Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsboatmanboat.nl
Julie waren op carp den Bosch heb veel vragen gesteld en jullie waren geduldig en hadden goede uitleg zelf heb ik de vulcan mini basic gekocht maar vond het wel jammer dat ik de draagtas daar niet bij kon krijgen de grote word geleverd met koffer en ik begrijp verschil moet er wezen maar had een paar draag tassen mee genomen naar de beurs heb em nu via de site maar daardoor moest ie wel in de doos mee naar de eerste drie dagen aan de kant
Mijn actor Voerboot bevalt meer dan prima voor mijn gebruik.
Heb hem nu een half jaar in bezit.
Had een klein probleempje met een accu,deze is zoals het hoort na het sturen van een foto kosteloos vervangen binnen garantieperiode.
Toch wel zijn gebreken
Twee weken geleden brak tijdens een vissessie het oplaadstekkertje van de afstandsbediening van mijn plus af. Gewoon bij het verwijderen van het stekkertje na opladen.
Had het bootje snel weer nodig dus heb gelijk een nieuwe besteld om vertraging te voorkomen. Heb dit wel in de opmerkingen vermeld maar kreeg daar geen opmerkingen, vragen of wat dan ook over. Jammer allemaal. Het is niet de duurste boot maar ook niet dat je zegt goedkoop. En dat zo'n stekkertje zomaar afbreekt vind ik wel slecht. Gelukkig was de bediening op voorraad, een kapotte antenne heeft langer geduurd om te vervangen begin dit jaar. Zo zijn er wel meer kleine dingetjes.......
Verder doet hij het nog goed vandaar drie sterren.
Had door eigen toedoen een nieuwe afstandsbediening nodig. Na een kort telefonisch contact waar alles duidelijk werd uitgelegd, kreeg ik na bestellen mijn nieuwe volgende dag binnen. Met duidelijke beschrijving hoe in te leren.
hookrelease
Was bij een hookrelease die ik kocht bij boatman. 2boutjes er niet bij .een mailtje gestuurd naar hun en de volgende dag
Hebben ze het gelijk opgestuurd aan me .dus top.
Prima ervaring
Gewoon wat het moet doen.
Je besteld wat en ze leveren.
Zeer tevreden met de boatman. Kwaliteit en prijs verhouding is zeer goed. Echt zeer blij mee
Pakket goed aangekomen.
Wat me alleen was opgevallen bij het openen van de doos dat er geen draagtas bij zit.
Persoonlijk advies . Eerlijk en oprecht. Scherpe prijzen voor iedereen wat wils.
Goede service professioneel ingebouwd heel erg tevreden 👍
Supersnel geleverd. Goed verpakt. En goede prijs
4 jaar actor zonder problemen
Nu mini vulkan
Maar moet die nog testen maar komt vast goed
De snelheid van de levering. En goed verpakt. Een verbetering ik zou het niet weten vooral door gaan zoals nu het is allemaal goed geregeld TOP.
Snelle levering en alles netjes verpakt
Snelle en heldere reactie op mijn vraag
Navraag voor juiste onderdelen
Boatman heeft bij de fabrikant navraag gedaan om zeker te zijn om de juiste onderdelen te kunnen leveren en uiteindelijk geholpen deze bij mij te krijgen. Top gedaan.
Uitstekend te woord gestaan.
Szybka wysyłka produkt zgodny z opisem👍
Top bedrijf met fantastisch ondersteuning
Top bedrijf met fantastische ondersteuning bij problemen.
De snelle terug koppeling via de mail als je een vraag heb