Poelman Brands

439 reviews in totaal

439 reviews since 20 feb 2026

Gecertificeerd sinds: 16 mrt 2026
poelmanbrands.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering van hun bestelling. Daarnaast wordt de mooie en stevige kwaliteit van de schoenen vaak geprezen. Veel klanten waarderen de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de aantrekkelijke acties of kortingen. De klantenservice wordt doorgaans als behulpzaam, snel en vriendelijk ervaren. Ook wordt de website als duidelijk en makkelijk te gebruiken beschreven. Het retourproces wordt meestal als eenvoudig en snel ervaren. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten hebben klachten over de verzendmethodes en de communicatie bij het retourproces. De pasvorm van de schoenen levert gemengde reacties op; terwijl sommigen deze perfect vinden, merken anderen op dat de maten afwijken of modellen niet goed passen. Daarnaast missen klanten soms specifieke informatie over maten op de website. Ook zijn er enkele klachten over de klantenservice in specifieke gevallen.

ReviewsPoelman Brands

Snelle reactie en levering. Helaas de laars was iets te groot. Ik zou graag willen weten waar bepaalde schoenen in een winkel te verkrijgen zijn zodat ik het niet online hoef te kopen. Het online kopen staat me een beetje tegen.
Ik vond het jammer dat de schoenen groter uitvallen dan normaal. Ik kon dit bij het opzoeken van de juiste schoenen helaas niet vinden op uw website en moet ze jammergenoeg terugsturen want ze zijn wel heel mooi. Voor de rest een hele fijne site om te zoeken naar schoenen.

Mooie schoenen voor een goede prijs

De schoenen zijn trendy en hebben een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik had twee paar schoenen besteld en kreeg bij de eerste bestelling 10% korting. Ik zou zeker nog een keer bij Poelman bestellen. Ik had nu loafers (beige en met een print) en die lopen heerlijk.

Alleen kritiek op DPG

Dmaat is helemaal goed de schoenen zijn echt zoals afgebeeld, geen AI foto's. Enige puntje van kritiek is de DPG melding die 2 dagen op ontvangen stond maar blijkbaar gingen de schoenen pas na dagen mee in de afleveronde. En graag ruimte voor omschrijving waar rondom het huis iets afgeleverd kan worden ipv alleen voor de deur.
Supersnelle levering en dat de retourticket er al bijgeleverd wordt is echt super fijn. Eerste waren te klein, binnen 2 dagen maat groter al binnen.

Betrouwbaar en snel!

Vaker al besteld. Ten eerste hebben zij de mooiste laarzen. Ze hebben een snelle levertermijn en ze doen wat ze zeggen!
De kwaliteit beviel me wel. Wat beter kan, ik had totaal geen mail met track en trace gehad. Gelukkig dat ik thuis was en het pakketje kon aannemen
Snelle levering, goede kwaliteit en zelden schoenen ontvangen met zo'n goede pasvorm. Blij met mijn aankoop.
Super fijne laarzen! Ze hebben een mooie kleur en sluiten ook bij wat dunnere kuiten erg mooi aan.
S S
Sylvia S.
Super fijne en goede kwaliteit laarsjes gekocht en ook nog in de sales. Pakket heel netjes verpakt en binnen 2 dagen al in huis.
Ik heb ze helaas terug moeten sturen naar en heb nog geen bevestiging hiervan gekregen dat het ontvangen is. Hoop gauw wat te horen van jullie.
Schoenen kwamen zeer netjes verpakt binnen. Had voor mezelf en dochter besteld Helaas vielen ze te groot en te breed uit dus retour gedaan. Jammer want ze waren zo mooi 🥲
Ik had zelf iets niet goed gedaan in de bestelling. Werd direct goed opgepakt en afgehandeld. Goede service daarin ervaren.
Prachtige laarzen ontvangen, maar helaas te smal voor mijn voeten. Makkelijk retouren.

Uitstekende service en mooie sneakers voor een vriendelijke prijs.

Uitstekende service, compleet aanbod en goede prijs-kwaliteit verhouding. Sneakers lopen heerlijk!
Snelle levering, makkelijk retourneren, mooie kwaliteit helaas te groot en ik had gedacht dat het enkellaarsje iets lager was.
Uitstekend! Het is klantvriendelijk om te bestellen en de levering is ook snel en fijn! Prima! Ga zo door!
Snelle levering en hele mooie laarsjes. Goede pasvorm en uitstraling.

Het zijn prachtige schoenen maar vormloze binnenzool en buitenkant

Het zijn prachtige schoenen maar er zit geen vorm in. De veters van de loafers moet ik losmaken om er in te kunnen, daarna stevig aantrekken en dan nog zijn ze vormloos. De zool binnenkant is ook zonder vorm. Ze zijn mooi maar geven geen steun
Vooral hoe product verpakt is en dat we al retour etiket aanwezig bleek is top service. Gelukkig hoefde ik artikel niet te retourneren.

Wij zijn Poelman Brands, een Nederlands schoenenbedrijf met een passie voor mode, kwaliteit en comfort. Met onze merken PS Poelman, HABOOB en POSH by Poelman brengen wij eigentijdse collecties die per...