim achtige laag bij mogen zitten zodat alle mooi op zijn plek bijlft zitten. Nu was bij het openmaken van de doos de gehele inhoud door elkaar geraakt!

Als je kwaliteit zoek…

Onlangs heb ik schroevendraaier setjes gekocht.. Een voor gewone en een voor elektriciteit. Het zijn zeer kwalitatief gereedschappen. Makkelijk in gebruik. Enige wat ik als negatief ervaar zijn de prijzen. Het is echt wel duur. Volgens mij kunnen ze wat goedkoper verkocht worden.
Ik heb een set PB 515 bij u gekocht, ik heb dit al 30 jaar terug ook gekocht en gebruik het heel vaak maar het handvat en het etui waren stuk ik vind het heel handig

De Echte plattekop schroevendraaiers !!!

Eindelijk na lang zoeken een schroeverdraaier met plattekop gevonden met de echte goede platte kop en niet met een schuinepuntkop.Ook handvat is super fijn !!!!! 😍😍😍
Bestellen en leveren gaat perfect. Echter 2 minpunten: 1. Zoeken op de website laat te wensen over 2. Er wordt niet alles aangeboden van Pb SwissTools

Super webshop

Veel voorraad. Goede prijs en natuurlijk fantastische kwaliteit zoals gewend van pb. 1 keer een probleem gehad met een bestelling werd keurig opgelost!

Goedkoop en snel

Goedkoop en zeer snelle levering (volgende dag). Tevens een zeer ruim assortiment PB gereedschap van hoge kwaliteit.
Professioneel geholpen met top PS Swiss tools producten . > Snelle levering.
Ik ben erg blij dat het de mooiste schroevendraaier is die ik ooit heb gebruikt

Schroevendraaier die stuk was gegaan werd zonder pardon onder garantie vervangen.

Schroevendraaier die stuk was gegaan werd zonder pardon
Overzichtelijk webshop en snelle levering!

Snelle service en prima materiaal

Snelle service en een medewerker die snel en vriendelijk reageert op vragen via e-mail
E V
E V.
Super snel geleverd voor mijn geen verbeterpunten
Ik heb gekregen wat ik heb besteld, en dit is ook nog binnen een week naar mij toe verzonden.
Kon wat ik nodig had snel bestellen en bestelling was ook snel op de zaak! Ga zo door
M F
Mario F.
Heel fijn gereedschap en snelle service.
Ligt goed in de hand.
Evo schroevendraaiers en precision bits. Gisteren binnen dus nog niet gebruikt. Worden nog getest na de winter.. moet veel worden geschroeft. De pasvorm is perfect. Schroeven blijven op de bit/schroevendraaier zitten zonder magneet.
Een mens aan de telefoon.