Poelman Brands

278 reviews in totaal   278 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten spreken hun waardering uit voor de snelle levering, de duidelijke communicatie rondom bestellingen en leveringen, en de oplossingsgerichte klantenservice. Ook wordt de kwaliteit van de schoenen vaak geprezen, net als de prettige pasvorm en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Acties en kortingen worden eveneens positief ontvangen. Aan de andere kant zijn er terugkerende klachten over de bezorgdienst DPD, vertragingen in de levering en een omslachtig retourproces, soms gepaard met extra kosten. Ook zijn er enkele opmerkingen over tegenvallende materialen of de afwerking van de schoenen, afwijkende maten en vormloosheid. Incidenteel is er onvrede over de afhandeling van klachten of het toepassen van kortingen.

ReviewsPoelman Brands

Mooie schoenen voor een goede prijs

De schoenen zijn trendy en hebben een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik had twee paar schoenen besteld en kreeg bij de eerste bestelling 10% korting. Ik zou zeker nog een keer bij Poelman bestellen. Ik had nu loafers (beige en met een print) en die lopen heerlijk.

Alleen kritiek op DPG

Dmaat is helemaal goed de schoenen zijn echt zoals afgebeeld, geen AI foto's. Enige puntje van kritiek is de DPG melding die 2 dagen op ontvangen stond maar blijkbaar gingen de schoenen pas na dagen mee in de afleveronde. En graag ruimte voor omschrijving waar rondom het huis iets afgeleverd kan worden ipv alleen voor de deur.
Schoenen kwamen zeer netjes verpakt binnen. Had voor mezelf en dochter besteld Helaas vielen ze te groot en te breed uit dus retour gedaan. Jammer want ze waren zo mooi 🥲

Het zijn prachtige schoenen maar vormloze binnenzool en buitenkant

Het zijn prachtige schoenen maar er zit geen vorm in. De veters van de loafers moet ik losmaken om er in te kunnen, daarna stevig aantrekken en dan nog zijn ze vormloos. De zool binnenkant is ook zonder vorm. Ze zijn mooi maar geven geen steun
Vooral hoe product verpakt is en dat we al retour etiket aanwezig bleek is top service. Gelukkig hoefde ik artikel niet te retourneren.
Het duurt wel even voordat het pakket er is. Wel goed op de hoogte gehouden. past helaas niet, wreef te hoog. Terugsturen gaat via DPD maar daar krijg je geen verzendbewijs als het verstuurd is dus geen idee of de schoenen aankomen bij Poelman wat wel vervelend is.
Keurige levering. Een fabrieksfoutje met 1 vd schoenen werd keurig en direct opgelost. Fijn bedrijf om bij te bestellen
Prachtige laarzen, mooie kwaliteit en stevig suede! Had al een zelfde paar, maar omdat ze nu in de sale zijn, moest ik een nieuw paar erbij hebben!

Met omruilen geen korting meer!

Ik had mooie schoenen gezien en tot mijn geluk kreeg ik 20% korting ivm een actie. Ik heb al heel mijn leven maat 38 dus bestel die maat. Toen ze 5 dagen later binnenkwamen vielen ze veel te groot dus moest een maat kleiner hebben. Ik moest opnieuw bestellen maar had dan geen korting dus belde met de klantenservice. Ik uitgelegd, en ze zei dat de korting niet meer gelde. Dit vond ik raar dat ik nu ineens de bolle mep moest betalen omdat hun schoenen groot vallen. Na dat gezegd te hebben kon ze wel 15% korting regelen. Dat is iig iets maar blijf het raar vinden dat ze niet gewoon omruilen voor andere maat.
Ik had twee oaar schoenen besteld. De volgende de dag al binnen. Keurig! Spoedige afhandeling met retour!
Bestelling laat lang op zich wachten en retourneren is uiterst moeilijk vanwege DPD verzender. Er zijn moeilijk pakketpunten te vinden en de locatie die er is kun je het niet even snel afgeven. Je moet ergens parkeren en er naar toe lopen. Je bent er minimaal 15 min mee bezig.
Zeer tevreden van de snelle levering en prima communicatie via mail dank je wel daarvoor!!!!!
Snel geregeld , goede informatie op de site over de schoenen , goed verpakt zelfs de schoenen in de doos en mooie kwaliteit moccasins. Erg tevreden.
Shoppen bij Poelman is fijn. Mooi assortiment, goede kwaliteit en snelle levering.
K F
Kirsten F.
Snelle levering en snelle retourafhandeling. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! Dat maakt dat ik zeker terugkom.

Antwoord van Poelman Brands

Wat fijn dat je zo positief bent!
alles vriendelijk en ook een goede servise ,dank je wel ..
Goede snelle service en de mooie schoenen. Goede pasvorm
Fijne schoen, echt leder en super snelle levering👍
Ik vind jullie prijs kwaliteit verhouding super! Ook de levering was snel. Ik kom een volgende keer zeker terug!
Snel eenvoudig bestellen en retourneren