693 reviews in totaal   333 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

693 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 4 mrt 2024

swisstools.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee bestellingen worden geleverd. De meeste klanten prijzen de uitstekende en duurzame kwaliteit van het gereedschap. Ook wordt de vriendelijke en behulpzame klantenservice gewaardeerd, vooral bij het oplossen van problemen. De prijs wordt vaak genoemd als acceptabel tot scherp. Daarnaast ervaren veel klanten de website als overzichtelijk en makkelijk. Het ruime assortiment wordt eveneens gewaardeerd. Sommige klanten vinden het gereedschap aan de dure kant. Er zijn ook opmerkingen dat het zoeken op de website soms lastig of onhandig is. Daarnaast geven enkelen aan dat het aanbod niet altijd compleet is.

ReviewsSwisstools.nl

Snelle verzending van kwaliteits gereedschap.

Als grote fan van PB Swiss tools, ben ik erg blij met de firma Van Opzeeland Techniek. Een webwinkel met het totaalaanbod van dit kwaliteitsmerk, en een super snelle verzending! Waarschijnlijk is de doelgroep professionals die niet zitten te springen om informatie, maar een enthousiaste doehetzelver zoals ik zou iets meer info willen zien bij de aangeboden producten, buiten alleen de maten. Verder ben ik zeer tevreden.
Ik gebruik mijn set al sinds de 80er jaren van de vorige eeuw. Eindelijk moest ik een schroevendraaierstift (wisselkling, voor zaagsneeschroeven) vervangen. Ik denk dat de rest ook nog wel 40 jaar mee gaan.

Gereedschap van Swiss tools is zoals verwacht TOP!!

Gereedschap van Swiss tools is zoals ik het ken super, degelijke kwaliteit en fijn in gebruik!! Wat ik bij deze levering in een foam verpakkingen wat tegen vind vallen is dat de doos die erbij geleverd de bovenkant niet mooi aansluit op de afmetingen van de foam. Hier had nog een schuim achtige laag bij mogen zitten zodat alle mooi op zijn plek bijlft zitten. Nu was bij het openmaken van de doos de gehele inhoud door elkaar geraakt!

prachtige kwaliteit en fijn dat alles los besteld kan worden!

Het gereedschap is gewoon van bijzonder goede kwaliteit. Ik gebruikte eigenlijk altijd al pb swiss op werk en ik ben er gewoon super tevreden mee. Ook fijn dat de schroevendraaiers los besteld kunnen worden.

goede shop voor het allerbeste gereedschap

PB Swiss gaat een leven lang mee. ik heb nog steeds de classic schroevendraaiers die mijn vader 60 jaar geleden kocht. Aanvullingen koop ik graag hier, goede prijs en snelle levering.

Als je kwaliteit zoek…

Onlangs heb ik schroevendraaier setjes gekocht.. Een voor gewone en een voor elektriciteit. Het zijn zeer kwalitatief gereedschappen. Makkelijk in gebruik. Enige wat ik als negatief ervaar zijn de prijzen. Het is echt wel duur. Volgens mij kunnen ze wat goedkoper verkocht worden.

Goed gereedschap en goede service !

Fijn gereedschap van uitmuntende kwaliteit. En de service is ook uitstekend gebleken. Ik raad PB Swiss Tools en Van Opzeeland aan.
Ik heb een set PB 515 bij u gekocht, ik heb dit al 30 jaar terug ook gekocht en gebruik het heel vaak maar het handvat en het etui waren stuk ik vind het heel handig

De Echte plattekop schroevendraaiers !!!

Eindelijk na lang zoeken een schroeverdraaier met plattekop gevonden met de echte goede platte kop en niet met een schuinepuntkop.Ook handvat is super fijn !!!!! 😍😍😍
Duidelijke informatie en snel verzonden voldoet aan de verwachting en prettig in gebruik.
R K
Robbert K.

Uitstekende webshop

Mooi assortiment, kwaliteitsgereedschap, scherp geprijsd, snel in huis, goede klantenservice !!
Dennis is echt een top gozer ;-) Groet, Paul Fabory.
Werken met goed gereedschap is een groot genoegen
Onderdelen zijn snel en goed te vinden. Besteld en snel in huis, top!
D S
Dirk S.

PB is een topmerk

Niets op aan te merken. Perfecte leverancier met dito merken.
Fijn gereedschap ligt lekker in de hand, en een nauwkeurige passing!

Snelle levering en netjes verpakt

De bestelling is bijzonder snel geleverd en zat mooi verpakt! Alles prima in orde!
S L
Stefan L.
Kwaliteits gereedschap. Snelle en correcte afhandeling. Top!
Bestellen en leveren gaat perfect. Echter 2 minpunten: 1. Zoeken op de website laat te wensen over 2. Er wordt niet alles aangeboden van Pb SwissTools
M F
Mario F.
Goed gereedschap voor een mooie prijs.