Veel klanten waarderen de scherpe prijzen en de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ook wordt de service vaak als behulpzaam en oplossingsgericht omschreven en zijn klanten overwegend positief over hoe problemen worden opgelost, mits er contact wordt opgenomen. Er zijn echter ook aandachtspunten: de snelheid en betrouwbaarheid van de levertijd worden wisselend ervaren. De communicatie wordt regelmatig als traag of gebrekkig beschouwd en de bereikbaarheid van de klantenservice per telefoon of mail verschilt sterk. Daarnaast leidt een onjuiste voorraadstatus op de website regelmatig tot teleurstelling, omdat klanten verwachten dat deze informatie accuraat is.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsmotorcorner.nl
Super Preis 👍🏾 und schnelle Lieferung 🏍️.
Vielen Dank
Niet zo snel maar goede servic
Voor de vakantie nog een bestelling gedaan om een laadpunt voor de navigatie te maken.
Hiervoor moest er veel gedemonteerd worden.
De bestelling kwam een paar dagen later dan andere bestellingen, en tot mijn schrik zat precies de zekeringkast er niet bij.
Dat zette de planning op losse schroeven.
Na contact met Motorcorner is de zekeringkast in een dag verstuurd en kon de motor op tijd in elkaar gezet worden.
De orderverwerking en versturen duurt langer dan bij andere winkels en dat zette druk op de ketel.
Daarom geen 5 sterren.
Fijn bedrijf
Goed geholpen na dat er vertraging was voor het leveren van mijn kit
Snelle en goede service
Snelle levering, ik had verkeerd besteld maar na contact met Stijn was dit snel opgelost zonder extra kosten.
Gewoon top service en dank nogmaals!
Zeer goede service en het product A1 wasmiddel is van top kwaliteit
snel en Correct
Correct, netjes en zeer snel geleverd
Snel en netjes geleverd tegen lage prijs, top
No-nonsens bedrijf waar ik in alle vetrouwen onderdelen bestel. Communicatie en afhandeling is probleemloos in mijn ervaring.
Motorruit Ducati 1260S
Mooi hoger scherm tegen een goede prijs/ kwaliteit.
Telefonisch gewoon NIET te bereiken.
Duurde ook erg lang voordat ik mijn geld teruggestort kreeg. Geen aanrader.
Een windscherm besteld. Was niet niet op voorraad, dus nog even op moeten wachten, zoals verwacht ;-)
Levering was niet volgens opgegeven datums, ipv 2 weken zelf er achter aan moeten gaan voor antwoorden om na 6 weken pas bericht met het desbetreffende pdf file te krijgen.